samograj Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 fochistka napisał(a):jejq czytalam o akcjach z anonimkiem chyba jeszcze na dogolandii, ale nie wiedzialam ze sie znalazl i ma fajny domek:)kultowo, kiedy bedzie jego galeria?czy mozee juz jest? ANONIM naprawdę świetnie trafił:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: A galeria będzie jak właściciele dorobią sie neta:evil_lol: Pozdrawiam!!!
samograj Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 ZNALAZŁAM COŚ MAŁY ANONIMEK PO URODZENIU!!!
haska_12 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ojej !! Ale malutki słodziutki szczurek ;) Bossski :)
Carolcia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 jakas cisza tu zaległa .Ja chce białaski!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale "tyci" był Anonimek :loveu: :loveu:
wajola Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 To gdzie jest w końcu Anonim?? wklejcie więcej fotek :D
zpr Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 wajola napisał(a):To gdzie jest w końcu Anonim?? wklejcie więcej fotek :D A Anonima ni ma! :eviltong:
samograj Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 zpr napisał(a):A Anonima ni ma! :eviltong: Jest jest, tylko czasu brak!!!
wajola Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :evil_lol: Bo to taki słodziasty piesio - mam nadzieję że znajdziesz troszkę czasu :lol:
Miśka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 poskramiacz kojcow i zasiekow wszelakich - Husqvarna Joker z zespolu HT ;)
husky-regan Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Miśka napisał(a):poskramiacz kojcow i zasiekow wszelakich - Husqvarna Joker z zespolu HT ;) kurde, jakis duzy tam wyglada ... :lol:
Mokisia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 husky-regan napisał(a):kurde, jakis duzy tam wyglada ... :lol: Mam Cie! Za białymi miśkami się rozgladasz widze... Synchronizacja:) Ja też jednego znalazłam i napewno go dobrze znasz.
karlaaa Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 fika-foka napisał(a):Raczej korytkowy! :lol: :lol: ale robi za doniczkę latem :)
fika-foka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Tak czy siak - przepiekny piesek! :loveu:
karlaaa Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 fika-foka napisał(a):Tak czy siak - przepiekny piesek! :loveu: Dzieki :D przekaże białasce :loveu:
HUSKYTEAM Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 husky-regan napisał(a):kurde, jakis duzy tam wyglada ... :lol: Bo mu co tydzień grasicę podaję od roku ;)
gogunia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 karlaaa napisał(a):Temat jakoś ucichł ... więc wznawiam :) Piękny:loveu: :loveu: :loveu:
constancja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Czytam i czytam i jestem zachwycona ale jedno mnie zaintrygowało - jak wyląda haszczak maści pinto:crazyeye: ??? Niech mnie ktoś uświadomi i mi pokaże:roll: . Nie słyszałam i chyba nie widziałam...... bo mój świat to czekoladowe:loveu:
Miśka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 constancja napisał(a):Czytam i czytam i jestem zachwycona ale jedno mnie zaintrygowało - jak wyląda haszczak maści pinto:crazyeye: ??? Niech mnie ktoś uświadomi i mi pokaże:roll: . Nie słyszałam i chyba nie widziałam...... bo mój świat to czekoladowe:loveu: na przyklad tak wiecej masz tutaj: http://www.huskycolors.com/piebald.html okreslenia pinto uzywa sie wymiennie z piebald
constancja Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Miśka napisał(a):na przyklad tak wiecej masz tutaj: http://www.huskycolors.com/piebald.html okreslenia pinto uzywa sie wymiennie z piebald No to na jedną sztukę chyba będę miała namiary.....tylko nie wiem czy to psiak rodowodowy czy tylko w typie. Dzięki za info i miejmy nadzieję, że Samograjka nas nie powiesi to pokolorowanie jej białej galerii:diabloti:
Recommended Posts