Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BeaC napisał(a):
Witam
Dopiero teraz wstąpiłam do galerii Fuksa..... i moje gratulki masz fajnego chłopaka:cool3::cool3::cool3:

Dziękuję bardzo...to prawda jest fantastyczny!:loveu: :loveu: :loveu:
Zwłaszcza jak rozdaje buziaczki i mam obślinioną całą twarz :):evil_lol: :razz:

Posted

Na temat oblizywania przez faflate wiem co nie co. Miałam boksera chłopaka i on też cały czas mamlał. Luśka woli lekutkie podgryzanka z miłości. tak liże, liże aż w końcu łapie ząbkami:evil_lol:

Posted

witaj leemonca :)

BeaC napisał(a):
Na temat oblizywania przez faflate wiem co nie co. Miałam boksera chłopaka i on też cały czas mamlał. Luśka woli lekutkie podgryzanka z miłości. tak liże, liże aż w końcu łapie ząbkami:evil_lol:

jak by to delikatnie określić...:razz:
Fuks całując łapie mnie zębami za nos :) :mad: :evil_lol:
Komicznie to wygląda z pozycji obserwatora :) :crazyeye:
Ciekawe czy kiedyś mi go odgryzie:)
Najciekawsze jest to, że tylko ja mam możliwość doświadczenia czegoś takiego :) (może to jakiś przejaw uczuć z jego strony) :loveu: :evil_lol:

Posted

a i owszem, boksio koleżanki jak się do ciebie tuli, to łapie przednimi ząbkami za np. przedramie , nogę, nawet brzuch i podgryza miłośnie. Ja mam później siniaki albo malinki w róznych miejscach po takich czułościach różnie później odbierane przez otoczenie, nie potrafię wytłumaczyć, że to boksiu....:evil_lol:;)

Posted

no to właśnie moją koleżankę Fuks tak załatwił...nachyliła się nad nim a on ją pocałował, bez języczka z ząbkami :)
Tyle, że zahaczył o nosek ząbkiem...polała się krew :)
Już nie ma miłości między nimi...ona nie zrozumiała, że on tak ma :)

Posted

lula napisał(a):
witaj leemonca :)

jak by to delikatnie określić...:razz:
Fuks całując łapie mnie zębami za nos :) :mad: :evil_lol:
Komicznie to wygląda z pozycji obserwatora :) :crazyeye:
Ciekawe czy kiedyś mi go odgryzie:)
Najciekawsze jest to, że tylko ja mam możliwość doświadczenia czegoś takiego :) (może to jakiś przejaw uczuć z jego strony) :loveu: :evil_lol:

Hakerek łapie mnie i moja córę ząbkami i właściwie nie wiem jak to powiedzieć - robi takie szybkie tca, tca, tca (:cool3: :cool3: :cool3: )jakby gryzł samymi dziąsełkami, bez ząbków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
dokładnie, tylko jeden robi to czule i bez konsekwencji a drugi idzie na całość, fafluny tak mają:loveu::evil_lol:

jak na razie - czule, ale z konsekwencjami :cool3: :evil_lol: :cool3: :evil_lol: :lol: :lol:

Posted

lula napisał(a):
karma nadal olewana :) a po powrocie z pracy pełna lustracja reklamówek z zakupami :)

jak wie, że może przegryźć coś dobrego z reklamówki, to co będzie się interesował suchym w misce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

obiecałam jakiś czas temu, że wkleję fotkę mojego poprzedniego boksia.....wiele się zmieniło, teraz mam Fuksa ale o Borgisie wciąż myślę

Posted

Imbir1 napisał(a):
jaki śliczny pręgusek, ja też miałam pręguska:-(

No, za to teraz obie mamy szalonych rudzielców :loveu: :multi:
a pręguski pozostaną głęboko w naszych serduszkach.

Posted

Imbir1 napisał(a):
Dokładnie, myślałam kiedyś, że boksery się między sobą nie różnią aż tak bardzo, ale teraz dochodzę do w niosku, że zółtki są bardziej szalone:evil_lol:

Szaleństwo szaleństwem, ale jaką odstawiają demolkę ::diabloti: :evil_lol:
Pręguski wydają się spokojniejsze, bardziej leniwe
ale są bardziej agresywne do innych psów (widzę różnicę)
wspólna cecha to lizanie pańci po twarzy i skoki :)) a no i obecność wszędzie tam, gdzie się coś dzieje :)