Imbirka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 oj, lula bidulko, życzę ci z całego serca aby w następnym roku opuścił cię pech. Ale pamiętaj, że ten obecnie trwający rok wcale nie jest taki zły, pojawił się u was Fuks:multi: Quote
tygra Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 lula napisał(a):cóż ja poradzę, że ostatnio łazi za mną pech.....a to mnie ktoś ochlapie, a to wpadnę w korek gigant, a to Fuks zeżre pańciową kolacyjkę (przynajmniej jemu dooopka urośnie), a to w pracy ciągle czegoś chcą....i takie tam inne ;( ale co tam może następny rok będzie bardziej sprzyjający...oby napewno w przyszłym roku będzie lepiej :) ty ochlapiesz kogoś, kupisz rower i w korkach stać nie będziesz, zjesz Fuksowi kolacyjkę (i Tobie dooopka urośnie), w pracy nic nie będą chcieli i td to był żart oczywiście:evil_lol: Głowa do góry Luleńko Quote
leemonca Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 dzieńdoberek!!! jakie dziś nastroje i humorki :lol:? Quote
lula Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 leemonca napisał(a):dzieńdoberek!!! jakie dziś nastroje i humorki :lol:? całkiem nieźle, poza tym że siedzę sama w domu, bo mój ojciec pojechał z fafluńcem na działkę (on myśli, że jeszcze jest lato ;)) Quote
Kate I Luka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 lula napisał(a):całkiem nieźle, poza tym że siedzę sama w domu, bo mój ojciec pojechał z fafluńcem na działkę (on myśli, że jeszcze jest lato ;)) oj pogoda iście wiosenno-jesienna, więc łatwo pomieszania zmysłów można dostać :) Dzieńdobrywieczorek :) :) :) Quote
zuzolandia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Witanko ;-)...to fakt z zima niewiele ma ta pogoda wspolnego heeheh;-) Mizianko dla faflunka ;-) Quote
lula Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='zuzolandia']Witanko ;-)...to fakt z zima niewiele ma ta pogoda wspolnego heeheh;-) Mizianko dla faflunka ;-) jak wróci to go wytarmoszę i wycałuję :) Quote
Imbirka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 i zdjęcia poprosima Fuksa:lol: Dzieńdoberek:multi: Quote
DORRAG Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 No i Ja też proszę o nowe zdjęcia:cool3: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Doberek ;-)..kochaniutka nie daj sie prosic i wstaw Fuksika eheheh;-0....pol dogo sie za nim stekniło ;-) hehehe Buziaczki Quote
lula Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 będą Fotki jak księciunio z działkowych balang wróci...a wraca w poniedziałek :) Quote
Imbirka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 no tylko coby księciunio się nie przeziębił na tej działce:cool3: bo pogoda się robi mało działkowa:cool3::evil_lol: Quote
tygra Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 czekam poniedziałku i foteczek niecierpliwie bardzo :) Quote
lula Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 maja ogrzewany domek...a Fuks się przytula do łaciatej Tiny :) Quote
Imbirka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 no to w takim razie oki:lol: swoją drogą ja też święta będę spędzać na działce:cool3::evil_lol: Quote
lula Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Imbir1 napisał(a):no to w takim razie oki:lol: swoją drogą ja też święta będę spędzać na działce:cool3::evil_lol: no ja nie :) mam na glowie cala rodzine....co roku mam grupe turystow na wigilii ;) Quote
Imbirka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 a my jedziemy do rodziny, tam są 3 domy, w tym 2 już mieszkalne i 1 nasz, jeszcze działkowy:cool3:, wigilia będzie w jednym, ale nocować będziemy w działkowym brrrrry, kombinuję właśnie co by zrobić, żeby wrócić do ciepłego domku i nie nocować tam:cool3: Quote
lula Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Imbir1 napisał(a):a my jedziemy do rodziny, tam są 3 domy, w tym 2 już mieszkalne i 1 nasz, jeszcze działkowy:cool3:, wigilia będzie w jednym, ale nocować będziemy w działkowym brrrrry, kombinuję właśnie co by zrobić, żeby wrócić do ciepłego domku i nie nocować tam:cool3: hihihhhi wykrec sie Imbirkowym zmarźluszkiem :) z chorym uszkiem ;((zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia) Quote
:: FiGa :: Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Cześć :D To możeby jakies zdjęcia co?? ;) Quote
Imbirka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 cześć Fuksiki:multi::multi::multi::multi: Quote
DORRAG Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Witajcie w te niedzielne przedpołudnie:p Quote
Kate I Luka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hej :multi: :multi: :multi: Czekamy na powrót Fuksiola, i na foteczki :cool3: Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Doberek ;-)...witamy w te jakze lejące popludnie ;-) Czekomy na foteczki i powrot Szczesciarza ;-) Quote
Recommended Posts