Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

constancja napisał(a):
No to na jedną sztukę chyba będę miała namiary.....tylko nie wiem czy to psiak rodowodowy czy tylko w typie.
Dzięki za info i miejmy nadzieję, że Samograjka nas nie powiesi to pokolorowanie jej białej galerii:diabloti:

E tam, od razu miałabym wieszać, trochę kolorytu nie zaszkodzi, monochromatyzm może na dłuższą metę być nudny!

PIĘKNĘ SĄ TE PINCIAKI, PRAWDA???

To ja pozwolę sobie trochę swoich (KASI) psiaków tu wrzucić
ZABAWY ŚNIEŻKI Z YETIM:

SESJA NOCNA

I DLA KOLORYTU PORTRETY YETIEGO

Posted

Wczorajsze zdjęcia ŚNIEŻKI

Za płotem, na drzewie jest kot (ŚNIEŻKA jet nim zainteresowana, YETI patrzy na sąsiada, który zmierza na ratunek kotkowi)

Posted

[quote name='samograj']

Wczorajsze zdjęcia ŚNIEŻKI

Za płotem, na drzewie jest kot (ŚNIEŻKA jet nim zainteresowana, YETI patrzy na sąsiada, który zmierza na ratunek kotkowi)

O ja...!! Samograj SUPER SUPER foty:cool3::loveu:

• 1 month later...
Posted

Rosną nasze maluchy. Czas na przedstawienie:
BÓJKA Haiditarod (SNOWE)
Tata: LIMAHL Fortunatus (YETI)
Mama: ODE z Tarnawskiej Riviery (ŚNIEŻKA)
To ta sama , co się kiedyś tak w błocie umazała:

i w akcji:

Fot. JUSTYNA WYDRA!!!

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='chicken']O ja...!! Samograj SUPER SUPER foty:cool3::loveu:

[quote name='SH']Piękna panna z Waszej Bójki/Snowe wyrosła :loveu:
DZIĘKI WIELKIE!!!!!:loveu:

[quote name='karlaaa']Mój maluszek :loveu:

Czy to Twoja księżniczka, czy nowy szczeniak?????

Posted

samograj napisał(a):
Czy to Twoja księżniczka, czy nowy szczeniak?????

Skąd wiesz że Księżniczka ;) (bo tak ją przezywamy)
stara baba z niej, nowy jest czekoladowy.

Posted

karlaaa napisał(a):
Skąd wiesz że Księżniczka ;) (bo tak ją przezywamy)
stara baba z niej, nowy jest czekoladowy.

Zawsze o niej piszesz księżniczka;)
Ile ma czekoladka??? (pytam , bo z racji bólu ramienia nie mogę za długo siedzieć przy kompie i nie zagladam do Galerii- teraz na momncik wpadłam na swój wątek)

Posted

samograj napisał(a):
Zawsze o niej piszesz księżniczka;)
Ile ma czekoladka??? (pytam , bo z racji bólu ramienia nie mogę za długo siedzieć przy kompie i nie zagladam do Galerii- teraz na momncik wpadłam na swój wątek)

Ech skleroza nie boli :)
Czekoladka ma 7 miesięcy

• 3 weeks later...
Posted
Posted

to jest obecnie mój brudasek :). chciałam wkleić jeszcze jedno zdjęcie, ale mam problemy z netem :(. Kiler jest już czysty i wykąpany. Samograj, znalazłam gdzieś na forum wzmiankę o noskach. kilerowi strasznie pojaśniał na zimę nosek, ale znów mu ciemnieje :). kawał konia się z mojego psiaka zrobił.

Posted

:) wreszcie się zmobilizowałam i zapisujemy się z Kilerem do klubu. na początku maja po raz pierwszy zostanie podpięty do prawdziwego zaprzęgu :cool3: . no i pewna miła Pani mobilizuje mnie też do udziału w wystawach (ten reproduktor by się przydał). leń cholerny ze mnie się zrobił tej zimy, ale czuję w kościach, że czeka nas przełom :lol:
jutro naskrobie Ci mortikia więcej na maila, żeby nie zaśmiecać forum :).
samograj, a Twoja córcia coś milczy. już dawno nie było żadnego odzewu. "obrazila się" na mnie :oops: ??

generalnie pozdrawiam wszystkie białasy wraz z właścicielami (kto wie kiedy znowu mnie tu przywieje :/)

Posted

OK, czekam na maila, jakby co to - mojehusky@op.pl :)
Killer jest śliczny, jak on wyrósł ! :crazyeye: Bardzo przypomina mi moją Sno- nie tylko z maści, ale też z budowy ;)
A Kasia ma teraz mnóstwo nauki, dlatego ostatnio milczy :eviltong:

• 4 months later...
Posted

Cześć dziewczyny!!!
Jak miło zobaczyć nasze białaski, to już dojrzałe osobniki.
Dziś dzwoniła do mnie właścicielka HAROLDA (BRUDNY HARRY), straszny pieszczoch z niego... rywalizuje z AFGANEM (rudym haszczakiem). mortikia, pamiętasz nasze spotkanie na Błoniach???Fajnie było, prawda. Właśnie z propozycją powtórzenia takiego zlotu szczeniąt z HAIDITAROD wyszła dziś pańcia Harrego.
alena-m, co Ty na to??? (Kasia rzeczywiście w tym roku jest bardzo zapracowana, na nią spadło wiele obowiazków w związku z moim pobytem w szpitalu, a teraz mamy kłopoty zdrowotne mojego męża, ale jeden dzień na spoykanie mogłaby wygospodarować)
Karlaa, księżniczka jest coraz piękniejsza (ona ma zawsze śnieżny nosek???)

Posted

[quote name='samograj']mortikia, pamiętasz nasze spotkanie na Błoniach???Fajnie było, prawda. Właśnie z propozycją powtórzenia takiego zlotu szczeniąt z HAIDITAROD wyszła dziś pańcia Harrego.

Ja jestem zawsze za;) , jedyny kłopot w tym, że z Warszawy do Krakowa mam dosyć duuży kawałek :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...