Iljova Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Brak mi słów jakim okrutnym potworem potrafi być ktoś kto nazywa siebie "człowiekiem". To przecież tylko cień psa. Nie mogę powstrzymać łez, czuje wielką wściekłość i ból!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Obecnie nie jestem w stanie nawet pomóc finansowo i to też boli. To tak bardzo przerażający widok. Jak można tak... Giganciku trzymaj się psiaczku. Teraz są przy Tobie cudowne osoby, prawdziwi Ludzie którzy pomogą Ci w Twej tragicznej doli. Quote
omi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Biedna psina... Jak będziecie zbierać na chudzinę-wspomogę jakimś grosiwem... gdybym się zapodziała "gdzieś", proszę o pw. Quote
BUDRYSEK Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 bardzo wszytkim dziękuję :) zuzlikowa dzięki za banerek :) wetka ze schronu jutro ma dzwonic w sprawie wyników krwi, mam nadzieję ze zadzwoni.... dzwoniłam przed chwilą do leczncy Gigancik spokojnie śpi...oby noc była również spokojna... Quote
Diegula Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Chciałabym pomóc choć finansowo ale niestety na dzień dzisiejszy nie mogę czego bardzo żałuję. Biedny psiak :( Quote
katarzyna09 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Boze Kochany...jak ten psiak wygląda... Quote
daśka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 kurczak............................,jest piękny!!!!!!!!!!!!!!! mogę tylko jednorazowo 20 zł jej zakochałam się i 10 zł stałej,gdyby była potrzeba!!!1 Quote
dudson13 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Smutny ten rok. Gigancik walcz kochany Quote
daśka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 jejku szykujcie mi miejsce pod mostem.............daję 100 zł jednorazowo......poproszę o przypomnieni Quote
matrioszka2 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Daśka, jesteś wielka.:loveu::loveu::loveu:Nie martw się o most - ktoś Cię przygarnie na DT.:lol: Quote
andegawenka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 daśka napisał(a):jejku szykujcie mi miejsce pod mostem.............daję 100 zł jednorazowo......poproszę o przypomnieni ...się zrzucimy na hotelik dla Ciebie, wybierzemy najlepszy. Co wolisz z górskim klimatem czy morskim;) Quote
1986rybka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 to przecież cień psiaka :( poproszę nr konta na priv to prześlę i ja grosika Quote
rencia42 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Trzymam kciuki za piecha dajcie znać jak będą zbierane pieniążki. Quote
viola005 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 witajcie cioteczki Giganta pies piekny mimo wychudzenia, ratujcie go! wysle 50 zl jak dostane dane na pw Budrysek, szacun za to, co robisz bede zagladac do zoltego psiska o smutnych oczach qurrwie, ktora go zaglodzila zycze jak najgorszych swiat i reszty zycia, a potem rehabilitacji w najgoretszym dziale piekla, nigdy nie przestane sie wstydzic, ze naleze do gatunku homo rzekomo sapiens, najwiekszej porazki ewolucjii dziewczyny, zajrzyjcie na ten bazarek, ladne breloczki na siano dla koni, bardzo potrzebne, po powodziach ceny siana niebotyczne,a potrzeba go duzo na 6 zimnych miesiecy! nie dajmy tym starym i schorowanym konikom glodowac! http://www.dogomania.pl/threads/196026-pilniki-pomadki-%C5%9Bwieczniki-r%C3%B3zane-psiokocie-breloki-na-FZNJR-do-20.11 jezeli ten link nie bedzie dzialal, to powinien ten, wersja skrocona: http://www.dogomania.pl/threads/196026 albo copy-paste w wyszukiwarce Gigant, trzymaj sie i zdrowiej! Quote
IVV Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 wstawcie go koniecznie na FB !!!! ludzie pomoga !!! ja jedynie jednorazowo moge 50zl podeslac . prosze o pw Aga Quote
anita_happy Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='BUDRYSEK']UDAŁO SIĘ!!!! teraz mogę już prosić o pomoc bo wiem,ze na pewno będzie potrzebna doba w lecznicy ze zniżką to 24 zł plus badania wetka zaznajamia się z historią leczenia i podejmie decyzję jakie leczenie bedzie dalej? na pewno usg, rtg będę jeszcze próbowała dowiedzieć sie jeszcze przed 20:00 o bad krwi bardzo proszę pomóżcie Go ratować !!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us BUDRYSEK - A mozesz ten OPTYMISTYCZNY wpis walnąc do pierwszego postaaaaaaaa [quote name='daśka']kurczak............................,jest piękny!!!!!!!!!!!!!!! mogę tylko jednorazowo 20 zł jej zakochałam się i 10 zł stałej,gdyby była potrzeba!!!1 daśka - szkoda, że psów nie tolerujecie w domu..Tuencja na wylocie:( [quote name='daśka']jejku szykujcie mi miejsce pod mostem.............daję 100 zł jednorazowo......poproszę o przypomnieni dawaj...pod Siekierkowski..pójdziemy razem... [quote name='IVV']wstawcie go koniecznie na FB !!!! ludzie pomoga !!! ja jedynie jednorazowo moge 50zl podeslac . prosze o pw Aga IVV - dzięki za linka..miałam iść SPAĆ! a teraz konkrety!!!!!!!!!!!! zaraz powiadomie magiraf!!!ona was bedzie obrabiac na szydłwoieckim FB!!!! i znowu szydłowieckie psy ucierpia!!!bo jak sie taki news trafi to nikt moich nie widzi..super..dzieczyny z szydłwoca - NIE BIĆ! KONTO - podac prosze!!!!na PW..przekaże magiraf i ona będzie w Waszym imieniu wysyłac..bo na naszym fb jest równiez administratorem, wklejam FOTE DZIS!!!lobbuje tydzien...i spadam...moze sie cos uzbiera Quote
IVV Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 magiraf juz poinformowana ;) dzieki ,ze zajrzalas Anitko !!!! ja tez chlopaka juz u siebie na FB wstawilam ,ale wy macie wielki odzew to u was bedzie lepiej ;) Quote
anita_happy Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 wrzucony http://www.facebook.com/event.php?eid=165843106771879&num_event_invites=286 BUDRYSEK..jest jakies oficialne konto!!!!!!!!gdzie mozna kase wpłącac!!!! bo to najlepsza form...a tak...bedzie problem z wysyalaniem PW.. ludzie niektórzy nie odczytają i wyslą na sTOW...a my stamtąd mozemy wyplacic na nasze psy na podstawie RACHUNKÓW..a juz nam rachunków brakuje!!! wiec..KONTO, kt mogę wpisac na oficialu pożadane Quote
anita_happy Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 IVV napisał(a):magiraf juz poinformowana ;) dzieki ,ze zajrzalas Anitko !!!! ja tez chlopaka juz u siebie na FB wstawilam ,ale wy macie wielki odzew to u was bedzie lepiej ;) ok... magiraf - nie musisz sie pytac co z tym fantem robimy..a co..no działamy i rozrabiamyyyyy Quote
Monika.D Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 O matko... :( Brak słów na określenie ludzi, którzy doprowadzają psy do takiego stanu... Piesku kochany trzymaj się - teraz będzie już tylko lepiej. Jesteś we wspaniałych rękach! Quote
Nadziejka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 .o matenko ziemiooooooooo....trzymam sercem za ciebie psiniulu:iloveyou::modla: Quote
magiraf Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Witam i bardzo prosze o numeros konta, bo juz kilka osob zglosilo sie na fb z deklaracjami, Giganciku trzymaj sie dzielnie, nie jestes juz sam! Quote
Recommended Posts