bigos Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 W swarzędzim schronisku przebywa mała staruszka KREMÓWKA Potrzebne 100zł-można wpłacać na AFN z dopiskiem: dla Laluni Dziękujemy MA DOMEK!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Suczka, mała, około 13 lat. Bardzo spokojna, przylepa. Była przywiązana do drzewa w lesi. Suczka nie jest i nie będzie sterylizowana ze względu na wiek. Czy zazna jeszcze szczęścia??? Wiadomość z dnia 12.09.2006: " Mamy problem z Kremówką- niknie w oczach:shake: . Wet bezradnie rozkłada ręce. Ona jest bardzo delikatna a musi przebywać z innymi psami, które ją przewracają, popychają, nadeptują.. Myślę ,że zimy w schronisku nie wytrzyma..Może znajdzie się ktoś , kto da jej normalny dom na ten chyba już krótki czas......." Opiekunka Ewa:-(:-(:-( Quote
bigos Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Czy mogłabym prosić o wystawienie małej na allegro??? Quote
bigos Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Kremówka :sabber::sabber::sabber:do schrupania Quote
la_pegaza Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 podnosze dziewczyne. niech wezmie przyklad z muszki!! bigos, telefon mi klękł. napisz mi na pw! Quote
bigos Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 A nie możnaby było jej wystawić za 1zł, a w tekćie napisać, że koszt adopcji w schronisku, to 50zł? Tak było z Miszką (haskim) Quote
bigos Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='Gabryjella']zmienione (kto wymyślił, że musi być 10 znaków) Dziękuję No właśnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Kremówka:mad:szybko do nowego domku, bo nam się w tym upale zepsujesz:evil_lol: Quote
akucha Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ona tak trochę jamnikowata jest, czy mi się wydaje??? Śliczna i delikatna, bardzo potrzebuje swojego człowieka!!! Quote
akucha Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 No to ona jest jamnikowata, czy nie :cool3: Bo jeśli jest, to trzeba z nią do cioteczki czarodziejki - Bea1- tylko po powrocie z jej urlopu... A tymczasem Kremówka szuka domu na dogo!!!! Quote
bigos Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Taka dłłługaśna jak jamniolek to ona jest:lol::roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts