Carolcia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 dawno mnie tu nie było :shake: .Ale widze ,ze coraz więcej białasków:loveu: ,a kazdy jest śliiiiiiiiiiczniasty :loveu: :loveu: .Lece dalej podziwiac Wasze pociechy :cool3:
Savannah Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 alena-m napisał(a):ale najpierw ja :eviltong:, ja byłam pierwsza :) dobra niech ci będzie:evil_lol:;)
wajola Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Białe Hasiory są cudne :D nie wiem, dlaczego u niektórych budzą niechęć :cool1: ale każdy ma swój gust a o nich się nie dyskutuje :cool3: U mnie na osiedlu mieszka jeden białas (ale bez rodowodu) i ma ciemnobrązowe oczka. Nazywa się White i jest fajnbym pieskiem i moim zdaniem dobry do zaprzęgu bo ma dobre proporcje jest wysoki, ma długie i silne łapy ale właściciele chyba nie wiedzą co oznacza mieć "Huskiego" :shake: i prawdopodobnie w ogóle go nie wyszkolili :angryy:
samograj Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='wajola']Białe Hasiory są cudne :D nie wiem, dlaczego u niektórych budzą niechęć :cool1: ale każdy ma swój gust a o nich się nie dyskutuje :cool3: U mnie na osiedlu mieszka jeden białas (ale bez rodowodu) i ma ciemnobrązowe oczka. Nazywa się White i jest fajnbym pieskiem i moim zdaniem dobry do zaprzęgu bo ma dobre proporcje jest wysoki, ma długie i silne łapy ale właściciele chyba nie wiedzą co oznacza mieć "Huskiego" :shake: i prawdopodobnie w ogóle go nie wyszkolili :angryy: Wiem cos na ten temat!!! (ANONIM)
zpr Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='samograj']ANONIMEK Piękna głowa :crazyeye:
samograj Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Jeszcze raz ANONIM (szczęśliwy:loveu: :loveu: :loveu: )
HuSkYdIaNa Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 a co kochaś ma takie drudne na pyszczku:)A mógłbym prosić o więcej fotek Amonima:)
alena-m Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 to jest rana, która powoli się goi :-) Anonimek przez pewien czas był "bezpański", a ta rodzinka go zaadoptowała :-)
HuSkYdIaNa Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 No wiem ale nie wiedziałem że miał ranke:(Całe szczęście sięmu goi:D
samograj Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):a co kochaś ma takie drudne na pyszczku:)A mógłbym prosić o więcej fotek Amonima:) Mam ogromną ilość zdjęć(Tatusiu:razz: ) , ale ponieważ nowy właściciel będzie na forum i stworzy GALERIĘ ANONIMA nie chcę ich wykorzystywać. Wybrałam ,te, które pokazują jego ranę i to, jak mu dobrze!!!!:multi:
Carolcia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Anonim jest na prawde piękny :loveu: :loveu: :loveu: .A co z jego łapką??Chyba już dobrze ,bo już skacze :loveu:
wajola Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Anonim jest śliczny :loveu: :loveu: ale ta nowa rodzinka go szkoli? bo coś wcześniej napomniano o tym.. :cool3:
samograj Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 wajola napisał(a):Anonim jest śliczny :loveu: :loveu: ale ta nowa rodzinka go szkoli? bo coś wcześniej napomniano o tym.. :cool3: Jest u nich od tygodnia , więc trudno mówić o szkoleniu. Najpierw musi się zaaklimatyzowac i podleczyć. Fakt ,że robi ok 5-6 km przy rowerze- to dobrze rokuje:loveu: :loveu: :loveu:
wajola Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 To się cieszymy :D ważne, że dbają o jego kondycję ;) bo psina śliczny jest :loveu:
chicken Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 To on sie odnalazl!!! SUPER!! :multi: Zaraz musze poczytac jego watek :multi::multi: Ale sie ciesze!! :multi:
samograj Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='chicken']To on sie odnalazl!!! SUPER!! :multi: Zaraz musze poczytac jego watek :multi::multi: Ale sie ciesze!! :multi: Większość chyba pamięta moje niefortunne zawitanie na forum, gdy szukałam domu dla Blanka(dałam wtedy linka do allegro nie wiedząc,że łamię regulamin - wszystko działo sie zbyt szybko!!!) BLANK trafił rewelacyjnie, już ćwiczy w zaprzęgu!!! To zdjęcia robione przez Wojtka Czaplińskiego: I jego portret( widać,że jeszcze młody: tu dla porównania o rok starszy brat BLANKA- ANONIM (portrety 2 braci) fot. RIDER 2005 Teraz mieliśmy akcję z jego starszym bratem ANONIMEM. NA SZCZĘŚCIE OBA BIAŁASKI SĄ JUŻ W DOBRYCH RĘKACH!!!
gogunia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Jeszcze tu nie zaglądałam- dziś po raz pierwszy. Piękne te białasy- wszystkie!!!
HuSkYdIaNa Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 No zgadzam się z Tobą białaski są kochane:)
fochistka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 jejq czytalam o akcjach z anonimkiem chyba jeszcze na dogolandii, ale nie wiedzialam ze sie znalazl i ma fajny domek:)kultowo, kiedy bedzie jego galeria?czy mozee juz jest?
Recommended Posts