lula Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 hej hej kochane cioteczki :) to, że ja padałam na twarz po takim maratonie w pracy to zrozumiałe ale moje samopoczucie udzieliło się Fuksiastemu :) Jaśnie pan nie miał zamiaru wyjść rano na spacerek :) Obróżkę zakładałam księciuniowi na leżąco a do wyjścia z łóżeczka zachęciły go tylko psie ciasteczka :) Takiego leniwca mam w domku :) Quote
tygra Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 oj chciaąłbym żeby Tygra takiego lenia choć czasem miała Quote
leemonca Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 cześć!!! mój też czasami takie numery odwala, ale to dlatego, że nie lubi się ubierać :evil_lol: Quote
eria Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 tygra napisał(a):oj chciaąłbym żeby Tygra takiego lenia choć czasem miała noo Kreonowi taki leń też by się przydał :evil_lol: kiedy jakieś fotki? Quote
lula Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 hej, hej witam...a dopiero teraz bo miałam zlot rodzinki :) Quote
bonita Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 lula napisał(a):hej, hej witam...a dopiero teraz bo miałam zlot rodzinki :) Ja też nie śpię, muszę się nacieszyć internetem, bo nie miałam go przez 2 tygodnie:multi: . Pozdrowionka :) Quote
bonita Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 lula napisał(a): leniu****emy :) Komu by się coś chciało robić w taką pogodę :p Quote
lula Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Fuksja nie ma ochoty na spacer wychodzić :) ale łóżeczko....do tego jest pierwszy :) Quote
lula Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 no to mam utrudniony dostęp do komputera, psiątko zaległo na moim brzuchu :) Quote
bonita Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 lula napisał(a): no to mam utrudniony dostęp do komputera, psiątko zaległo na moim brzuchu :) Słodkich snów Fuksiu :). Dobranoc Lula :) Quote
lula Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 buziaczki dla radosnej gromadki i dla Ciebie :) Quote
Imbirka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 hejjjjjjjjjj Fuksiki leniuszki:multi: nam też się nie chce na spacerki chodzić, Bimbra muszę namawiać na poranny sik:diabloti: Quote
Recommended Posts