Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe minki strzela niezłe:loveu:, strasznie jest podobny do mojego Imbirka, to już kolejny imbirkowy boksiu na dogo:multi: tym co nie są zarażeni bokserowirozą mogą się pomylić:evil_lol:

Posted

teraz zaprezentuję kilka zdjęć z pierwszych dni Fukselka w nowym domku:)

siedzę jak skazaniec.......mama mojej pani kupiła mi nową obróżkę i smyczkę
......nie cierpię czerwonego, więc zjadłem "uroczy komplecik"
p.s. zdjęcie kiepskie, bo z komórki ;)

Posted

madzia i medor napisał(a):
Jaki On jest śliczny:loveu: :loveu: :loveu:
A to foto-opowiadanie ze słuchawkami w roli głównej... :evil_lol:

on jest śliczny to fakt...mniej śliczne są słuchawki po bliskim spotkaniu z jego ryjem ;):evil_lol:
uparł się na mikrofony przy słuchawkach, a ostatnio nawet na mój depilator...może chciał wydepilować sobie fafluchy :angryy: :diabloti: :lol:

Posted

ale nic nie przebije imprezy na dywanie:) :evil_lol:
przyniósł sobie z kuchni garnki, miskę, drewnianą łyżkę, deskę do krojenia........nóż :angryy: :diabloti:
chyba gotował obiad:).....skubany wszystkie szafki otwiera ;>

Posted

lula napisał(a):
ale nic nie przebije imprezy na dywanie:) :evil_lol:
przyniósł sobie z kuchni garnki, miskę, drewnianą łyżkę, deskę do krojenia........nóż :angryy: :diabloti:
chyba gotował obiad:).....skubany wszystkie szafki otwiera ;>

:megagrin: :megagrin: :megagrin: No to masz kucharza w domu, może to jego zyciowe powołanie, a Ty mu zabraniasz:evil_lol:

Posted

staram się chować wszystko przed nim.....ale on jest czasem nieprzewidywalny :)))))
może kiedyś zastanę go w domu w moich ubraniach ;)

Posted

nie absolutnie:) ale mam go na oku :)
jednej marynarki też już nie mam - przez skoki na drzwi :) podarła się, bo taki jeden rudy oszołom dostaje świra jak słyszy klucz w drzwiach :)

Posted

dobrze, że nie jest medialny i nie zeżarł mi jeszcze komputera:)
ale przymierzał się do telefonu.....nie nie wcale nie jest wandalem :) to kochany, grzeczny piesek.......hmmm ruda małpa:)

Posted

o rety co ja tu czytam:evil_lol:, posłuchaj a może ty jesteś bałaganiara a on chce posprzątać po swojemu:diabloti::evil_lol: może te garnki i słuchawki powinny leżeć w innym miejscu i mieć inne zastosowanie:diabloti:;) boksiu jest bardzo pomysłowy:cool3:

Posted

a może chce swojej ukochanej pańci zrobić niespodziankę i jakiś obiadek upichcić? :evil_lol:
obejrzałam sobie galeryjkę i powiem szczerze, że łzy mi poleciały ze wzruszenia. Tak się cieszę, że Fuksik ma taki domek pełen miłości

Posted

madzia i medor napisał(a):
a gdzie nowe foteczki rudej małpeczki:razz: :razz:

no popatrz sama nie czuje jak rymuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: