bonita Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='lula']Przecież to uosobienie łagodności :) Faktyczne(na tym zdjęciu) to najgrzeczniejszy boksio jakiego widziałam:loveu: Quote
BeaC Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Witam Dopiero teraz wstąpiłam do galerii Fuksa..... i moje gratulki masz fajnego chłopaka:cool3::cool3::cool3: Quote
lula Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 BeaC napisał(a):Witam Dopiero teraz wstąpiłam do galerii Fuksa..... i moje gratulki masz fajnego chłopaka:cool3::cool3::cool3: Dziękuję bardzo...to prawda jest fantastyczny!:loveu: :loveu: :loveu: Zwłaszcza jak rozdaje buziaczki i mam obślinioną całą twarz :):evil_lol: :razz: Quote
BeaC Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Na temat oblizywania przez faflate wiem co nie co. Miałam boksera chłopaka i on też cały czas mamlał. Luśka woli lekutkie podgryzanka z miłości. tak liże, liże aż w końcu łapie ząbkami:evil_lol: Quote
lula Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 witaj leemonca :) BeaC napisał(a):Na temat oblizywania przez faflate wiem co nie co. Miałam boksera chłopaka i on też cały czas mamlał. Luśka woli lekutkie podgryzanka z miłości. tak liże, liże aż w końcu łapie ząbkami:evil_lol: jak by to delikatnie określić...:razz: Fuks całując łapie mnie zębami za nos :) :mad: :evil_lol: Komicznie to wygląda z pozycji obserwatora :) :crazyeye: Ciekawe czy kiedyś mi go odgryzie:) Najciekawsze jest to, że tylko ja mam możliwość doświadczenia czegoś takiego :) (może to jakiś przejaw uczuć z jego strony) :loveu: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 a i owszem, boksio koleżanki jak się do ciebie tuli, to łapie przednimi ząbkami za np. przedramie , nogę, nawet brzuch i podgryza miłośnie. Ja mam później siniaki albo malinki w róznych miejscach po takich czułościach różnie później odbierane przez otoczenie, nie potrafię wytłumaczyć, że to boksiu....:evil_lol:;) Quote
lula Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 no to właśnie moją koleżankę Fuks tak załatwił...nachyliła się nad nim a on ją pocałował, bez języczka z ząbkami :) Tyle, że zahaczył o nosek ząbkiem...polała się krew :) Już nie ma miłości między nimi...ona nie zrozumiała, że on tak ma :) Quote
leemonca Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 lula napisał(a):witaj leemonca :) jak by to delikatnie określić...:razz: Fuks całując łapie mnie zębami za nos :) :mad: :evil_lol: Komicznie to wygląda z pozycji obserwatora :) :crazyeye: Ciekawe czy kiedyś mi go odgryzie:) Najciekawsze jest to, że tylko ja mam możliwość doświadczenia czegoś takiego :) (może to jakiś przejaw uczuć z jego strony) :loveu: :evil_lol: Hakerek łapie mnie i moja córę ząbkami i właściwie nie wiem jak to powiedzieć - robi takie szybkie tca, tca, tca (:cool3: :cool3: :cool3: )jakby gryzł samymi dziąsełkami, bez ząbków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 dokładnie, tylko jeden robi to czule i bez konsekwencji a drugi idzie na całość, fafluny tak mają:loveu::evil_lol: Quote
leemonca Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Imbir1 napisał(a):dokładnie, tylko jeden robi to czule i bez konsekwencji a drugi idzie na całość, fafluny tak mają:loveu::evil_lol: jak na razie - czule, ale z konsekwencjami :cool3: :evil_lol: :cool3: :evil_lol: :lol: :lol: Quote
Imbirka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 jak tam całuśnik, przeprosił już swoją karmę, czy nadal ma ochotę na frykaski?:lol: Quote
lula Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 karma nadal olewana :) a po powrocie z pracy pełna lustracja reklamówek z zakupami :) Quote
leemonca Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 lula napisał(a):karma nadal olewana :) a po powrocie z pracy pełna lustracja reklamówek z zakupami :) jak wie, że może przegryźć coś dobrego z reklamówki, to co będzie się interesował suchym w misce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
lula Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 moja ukochana kluseczka.......pies wrócił z działki i na nic nie ma siły.... Quote
Imbirka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ale piesio ma fajnie, jeszcze ma wakacje, a my w pracy:cool3: Quote
leemonca Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='lula']moja ukochana kluseczka.......pies wrócił z działki i na nic nie ma siły.... Pańcia chyba też ;) Quote
lula Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Pańcia ma niestety weekendy w pracy ostatnio...;(Rudzielec buszuje na działce :) z moim tatą. Quote
lula Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 obiecałam jakiś czas temu, że wkleję fotkę mojego poprzedniego boksia.....wiele się zmieniło, teraz mam Fuksa ale o Borgisie wciąż myślę Quote
Imbirka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 jaki śliczny pręgusek, ja też miałam pręguska:-( Quote
lula Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Imbir1 napisał(a):jaki śliczny pręgusek, ja też miałam pręguska:-( No, za to teraz obie mamy szalonych rudzielców :loveu: :multi: a pręguski pozostaną głęboko w naszych serduszkach. Quote
Imbirka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Dokładnie, myślałam kiedyś, że boksery się między sobą nie różnią aż tak bardzo, ale teraz dochodzę do w niosku, że zółtki są bardziej szalone:evil_lol: Quote
lula Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Imbir1 napisał(a):Dokładnie, myślałam kiedyś, że boksery się między sobą nie różnią aż tak bardzo, ale teraz dochodzę do w niosku, że zółtki są bardziej szalone:evil_lol: Szaleństwo szaleństwem, ale jaką odstawiają demolkę ::diabloti: :evil_lol: Pręguski wydają się spokojniejsze, bardziej leniwe ale są bardziej agresywne do innych psów (widzę różnicę) wspólna cecha to lizanie pańci po twarzy i skoki :)) a no i obecność wszędzie tam, gdzie się coś dzieje :) Quote
Recommended Posts