Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imbir1 napisał(a):
a wiesz, że dopiero mi uświadomiłaś , że ten mój nie szczeka:cool3:, seniorek szczekał i znał komende "daj głos", a ten nic, tylko się patrzy smętnie na jedzenia, a jak nie dostaje to odpuszcza i idzie sobie:evil_lol:

U mnie było odwrotnie, seniorek nie chciał "gadać", łapy nie podawał (chyba, że domagał się pieszczot) a ten daje łapki, buziaki, i manifestuje szczekaniem :) a najlepsze jest to, że myśli że jest szczeniaczkiem i ładuje się na kolanka :)

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolanka to jest podstawa i dawanie buzi:evil_lol:, ale nie szczeka tylko piszczy jak jest zniecierpliwiony, za to seniorek nie piszczał tylko szczekał:evil_lol:, hehe ale się poprzestawiało:evil_lol:

Posted

Fuks zanim szczeknie robi komiczne miny :)To zdjęcie z opisem "apsik" ilustruje doskonale poczynana ryjka, który macha dziwacznie głową i usiłuje wydobyć z siebie odgłosy :)Szkoda, że nie trenuje tak przed wyciem :)

Posted

hehe, ostatnio czekaliśmy na przejściu dla pieszych na zielone światło, a z drugiej strony jechało pogotowie na sygnale. Był korek, karetka nie mogła się przebić, wyła przeraźliwie i na to wszystko mojemu Imbirowi też włączyła się syrena:evil_lol:, ludzie na przystanku i na przejściu pokładali się ze śmiechu, a mnie zatkało:evil_lol::cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):
hehe, ostatnio czekaliśmy na przejściu dla pieszych na zielone światło, a z drugiej strony jechało pogotowie na sygnale. Był korek, karetka nie mogła się przebić, wyła przeraźliwie i na to wszystko mojemu Imbirowi też włączyła się syrena:evil_lol:, ludzie na przystanku i na przejściu pokładali się ze śmiechu, a mnie zatkało:evil_lol::cool3:

Z całego serca współczuł choremu :)Chciał, żeby karetkę wszyscy usłyszeli :)

Posted

Witamy sliniaczki w ten sniegowy wieczorek ;-)
Kubraczek dla faflunka jest ???? jak nie to kupowac zeby mu dooopeczka nie zamarzla ;-) i wstawiqc migiem zimowe focisze ;-) bo my sa ciekawi ........ Pozdrowionka i mizianko dla psiulka ;-)

Posted

HELLOOOOOOOO HELLOOOOOOOO!
jEST TU KTO ?????
Gdzie sie podziewacie robaczki ?????
Fotek ni ma ,ludzi ni ma ..... zasypalo ? zalało ?
Pozdrowionka ;-) jeszcze tu wroce heehheh ;-) i obym WAS zastała ;-)

Posted

Jesteśmy kochani......strasznie długo nas nie było -mamy problem z netem (a w pracy nie mam na nic czasu -nawet na gg mnie nie ma ;()Postaram się możliwie szybko nadrobić zaległości