zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Hello .....no tyle osob za WAMI teskni.....wracajcie robaczki ....;-) Quote
zuzolandia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Tralalalal ...wiem z pewnego zrodełka ze beda nowe fotki Fuksika ;-) !!!! Czekamy............!!!!!!!!! Buziole.......!!!!! Quote
lula Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 No no a to pewne źródełko to moje gg :) Witajcie po dłuuuuuugiej przerwie :) a to mój fafluniasty potwór :) Quote
lula Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 coż ja widzę...wszyscy szykują się do świąt a u nas jeszcze jesień.... Pole, pole...łyse pole :) Quote
zuzolandia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 WOWOWO......w koncu ;-).......stesknilismy sie za tym uroczym sliniaczkie m;-)..... popraw sie moja droga i zagladaj czesciej i wklejaj foteczki ;-)........... Wymiziaj tego kawalerra !!!!!!!! Quote
lula Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 kawaler poczynił postępy w edukacji i nauczył się żyć bez wycia :)))) Sąsiedzi są w ciężkim szoku :) ja też :)...a myślałam, że trochę ich pomęczy :)) hihihi Quote
Imbirka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ale się za wami stęskniliśmy, dobrze, że już jesteście:multi: :multi: :multi: Quote
tygra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Fuksik drzewka pilnuje żeby nikt na święta nie ścioł i nie zabrał fajnie że już jesteście Quote
zuzolandia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Dziendoberek ;-).czekamy na wiesci ;-) i foteczki ..;-) Buziaczki . Quote
Iza i Fidel Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Hej Lula,jestesmy i u Was.Glupio mi strasznie :oops:,ale ja Was wczesniej nie znalalam... Ale cudo wypatrzylas w schronie:loveu: Jaki Twoj Fuksik jest duuzy! Czy mi sie moze wydaje? Quote
tygra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 widziaąłm Fuksika na żywo - to wyysoki chłopak Quote
lula Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 to prawda niezły cielaczek z niego....ale jaki rozkoszny:) a za miesiąc i 3 dni świętujemy:) ponieważ nie znam jego daty urodzin -uznaliśmy datę adopcji za specjalny dzień.....rany to już będzie rok a ja mam wrażenie, że znamy się całe życie Quote
zuzolandia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Witanko;-).oj to bedzie imprezka eheheh.....znowu trza bedzie pic ;-)...no ale nate okolicznosc to nie ma przeprosc eheh..... Mizianko dla Szczesciarza ... Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 LULA dołączysz do mnie i Tygry na spacerku?? W sobote lub środę- co Ty na to??:) Quote
Imbirka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 lula napisał(a):a za miesiąc i 3 dni świętujemy:) ponieważ nie znam jego daty urodzin -uznaliśmy datę adopcji za specjalny dzień.....rany to już będzie rok a ja mam wrażenie, że znamy się całe życie no tak, u mnie też data adopcji będzie dniem specjalnym:lol: Quote
DORRAG Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 O przegapiłam taką super galerię:oops: ale teraz to już będę u was czestym gościem:p Quote
lula Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 witajcie, witajcie.... ze spacerkiem musimy niestety troszkę poczekać ponieważ moja kontuzja (tuż przed naszym pierwszym spacerkiem) jeszcze daje o sobie znać i wcale nie ułatwia mi życia, a Fuks nie należy do piesków bezsilnych :) ale jak tylko dokończe proces rehabilitacji na taki spacerek się udamy. Kurcze jestem pechowcem.......jakiś :mad: ....... zakosił mi portfel z kasą i dokumentami ....nawet nie wiem gdzie...a święta miały być takie piękne...echhhhh:shake: Quote
zuzolandia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 uuuuuuuuu to ci peszek ...... mam nadzieje ze duzo kasy ci nie buchnąl..... byc moze dokumenty podrzuci ...złodziejaszki czasami tak robia ...no ale to sa wyjatkowe sprawy ;-)....... Uwazaj na siebie kochaniutka .i wymiziaj zmarzluszka .;-) Quote
Kate I Luka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 lula napisał(a): Kurcze jestem pechowcem.......jakiś :mad: ....... zakosił mi portfel z kasą i dokumentami ....nawet nie wiem gdzie...a święta miały być takie piękne...echhhhh:shake: Ja w zeszłym roku przed świętami wróciłam do domu bez portfela... Ale się naklnełam na cholernych złodzieji... Po kilku godzinach zadzwonił cudownie miły Pan, który znalazł mój portfel... I oddał, z całą zawartośćią :multi: :multi: :multi: Chyba sierota ze mnie, i zgubiłam gdzieś po drodze :oops: :oops: :oops: Pozdrowionka :) Quote
lula Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 pech chciał, że w portfelu poza śladową ilością kasy miałam bony, które dostałam z okazji świąt w pracy i teraz jestem 500 w plecy ;( Quote
zuzolandia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 No to boniasto sie obłowil ....;-(.....alez Ci wspólczuje .... ale nie martw sie ...nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ...moze troszku patetyczne ale ma wydzwiek w rzeczywistosci ....choc moze dostaniesz z powrotem portfel z cała jego zawartoscia ....czego z całego serducha Ci zycze .. Quote
leemonca Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 lula napisał(a):pech chciał, że w portfelu poza śladową ilością kasy miałam bony, które dostałam z okazji świąt w pracy i teraz jestem 500 w plecy ;( chciałabym cię pocieszyć i powiedzieć, że się znajdzie wszystko, ale jestem realistką :shake: , idą święta :shake: i ktoś się cieszy twoim kosztem :mad: dodałam ci otuchy co :oops: :shake: ? Quote
lula Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 cóż ja poradzę, że ostatnio łazi za mną pech.....a to mnie ktoś ochlapie, a to wpadnę w korek gigant, a to Fuks zeżre pańciową kolacyjkę (przynajmniej jemu dooopka urośnie), a to w pracy ciągle czegoś chcą....i takie tam inne ;( ale co tam może następny rok będzie bardziej sprzyjający...oby Quote
Recommended Posts