Imbirka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 papapa, w wolnej chwili poprosimy więcej foteczek:lol: Quote
Medorowa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :loveu: Mój słodziaczek:loveu: Śliczne zdjecia:loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ale mnie tu dawno nie było :( Mam nadzieje że lania nie będzie :lol: Quote
leemonca Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Fuksiu, ale masz bajeranckoczadowskie łóżeczko!!!:evil_lol: Quote
lula Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 leemonca napisał(a):Fuksiu, ale masz bajeranckoczadowskie łóżeczko!!!:evil_lol: a jakie wygodne :) Już mi szkodnik do wyrka nie włazi :):evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Hej..... i kolejny boksiu .....jak tak dalej pojdzie to cała noc spedze przed kompem ;-).....chyle czoła przed takimi ludzmi jak TY ..... oboje mieliscie wiele szczescia ze udało sie Wam trafic na siebie ...... Jako ze sama miałam boksia , mam niejako zboczenie na ich punkcie i właze we wszystkie galerie ktore cos z nimi maja wspólnego ;-).....psiulek jest kofaniutki a spojrzenie jak marzenie ....pozdrawiamy i bedziemy tu zagladac ;-) prosze wymiziac kawalera .;-) Quote
lula Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 zuzolandia napisał(a):Hej..... i kolejny boksiu .....jak tak dalej pojdzie to cała noc spedze przed kompem ;-).....chyle czoła przed takimi ludzmi jak TY ..... oboje mieliscie wiele szczescia ze udało sie Wam trafic na siebie ...... Jako ze sama miałam boksia , mam niejako zboczenie na ich punkcie i właze we wszystkie galerie ktore cos z nimi maja wspólnego ;-).....psiulek jest kofaniutki a spojrzenie jak marzenie ....pozdrawiamy i bedziemy tu zagladac ;-) prosze wymiziac kawalera .;-) witajcie :)bardzo nam miło, że jesteście z nami :) Zapraszamy częściej :)16 stycznia będziemy świętować - minie rok odkąd jesteśmy razem i taką datę uznaliśmy za dzień urodzin Fukselka :) Quote
Imbirka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 hehe, to tak jak u nas, 12 luty:evil_lol: Lula, a gdzie nowe foteczki Fuksa????????:cool3: :mad: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 hej hej w ten piekny jesienny dzionek ;-) lapami do was machamy ;-) Quote
lula Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Imbir1 napisał(a):hehe, to tak jak u nas, 12 luty:evil_lol: Lula, a gdzie nowe foteczki Fuksa????????:cool3: :mad: :evil_lol: Fotek niestety nie posiadam, bo mam urwanie głowy ostatnio...ale mam nadzieję, że to się poprawi od listopada :) Póki co Fuksel trenuje pozy :) Łącznie z mega głupawką na dywanie:) Quote
Imbirka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Buziaki dla Fuksa:loveu:, my zaraz spadamy, pogoda jest cudna:multi: Quote
lula Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Ja pędzę do pracy a Fuks jak zwykle jedzie na weekend na działkę :) Quote
lula Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 no i chłopak pojechał z "dziadkiem" :) ciekawe komu bardziej tyłek zmarznie :) hihihihi a ja jak zwykle sama zostałam :( Quote
tygra Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 dzień dobry Uroczy Fuksik a to zdjęcie po prostu czad :) Quote
zuzolandia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Hejka ;-)..... to taki osiołkowy braciszek Osła od Shreka ;-) Pozdrowionka i całuchy dla fafluka ;-) Quote
tygra Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 lula spacerek jutro koniecznie!!! dzwon do mnie nr masz na PW i w gg moge 11.30 czekam na wieści i telefon!!! Quote
tygra Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 słuchaj przyjeżdżaj koniecznie, spacerek aktualny na 100procent! ja jestem pod telefonem, tylko między 10.20 a 11 nie będę mogła odebrać bo będę na fotelu u stomatologa. Przyjedź na jelonki na 11.30 jak pisaąłm. Spotkanie jest w parku jelonki - taka polanka w środku osiedla. Jak chcesz możemy się umówić np. o 11.15 -11.20 pod ratuszem Bemowo (ale wyślij mi choć smsa czy będzieci to po Was wyjdę ) Quote
lula Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 tygra napisał(a):słuchaj przyjeżdżaj koniecznie, spacerek aktualny na 100procent! ja jestem pod telefonem, tylko między 10.20 a 11 nie będę mogła odebrać bo będę na fotelu u stomatologa. Przyjedź na jelonki na 11.30 jak pisaąłm. Spotkanie jest w parku jelonki - taka polanka w środku osiedla. Jak chcesz możemy się umówić np. o 11.15 -11.20 pod ratuszem Bemowo (ale wyślij mi choć smsa czy będzieci to po Was wyjdę ) Spacerek zaliczony :) Zaraz powklejam fotki :) Quote
lula Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Brenda wącha trawkę a Fuks -Tygrę :) Quote
lula Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Dzieciaki się bawią, ale Fuksel czuwa :) Quote
Recommended Posts