Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dawno mnie tu nie było :shake: .Ale widze ,ze coraz więcej białasków:loveu: ,a kazdy jest śliiiiiiiiiiczniasty :loveu: :loveu: .Lece dalej podziwiac Wasze pociechy :cool3:

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Białe Hasiory są cudne :D nie wiem, dlaczego u niektórych budzą niechęć :cool1: ale każdy ma swój gust a o nich się nie dyskutuje :cool3:
U mnie na osiedlu mieszka jeden białas (ale bez rodowodu) i ma ciemnobrązowe oczka. Nazywa się White i jest fajnbym pieskiem i moim zdaniem dobry do zaprzęgu bo ma dobre proporcje jest wysoki, ma długie i silne łapy ale właściciele chyba nie wiedzą co oznacza mieć "Huskiego" :shake: i prawdopodobnie w ogóle go nie wyszkolili :angryy:

Posted

[quote name='wajola']Białe Hasiory są cudne :D nie wiem, dlaczego u niektórych budzą niechęć :cool1: ale każdy ma swój gust a o nich się nie dyskutuje :cool3:
U mnie na osiedlu mieszka jeden białas (ale bez rodowodu) i ma ciemnobrązowe oczka. Nazywa się White i jest fajnbym pieskiem i moim zdaniem dobry do zaprzęgu bo ma dobre proporcje jest wysoki, ma długie i silne łapy ale właściciele chyba nie wiedzą co oznacza mieć "Huskiego" :shake: i prawdopodobnie w ogóle go nie wyszkolili :angryy:
Wiem cos na ten temat!!! (ANONIM)

Posted

HuSkYdIaNa napisał(a):
a co kochaś ma takie drudne na pyszczku:)A mógłbym prosić o więcej fotek Amonima:)

Mam ogromną ilość zdjęć(Tatusiu:razz: ) , ale ponieważ nowy właściciel będzie na forum i stworzy GALERIĘ ANONIMA nie chcę ich wykorzystywać.
Wybrałam ,te, które pokazują jego ranę i to, jak mu dobrze!!!!:multi:

Posted

wajola napisał(a):
Anonim jest śliczny :loveu: :loveu: ale ta nowa rodzinka go szkoli? bo coś wcześniej napomniano o tym.. :cool3:

Jest u nich od tygodnia , więc trudno mówić o szkoleniu. Najpierw musi się zaaklimatyzowac i podleczyć. Fakt ,że robi ok 5-6 km przy rowerze- to dobrze rokuje:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='chicken']To on sie odnalazl!!! SUPER!! :multi: Zaraz musze poczytac jego watek :multi::multi:
Ale sie ciesze!! :multi:
Większość chyba pamięta moje niefortunne zawitanie na forum, gdy szukałam domu dla Blanka(dałam wtedy linka do allegro nie wiedząc,że łamię regulamin - wszystko działo sie zbyt szybko!!!)
BLANK trafił rewelacyjnie, już ćwiczy w zaprzęgu!!!
To zdjęcia robione przez Wojtka Czaplińskiego:

I jego portret( widać,że jeszcze młody:

tu dla porównania o rok starszy brat BLANKA- ANONIM (portrety 2 braci)
fot. RIDER 2005

Teraz mieliśmy akcję z jego starszym bratem ANONIMEM.
NA SZCZĘŚCIE OBA BIAŁASKI SĄ JUŻ W DOBRYCH RĘKACH!!!

Posted

jejq czytalam o akcjach z anonimkiem chyba jeszcze na dogolandii, ale nie wiedzialam ze sie znalazl i ma fajny domek:)kultowo, kiedy bedzie jego galeria?czy mozee juz jest?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...