lula Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 [quote name='Imbir1']A Fuks to za dobrze nie ma? Lula, masz jakieś foteczki? Bo ja to już się troszkę za nim stęskniłam ja też już tęsknię....i czekam na swojego lalusia Quote
Imbirka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Śliczny Fuksik :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Wracaj Fuksik szybko do nas bo my też tęsknimy z braku foteczek:diabloti: Quote
Medorowa Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Imbir1 napisał(a):Śliczny Fuksik :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Wracaj Fuksik szybko do nas bo my też tęsknimy z braku foteczek:diabloti: I popieram:multi: :multi: Quote
lula Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 lalalalala -ile mam jeszcze śpiewać, dasz mi to ciacho czy nie ?! :) Quote
Imbirka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 hehe, Fuksik wyciąga górne "c":evil_lol: a pani stęskniła się za swoją mordką? Quote
lula Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='Imbir1']hehe, Fuksik wyciąga górne "c":evil_lol: a pani stęskniła się za swoją mordką? jasne, że się stęskniła.....box wycałowany :) Quote
Imbirka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 to odemnie też buziaki dla Fuksa, bo ja też się stęskniłam:loveu::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Imbir1 napisał(a):to odemnie też buziaki dla Fuksa, bo ja też się stęskniłam:loveu::evil_lol: I ode mnie, ode mnie:eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lula Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='lula'] reakcja na całuski:) Quote
lula Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 hurrrrra jadę na działę :) Pakujcie się szybciej nooooo!!!! Quote
lula Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 yes, yes, yes jadę, nie zapomnieli o mnie :) śpiewam z radości :) Quote
Imbirka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 ooooooo, nasz śpiewak operowy się pokazała:evil_lol:, lula co nas tak zaniedbujesz?:cool3: Quote
lula Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 a bo mało czasu mam ostatnio i jak wracam z pracy nie mam siły na net :( Fuks właśnie pojechał z moim tatą na działkę a ja idę do pracy :( Quote
Imbirka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 uuuuu, to masz przechlapane:shake:, a Fuksowi to nie zadobrze???:cool3: Quote
lula Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 ostatnio co weekend ojciec go zabiera -ja mam dyżury....to dobrze przynajmniej sam nie siedzi, a na działce jest jego ukochana Berta -będą szaleć razem -a ja do poniedziałku sama ;( Quote
lula Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 hahahaa ale ja do 21 w pracy:( za to jutro się wyśpię :) Póki co idę zmyć z siebie maseczkę z psiej śliny -tak się czule żegnał ze mną, że go ojciec siłą odciągał :) i śmigam do pracy :( buziaki :) i do zobaczenia Quote
Recommended Posts