Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brak mi słów jakim okrutnym potworem potrafi być ktoś kto nazywa siebie "człowiekiem". To przecież tylko cień psa. Nie mogę powstrzymać łez, czuje wielką wściekłość i ból!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obecnie nie jestem w stanie nawet pomóc finansowo i to też boli. To tak bardzo przerażający widok. Jak można tak... Giganciku trzymaj się psiaczku. Teraz są przy Tobie cudowne osoby, prawdziwi Ludzie którzy pomogą Ci w Twej tragicznej doli.

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo wszytkim dziękuję :)

zuzlikowa dzięki za banerek :)

wetka ze schronu jutro ma dzwonic w sprawie wyników krwi, mam nadzieję ze zadzwoni....

dzwoniłam przed chwilą do leczncy
Gigancik spokojnie śpi...oby noc była również spokojna...

Posted

daśka napisał(a):
jejku szykujcie mi miejsce pod mostem.............daję 100 zł jednorazowo......poproszę o przypomnieni

...się zrzucimy na hotelik dla Ciebie, wybierzemy najlepszy. Co wolisz z górskim klimatem czy morskim;)

Posted

witajcie cioteczki Giganta
pies piekny mimo wychudzenia, ratujcie go!
wysle 50 zl jak dostane dane na pw

Budrysek, szacun za to, co robisz
bede zagladac do zoltego psiska o smutnych oczach
qurrwie, ktora go zaglodzila zycze jak najgorszych swiat i reszty zycia, a potem rehabilitacji w najgoretszym dziale piekla, nigdy nie przestane sie wstydzic, ze naleze do gatunku homo rzekomo sapiens, najwiekszej porazki ewolucjii

dziewczyny, zajrzyjcie na ten bazarek, ladne breloczki na siano dla koni, bardzo potrzebne, po powodziach ceny siana niebotyczne,a potrzeba go duzo na 6 zimnych miesiecy! nie dajmy tym starym i schorowanym konikom glodowac!

http://www.dogomania.pl/threads/196026-pilniki-pomadki-%C5%9Bwieczniki-r%C3%B3zane-psiokocie-breloki-na-FZNJR-do-20.11

jezeli ten link nie bedzie dzialal, to powinien ten, wersja skrocona:

http://www.dogomania.pl/threads/196026

albo copy-paste w wyszukiwarce

Gigant, trzymaj sie i zdrowiej!

Posted

[quote name='BUDRYSEK']UDAŁO SIĘ!!!!

teraz mogę już prosić o pomoc bo wiem,ze na pewno będzie potrzebna
doba w lecznicy ze zniżką to 24 zł plus badania

wetka zaznajamia się z historią leczenia i podejmie decyzję jakie leczenie bedzie dalej?
na pewno usg, rtg
będę jeszcze próbowała dowiedzieć sie jeszcze przed 20:00 o bad krwi

bardzo proszę pomóżcie Go ratować !!!

Uploaded with ImageShack.us

BUDRYSEK - A mozesz ten OPTYMISTYCZNY wpis walnąc do pierwszego postaaaaaaaa

[quote name='daśka']kurczak............................,jest piękny!!!!!!!!!!!!!!!
mogę tylko jednorazowo 20 zł
jej zakochałam się
i 10 zł stałej,gdyby była potrzeba!!!1

daśka - szkoda, że psów nie tolerujecie w domu..Tuencja na wylocie:(

[quote name='daśka']jejku szykujcie mi miejsce pod mostem.............daję 100 zł jednorazowo......poproszę o przypomnieni
dawaj...pod Siekierkowski..pójdziemy razem...

[quote name='IVV']wstawcie go koniecznie na FB !!!! ludzie pomoga !!! ja jedynie jednorazowo moge 50zl podeslac .
prosze o pw Aga

IVV - dzięki za linka..miałam iść SPAĆ!

a teraz konkrety!!!!!!!!!!!!
zaraz powiadomie magiraf!!!ona was bedzie obrabiac na szydłwoieckim FB!!!!
i znowu szydłowieckie psy ucierpia!!!bo jak sie taki news trafi to nikt moich nie widzi..super..dzieczyny z szydłwoca - NIE BIĆ!

KONTO - podac prosze!!!!na PW..przekaże magiraf i ona będzie w Waszym imieniu wysyłac..bo na naszym fb jest równiez administratorem,
wklejam FOTE DZIS!!!lobbuje tydzien...i spadam...moze sie cos uzbiera

Posted

magiraf juz poinformowana ;)
dzieki ,ze zajrzalas Anitko !!!!
ja tez chlopaka juz u siebie na FB wstawilam ,ale wy macie wielki odzew to u was bedzie lepiej ;)

Posted

wrzucony
http://www.facebook.com/event.php?eid=165843106771879&num_event_invites=286

BUDRYSEK..jest jakies oficialne konto!!!!!!!!gdzie mozna kase wpłącac!!!!
bo to najlepsza form...a tak...bedzie problem z wysyalaniem PW..
ludzie niektórzy nie odczytają i wyslą na sTOW...a my stamtąd mozemy wyplacic na nasze psy na podstawie RACHUNKÓW..a juz nam rachunków brakuje!!!

wiec..KONTO, kt mogę wpisac na oficialu pożadane

Posted

IVV napisał(a):
magiraf juz poinformowana ;)
dzieki ,ze zajrzalas Anitko !!!!
ja tez chlopaka juz u siebie na FB wstawilam ,ale wy macie wielki odzew to u was bedzie lepiej ;)

ok...
magiraf - nie musisz sie pytac co z tym fantem robimy..a co..no działamy i rozrabiamyyyyy

Posted

O matko... :( Brak słów na określenie ludzi, którzy doprowadzają psy do takiego stanu...

Piesku kochany trzymaj się - teraz będzie już tylko lepiej. Jesteś we wspaniałych rękach!