Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy bardzo serdecznie:)
Dla przypomnienia dodam, że Fuksik jest boksiem wziętym w styczniu ze schroniska.
Postanowiłam ujawnić jego zdjęcia, by pokazać jak szybko wraca do formy.
Zapraszamy

tak było przed:

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widok przerażający, to biedne male, zastraszone stworzonko nie chciało się ujawnić. Siedział skulony gdzieś w kącie boksu.
Nie mogłam go znaleźć. Nie poddawałam się, wiedziałam, że nie wyjdę z tego okropnego miejsca sama. Wiedziałam o nim tylko to, że tam jest i czeka....na szczęście miał nadany numer. Po poszukiwaniach, które trwały bardzo długo udało się....dziś nie wyobrażam sobie życia bez mojej Rudej Małpy :)

Posted

Świetne psisko! :loveu: No i świetna jego pańcia :lol:
Te wakacje nad morzem to musiało być coś wspaniałego! Widać, że Fuksik jest odprężony i szczęśliwy :lol:

Posted

ale super tyle trawy!!!! nie przeszkadza mi, że muszę maszerować 2 km do domku:)

na bank tam coś jest.....ej wyłaź....no pobaw się ze mną:)

Posted

Witam bratnią duszę z zaawansowaną bokserowirozą, będzie miło razem pochorować:evil_lol:
Jak fajnie mieliście nad morzem, Fuksowi należał się odpoczynek po takich przejściach:lol:
Ja dopiero w sierpniu mojemu faflunkowi zapewnie taką wspaniałą zabawe nad morzem.:lol:

Posted

z całego pobytu najbardziej zmęczony był pies:) w samochodzie padł :)
nic go nie ruszało........najlepiej widać na załączonym obrazku pod moim loginem :)

Posted

a ja pamiętam ten dzień....straszny mróz, w klatce z budą siedział biedny ciemniejszy i większy boksio z poranionymi łapami-nie do adopcji (przed kastracją), w depozycie drobniutka pręgowana suczka bokserka.....a Bobika nie mogłam znaleźć..:(
ale udało się :)

Posted

Bardzo Bardzo Bardzo Dziękujemy *luthien* Za śliczny Banerek I Za Pomoc W Jego Umieszczeniu Na Stronie.
Buziaki Od Fuksia :*