lula Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 tygra napisał(a):szpitalik musisz otworzyć ;) haha taki domowy :)Fuks małpiszon ładuje mi się do łóżka :) Quote
tygra Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 chce Pańcię i siebie wygrzać :) dobry piesio Quote
lula Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 tygra napisał(a):chce Pańcię i siebie wygrzać :) dobry piesio Pańcia już świra w domu dostaje, jej jak ja nie znoszę leżeć -w przeciwieństwie do Fuksa Quote
tygra Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 u mnie na odwrót ja lubię się wałkonić a Tygra by latałą non stop, tylko Brenda mnie rozumie :) Quote
Fixatywa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 lula napisał(a):mój też śpi z kopytkami w górze... ale teraz chory w swoim łóżeczku pod kocykiem ;( ojejku bidulek, moja jak jest przeziebiona to sie domaga cieplego mleka ( z kawaleczkiem aspiryny - ale o tym juz nie wie) :D Ucaluj go ode mnie i pomiziaj po pyszczku :* Quote
lula Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Fixatywa napisał(a):ojejku bidulek, moja jak jest przeziebiona to sie domaga cieplego mleka ( z kawaleczkiem aspiryny - ale o tym juz nie wie) :D Ucaluj go ode mnie i pomiziaj po pyszczku :* zdechlak się ożywił i udaje aligatora na podłodze nie mówiąc o całusach z zębami...chyba mu lepiej Quote
Imbirka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 OOOOO widze, że szpitalik u was, zdrówka życzę i kurujcie się. Imbir, czy chory, czy zdrowy to i tak w łóżku śpi:evil_lol: Quote
lula Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Imbir1 napisał(a):OOOOO widze, że szpitalik u was, zdrówka życzę i kurujcie się. Imbir, czy chory, czy zdrowy to i tak w łóżku śpi:evil_lol: a dziękujemy za życzonka ;)pies przeziębiony a pani inwalidka..... Quote
lula Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Imbir1 napisał(a):a co ci jest? skręciłam nogę w kostce.Jechałam z Fukselkiem na spotkanie...misiek się pochorował w autobusie i jak wysiadałam z nim to nie zauważyłam, że kierowca nie podjechał do krawężnika...no i niestety nie trafiłam w chodnik :(ale na spotkanie dotarliśmy Quote
Imbirka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 o kurcze, ale wam się złożyło, zdrówka życzę:lol: Quote
lula Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 dzięki...na spacerki krótkie wyłazimy i w żółwim tempie :)ale może to i lepiej, bo przynajmniej Fuks się nie przeziębi bardziej. Quote
lula Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 madzia i medor napisał(a):Dobrryyyy :p :p hej Madzia :):lol: Quote
Imbirka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 hej, hej, hej:multi: , a gdzie Fukikowe foteczki? Quote
lula Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Imbir1 napisał(a):Fuksik jak tam ze zdrówkiem?:loveu: już dobrze :) Szczeka głośno na panów od rur :) Quote
Imbirka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Fajnie, że już Fuksik wyzdrowiał:lol:, to kiedy następny spacerek?:evil_lol: Quote
lula Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Imbir1 napisał(a):Fajnie, że już Fuksik wyzdrowiał:lol:, to kiedy następny spacerek?:evil_lol: jak pańcia dojdzie do siebie, bo póki co skacze po domu :) Quote
Imbirka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 pańcia szybko zdrowiej bo Fuksik musi mieć z kim sie wybiegać:evil_lol: Quote
Recommended Posts