Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szybciutko trzeba znależć domek dla kruszynki, bo ona wiekowa i coraz gorzej znosi schroniskowe warunki (biedactwo bardzo schudlo):shake::shake::shake:

Posted

" Mamy problem z Kremówką- niknie w oczach:shake: . Wet bezradnie rozkłada ręce. Ona jest bardzo delikatna a musi przebywać z innymi psami, które ją przewracają, popychają, nadeptują.. Myślę ,że zimy w schronisku nie wytrzyma..Może znajdzie się ktoś , kto da jej normalny dom na ten chyba już krótki czas......."

Opiekunka Ewa:-(:-(:-(:-(

Posted

bigos napisał(a):
" Mamy problem z Kremówką- niknie w oczach:shake: . Wet bezradnie rozkłada ręce. Ona jest bardzo delikatna a musi przebywać z innymi psami, które ją przewracają, popychają, nadeptują.. Myślę ,że zimy w schronisku nie wytrzyma..Może znajdzie się ktoś , kto da jej normalny dom na ten chyba już krótki czas......."

Opiekunka Ewa:-(:-(:-(:-(

Nie znam jej historii, ja wiem, że to nie to samo co dom ale może jest w waszej okolicy jakich fajny hotel, który by ją przyjął?
CZy wiadomo co jej jest? ?
Ja mogłabym na razie zaoferować 100 pln na początek
Ona wygląda zupełnie jak Mlina tylko na krótszych nóżkach.
Jak jej pomóc skoro domku brak?:-(

Posted

Ona jest malutka, taka kruszynka, wystraszona wśród tych wszystkich dużych psów.
Je za dziesięciu, ale cały czas biedactwo chudnie-starość:shake::shake::shake:Tak jak napisała Ewa-lekarz ją badał, ale nie wiadomo dlaczego się tak dzieje, jest coraz chudsza:-(:-(:-(

Posted

Jakie to okrutne, ze nikt jej nie chce wziac na te jej ostatnie chwile do domu !
Ludzie sa wstretnymi egoistami ! ! ! ! !
Jak slysze tekst w stylu : " ... oj, ja tak przezylam odejscie swojego ukochanego psiaczka, ze juz wiecej nie chce zadnych pieskow.... " - to jestem przerazona tym EGOISTYCZNYM podejsciem i .... oczywiscie nie odmawiam sobie, zeby taki tekst natychmiast odpowiednio podsumowac ! ! !

Biedna psinka, tak malutko miejsca potrzebuje !

Moze tytul watku zmienic, ze to malenka starowinka ( czytajac Kremowka - mam przed oczami psine wielkosci labradora - i dlatego tak pozno tu zajrzalam...:oops: ).

Ona potrzebuje domku natychmiast !

Posted

bigos napisał(a):
Ona jest malutka, taka kruszynka, wystraszona wśród tych wszystkich dużych psów.
Je za dziesięciu, ale cały czas biedactwo chudnie-starość:shake::shake::shake:Tak jak napisała Ewa-lekarz ją badał, ale nie wiadomo dlaczego się tak dzieje, jest coraz chudsza:-(:-(:-(

Kurcze co robić, szanse na domek pewnie niewielkie.:-(