Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 lula napisał(a):wielka impreza Lecha na targach Expo :) na jedyne 3500 osób :) :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
lula Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 może to przeżyję :) skocze do sklepu po zgrzewkę redbulla :) Quote
Imbirka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 uuuuuuuu, to faktycznie ci się nieźle zaczyna weckend:cool3: Quote
zuzolandia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dziendoberek Lalunia ;-).... a fotki gdzie ??? zamiast grac wczoraj ;-) zdjecia miałas robic ehheeh ;-) Buzioki dla faflunka ;-) Quote
leemonca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek Lalunia ;-).... a fotki gdzie ??? zamiast grac wczoraj ;-) zdjecia miałas robic ehheeh ;-) Buzioki dla faflunka ;-) widać, że masz urlopik:evil_lol: , gdzie nie zaglądnę, tam wszędzie TY :evil_lol: Quote
tygra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 witaj Lula !!! nadrobiłam zaległości i z chęcią bym cóś obejrzaął jeszcze :) Quote
eria Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 cześćja też się naoglądałam foteczek boksia :loveu: :loveu: przemiana jest bardzo widoczna - nie tyle wyglądu co charakteru. też mam takie zdjęcie jak Foxi wcina jabłuszko, ale na trawie a obok leży jej koleżanka i patrzy takim smutnym wzrokiem-daj mi trochę :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 hej Fuksiki? będą fotki fafelk?, kiedy zaczynacie ten maraton 24h w pracy? Quote
tygra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 nadrabiam zaległości w Twojej galerii jakie słodkie to foto Quote
Imbirka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 lula napisał(a):jutro od 10 rano :( masakra lula,to wstaw nam jeszcze jakieś fotki Fuksika, tyl cię nie będzie współczuję:shake: Quote
Kate I Luka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Lula już kima, by być jutro w pełni sił... Powodzenia kobitko :) Quote
zuzolandia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dziendoberek kochaniutka ;-)....Trzymamy kciuki za wytrzymanie na EXPO ;-)....... I CZEKAMY NA RELACJE ;-) buzioczki ;-) Quote
lula Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka ;-)....Trzymamy kciuki za wytrzymanie na EXPO ;-)....... I CZEKAMY NA RELACJE ;-) buzioczki ;-) Ranyyyyyyyyyyy ale ten czas się wlecze... Nie wiem jak wytrzymam, siedzę w pracy...wypiłam 2 red bulle i kawę i przysypiam ;( a tu jeszcze cała noc walki z tłumem....dobrze, że nie ma śniegu...nie będę obserwować dachu hali ;> Quote
Kate I Luka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 lula napisał(a):Ranyyyyyyyyyyy ale ten czas się wlecze... Nie wiem jak wytrzymam, siedzę w pracy...wypiłam 2 red bulle i kawę i przysypiam ;( a tu jeszcze cała noc walki z tłumem....dobrze, że nie ma śniegu...nie będę obserwować dachu hali ;> Bidulko... przesyłam pozytywne wibracje, może pomoże... Quote
lula Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 hej, hej...kciuki się przydały dopiero wróciłam do domu.....zaraz padnę i wstanę chyba jutro....w życiu nie widziałam takiej imprezy.....rekordowy utarg i ilość sprzedanego piwa.....wyczyściliśmy pobliskie stacje benzynowe z całego mocniejszego alkoholu ;) przytulam sie do rudej kluseczki i idę grzecznie lulu Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 to ja czekam na foteczki, chyba do wieczora się wyśpisz?:eviltong: Quote
eria Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 co to była za impreza:oops: , jestem trochę nie w temacie :oops: Quote
lula Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 przed atakiem stonki ;) oświetlenie głównej hali Quote
lula Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 tak mi się wydaje :) ale nie chce mi sie z łóżka wychodzić :) Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 hehe, teraz to chyba się już nie opłaca wychodzić:evil_lol: Quote
Recommended Posts