lula Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Imbir1 napisał(a):a wiesz, że dopiero mi uświadomiłaś , że ten mój nie szczeka:cool3:, seniorek szczekał i znał komende "daj głos", a ten nic, tylko się patrzy smętnie na jedzenia, a jak nie dostaje to odpuszcza i idzie sobie:evil_lol: U mnie było odwrotnie, seniorek nie chciał "gadać", łapy nie podawał (chyba, że domagał się pieszczot) a ten daje łapki, buziaki, i manifestuje szczekaniem :) a najlepsze jest to, że myśli że jest szczeniaczkiem i ładuje się na kolanka :) Quote
Imbirka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 kolanka to jest podstawa i dawanie buzi:evil_lol:, ale nie szczeka tylko piszczy jak jest zniecierpliwiony, za to seniorek nie piszczał tylko szczekał:evil_lol:, hehe ale się poprzestawiało:evil_lol: Quote
lula Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Fuks zanim szczeknie robi komiczne miny :)To zdjęcie z opisem "apsik" ilustruje doskonale poczynana ryjka, który macha dziwacznie głową i usiłuje wydobyć z siebie odgłosy :)Szkoda, że nie trenuje tak przed wyciem :) Quote
Imbirka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 hehe, ostatnio czekaliśmy na przejściu dla pieszych na zielone światło, a z drugiej strony jechało pogotowie na sygnale. Był korek, karetka nie mogła się przebić, wyła przeraźliwie i na to wszystko mojemu Imbirowi też włączyła się syrena:evil_lol:, ludzie na przystanku i na przejściu pokładali się ze śmiechu, a mnie zatkało:evil_lol::cool3: Quote
lula Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Imbir1 napisał(a):hehe, ostatnio czekaliśmy na przejściu dla pieszych na zielone światło, a z drugiej strony jechało pogotowie na sygnale. Był korek, karetka nie mogła się przebić, wyła przeraźliwie i na to wszystko mojemu Imbirowi też włączyła się syrena:evil_lol:, ludzie na przystanku i na przejściu pokładali się ze śmiechu, a mnie zatkało:evil_lol::cool3: Z całego serca współczuł choremu :)Chciał, żeby karetkę wszyscy usłyszeli :) Quote
Imbirka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 hehe, nie mogę powiedzieć, mam bardzo uczynnego psa:evil_lol:;) Quote
lula Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 a teraz trochę dywanowego szaleństwa:) Quote
zuzolandia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='lula'] Witanko w słoneczny dzionek ;-) JAK DLA MNIE ...... łoooo znowu ten pokrecony serial leci ???...... Quote
Medorowa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ale świetne te ":dywanowe szaleństwa:":multi: :multi: Quote
Imbirka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 hej, hej leniuchy wstawiać foteczki:lol: Quote
zuzolandia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Witamy sliniaczki w ten sniegowy wieczorek ;-) Kubraczek dla faflunka jest ???? jak nie to kupowac zeby mu dooopeczka nie zamarzla ;-) i wstawiqc migiem zimowe focisze ;-) bo my sa ciekawi ........ Pozdrowionka i mizianko dla psiulka ;-) Quote
Imbirka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ooooo, lula, coś się rozleniwiła i nie wkleja nam foteczek Fuksika:cool3::mad::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 HELLOOOOOOOO HELLOOOOOOOO! jEST TU KTO ????? Gdzie sie podziewacie robaczki ????? Fotek ni ma ,ludzi ni ma ..... zasypalo ? zalało ? Pozdrowionka ;-) jeszcze tu wroce heehheh ;-) i obym WAS zastała ;-) Quote
zuzolandia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Hejjjjj !!!!!!!! Zaczynam sie niepokoic ;-) wracajcie ............ Quote
lula Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Jesteśmy kochani......strasznie długo nas nie było -mamy problem z netem (a w pracy nie mam na nic czasu -nawet na gg mnie nie ma ;()Postaram się możliwie szybko nadrobić zaległości Quote
lula Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Dziękujemy cioci Luthien za nowy banerek :) Czekamy na podpowiedź który wybrać :) Quote
Recommended Posts