Medorowa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Skąd ja znam taką minkę:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
lula Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 uwielbiam patyki:) nie oddam ten jest mój :) Quote
lula Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 no dobra idź już, wracaj szybko...obiecuję, że tym razem nie zjem Twoich słuchawek ;) (2 para w tym tygodniu ) Quote
lula Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 gdzie one leżą....;) hihihihi -może tam? ;) Quote
Imbirka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 hehe minki strzela niezłe:loveu:, strasznie jest podobny do mojego Imbirka, to już kolejny imbirkowy boksiu na dogo:multi: tym co nie są zarażeni bokserowirozą mogą się pomylić:evil_lol: Quote
lula Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 i jeszcze taka poza:) ale ekstra :) kiedyś chyba byłem konikiem :) Quote
lula Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 teraz zaprezentuję kilka zdjęć z pierwszych dni Fukselka w nowym domku:) siedzę jak skazaniec.......mama mojej pani kupiła mi nową obróżkę i smyczkę ......nie cierpię czerwonego, więc zjadłem "uroczy komplecik" p.s. zdjęcie kiepskie, bo z komórki ;) Quote
lula Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 czy te oczy mogą kłamać??????? Kocham i jestem kochany....a te łezki to tak ze szczęścia :) Quote
Medorowa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Jaki On jest śliczny:loveu: :loveu: :loveu: A to foto-opowiadanie ze słuchawkami w roli głównej... :evil_lol: Quote
lula Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 madzia i medor napisał(a):Jaki On jest śliczny:loveu: :loveu: :loveu: A to foto-opowiadanie ze słuchawkami w roli głównej... :evil_lol: on jest śliczny to fakt...mniej śliczne są słuchawki po bliskim spotkaniu z jego ryjem ;):evil_lol: uparł się na mikrofony przy słuchawkach, a ostatnio nawet na mój depilator...może chciał wydepilować sobie fafluchy :angryy: :diabloti: :lol: Quote
lula Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 ale nic nie przebije imprezy na dywanie:) :evil_lol: przyniósł sobie z kuchni garnki, miskę, drewnianą łyżkę, deskę do krojenia........nóż :angryy: :diabloti: chyba gotował obiad:).....skubany wszystkie szafki otwiera ;> Quote
Medorowa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 lula napisał(a):ale nic nie przebije imprezy na dywanie:) :evil_lol: przyniósł sobie z kuchni garnki, miskę, drewnianą łyżkę, deskę do krojenia........nóż :angryy: :diabloti: chyba gotował obiad:).....skubany wszystkie szafki otwiera ;> :megagrin: :megagrin: :megagrin: No to masz kucharza w domu, może to jego zyciowe powołanie, a Ty mu zabraniasz:evil_lol: Quote
lula Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 staram się chować wszystko przed nim.....ale on jest czasem nieprzewidywalny :))))) może kiedyś zastanę go w domu w moich ubraniach ;) Quote
Medorowa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 No co Tychcesz z niego tranzwestyte(czy jak to sie tam pisze:eviltong: ) zrobić:mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
lula Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 nie absolutnie:) ale mam go na oku :) jednej marynarki też już nie mam - przez skoki na drzwi :) podarła się, bo taki jeden rudy oszołom dostaje świra jak słyszy klucz w drzwiach :) Quote
Medorowa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ale za to, jak ma zabawnie w domciu:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
lula Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 dobrze, że nie jest medialny i nie zeżarł mi jeszcze komputera:) ale przymierzał się do telefonu.....nie nie wcale nie jest wandalem :) to kochany, grzeczny piesek.......hmmm ruda małpa:) Quote
Imbirka Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 o rety co ja tu czytam:evil_lol:, posłuchaj a może ty jesteś bałaganiara a on chce posprzątać po swojemu:diabloti::evil_lol: może te garnki i słuchawki powinny leżeć w innym miejscu i mieć inne zastosowanie:diabloti:;) boksiu jest bardzo pomysłowy:cool3: Quote
lula Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 hihihihi :) chowam przed nim wszystko a on szpera po szafkach :)nudzi mu się -nie znosi zostawać w domu sam. Quote
leemonca Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 a może chce swojej ukochanej pańci zrobić niespodziankę i jakiś obiadek upichcić? :evil_lol: obejrzałam sobie galeryjkę i powiem szczerze, że łzy mi poleciały ze wzruszenia. Tak się cieszę, że Fuksik ma taki domek pełen miłości Quote
Medorowa Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 a gdzie nowe foteczki rudej małpeczki:razz: :razz: Quote
leemonca Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 madzia i medor napisał(a):a gdzie nowe foteczki rudej małpeczki:razz: :razz: no popatrz sama nie czuje jak rymuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts