zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Hello Fuksiarze ;-) Fotek ni ma ;-(... pewnie beda pozniej ...no to zajrzymy hehe ;-) Quote
mar....ka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 No to co z tymi foteeeeecccckaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........................................ Quote
zuzolandia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 witanko ;-) i co ???? dzisiaj tyz ni ma ?????.......uuuuuu smautno nam ..... Pozdrawiamy i wracajcie szybciutkoooooo !!!! Quote
zuzolandia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 ooooooo tyle czasu mineło i nic?????? Zyjeta ???? martwic sie zaczynamy >>>>> Dajcie chociaz znak ...... Buziaczki ... Quote
zuzolandia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Dziendoberek ;-) U nas dzisiaj pieknaaa słonecznaaa pogodaa ...i cieplutkooo.... Humorek od razu lepszy i czlowieczek pozytywnie zakrecony jest ;-) Pozdrawiamy i grzecznie czekjamy na powrot ....;-) byle szybki ..;-) Buziaczki Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Jak dobrze, że jest chat dogo, przynajmniej mogłam trafić na taką ładną galerię:) Pozdrawiam :) Quote
zuzolandia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Witanko ;-) Słoneczny dzionek ...;-) mam nadzieje ze masz usmiech na buzi.;-) Myslenie pozytywne to droga do sukcesu i spokoju ducha ;-).... Przesylamy buzioki ... Quote
zuzolandia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 A my tak wieczorowa pora ......wpadlismy sie przywitac .... Zdrowka robaczki .....i dobrego humorku na jutrzejszy dzionek..... Buziaczki i mizianko dla Fuksika .... Quote
zuzolandia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witaj zlociutka .... odezwij sie bo minelo znowu troszku czasu a zadnych wiesci od Ciebie ...... martwie sie ..... Buziaczki ...... Quote
lula Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Witam, mam swoje małe problemy...jeszcze troche mnie nie będzie ale jak się wygramolę z dołka to obiecuję powklejać troszkę fotek :( Quote
Imbirka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 lula dobrze, że dałaś znak życia:multi: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witaj zlociutka ...;-) wychodz juz z tego dolka ...!!!...albo odezwij sie do mnie na gg ..... buziaczki ...;-) Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 CAłUSKI POZNA CIEMNą NOCą ;-).... wracajcie juz ....pleaseee;-) Quote
leemonca Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 nie mogłam spać i siadłam na dogo. Myślałam, że tu nikogo nie ma a tu proszę...., dzieńdoberek!!! Quote
Recommended Posts