Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leemonca napisał(a):
Fuksiu, ale masz bajeranckoczadowskie łóżeczko!!!:evil_lol:

a jakie wygodne :)
Już mi szkodnik do wyrka nie włazi :):evil_lol:

Posted

Hej..... i kolejny boksiu .....jak tak dalej pojdzie to cała noc spedze przed kompem ;-).....chyle czoła przed takimi ludzmi jak TY ..... oboje mieliscie wiele szczescia ze udało sie Wam trafic na siebie ......
Jako ze sama miałam boksia , mam niejako zboczenie na ich punkcie i właze we wszystkie galerie ktore cos z nimi maja wspólnego ;-).....psiulek jest kofaniutki a spojrzenie jak marzenie ....pozdrawiamy i bedziemy tu zagladac ;-) prosze wymiziac kawalera .;-)

Posted

zuzolandia napisał(a):
Hej..... i kolejny boksiu .....jak tak dalej pojdzie to cała noc spedze przed kompem ;-).....chyle czoła przed takimi ludzmi jak TY ..... oboje mieliscie wiele szczescia ze udało sie Wam trafic na siebie ......
Jako ze sama miałam boksia , mam niejako zboczenie na ich punkcie i właze we wszystkie galerie ktore cos z nimi maja wspólnego ;-).....psiulek jest kofaniutki a spojrzenie jak marzenie ....pozdrawiamy i bedziemy tu zagladac ;-) prosze wymiziac kawalera .;-)

witajcie :)bardzo nam miło, że jesteście z nami :) Zapraszamy częściej :)16 stycznia będziemy świętować - minie rok odkąd jesteśmy razem i taką datę uznaliśmy za dzień urodzin Fukselka :)

Posted

Imbir1 napisał(a):
hehe, to tak jak u nas, 12 luty:evil_lol:
Lula, a gdzie nowe foteczki Fuksa????????:cool3: :mad: :evil_lol:

Fotek niestety nie posiadam, bo mam urwanie głowy ostatnio...ale mam nadzieję, że to się poprawi od listopada :)
Póki co Fuksel trenuje pozy :)
Łącznie z mega głupawką na dywanie:)

Posted

słuchaj przyjeżdżaj koniecznie, spacerek aktualny na 100procent!
ja jestem pod telefonem, tylko między 10.20 a 11 nie będę mogła odebrać bo będę na fotelu u stomatologa. Przyjedź na jelonki na 11.30 jak pisaąłm. Spotkanie jest w parku jelonki - taka polanka w środku osiedla. Jak chcesz możemy się umówić np. o 11.15 -11.20 pod ratuszem Bemowo (ale wyślij mi choć smsa czy będzieci to po Was wyjdę )

Posted

tygra napisał(a):
słuchaj przyjeżdżaj koniecznie, spacerek aktualny na 100procent!
ja jestem pod telefonem, tylko między 10.20 a 11 nie będę mogła odebrać bo będę na fotelu u stomatologa. Przyjedź na jelonki na 11.30 jak pisaąłm. Spotkanie jest w parku jelonki - taka polanka w środku osiedla. Jak chcesz możemy się umówić np. o 11.15 -11.20 pod ratuszem Bemowo (ale wyślij mi choć smsa czy będzieci to po Was wyjdę )

Spacerek zaliczony :)
Zaraz powklejam fotki :)