Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

6 miesięczna sunia poszukuje domu-została podrzucona mi w kartonie pod drzwi domu, niestety sama posiadam już psa, który niekoniecznie jest zainteresowany nowym lokatorem.Poza tym nie posiadam warunków by trzymać 2 psy w mieszkaniu. Sunia jest zdrowa, radosna i przesłodka chętnych do jej przygarnięcia proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny

kontakt:
e-mail larke0@gmail.com
nr.tel
794509845

Posted

nie wiem czy będzie duża
Mam nadzieję, że sunia w miarę szybko znajdzie nowy dom i nie będę zmuszona wymyślać jakiegoś innego wyjścia z sytuacji niż adopcja:(

Posted

Luna ma ok. 40cm wzrostu i waży ok. 10kg.
obecnie przebywa w Głogowie ale oczywiście domu poszukujemy dla niej bez ograniczeń co do lokalizacji

kontakt :e-mail larke0@gmail.com
nr.tel
794509845

Posted

no fakt-piesek sama słodycz i gdybym tylko mogła zatrzymałabym ją;/
Jako że jestem słabo wtajemniczona, możesz mi wyjaśnić o co chodzi z allegro (psa wystawia się na aukcji?) i FB?

Posted

Na FB się nie znam, zacofana jestem. Na allegro wygląda to mniej więcej tak:

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6188060

Powiinnaś zaznaczyć, że warunkiem adopcji jest sterylizacja suczki, gdy osiągnie odpowiedni wiek (chyba, że dasz radę wcześniej sama ją wysterylizować) Przy jej urodzie na pewno znajdzie się taki dom, który zgodzi się na wszelkie warunki. Czy oglądał ją już weterynarz?

Posted

Luna jest po wizycie u weterynarza-była odrobaczona-i obecnie jest zdrowa

Co do charakteru-ogólnie bardzo radosny z niej piesek, z wielką radością reaguje na domowników(zwłaszcza jak wracają z pracy,szkoły) bardzo lubi się bawić(zabawy sznurkiem, piłeczka-nie są jej obce:), ogólnie lubi towarzystwo zarówno ludzi jak i innych psów..nie sprawia nam kłopotów

Posted

Wrzuciłam na FB. Dopisałam jeszcze:

Zastrzegamy sobie prawo wyboru najlepszego domu dla psa. Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed i po adopcyjną i podpisanie umowy adopcyjnej wraz z zobowiązaniem do sterylizacji suni.

Posted

Dzięki Mamanabank!

Przekazałam zdjęcia i Pani z Krakowa jest na tak. Jednak to spory kawałek drogii -400 km. Nie jest w stanie jechać taki kawał drogii po psa. Czy jest możliwość przetransportowania w bliższą okolicę?

Czekam na odpowiedz = zgodę, co do wizyty przedadopcyjnej + sterylki.

Fajna psina!

Posted

hej!
Kontaktowaliśmy się z panią z Krakowa i miała jeszcze oddzwonić czy decyduje się na pieska-co do transportu aż do Krakowa to jest to lekki problem no ale skontaktujemy się z ową panią jeszcze raz to może dojdzie się do jakiegoś konsensusu w tej kwestii

Pozdrawiam i dziękuję Wam za pomoc

Posted

Kraków jak najbardziej jest zainteresowany adopcją Luny. Przetrzebna tylko wizyta przedadopcyjna. Jeśli będzie ok, to można założyć małej wątek na transportowym.

Czy można prosić o zmianę tytułu? Macie kogoś z Krakowa?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...