Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='alena-m']witam, jestem tu nowa. pokazalabym mojego haszczaka, ale jeszcze nie wiem, jak sie wkleja zdjecia :flaming:

WITAJ!!!
JESTEM NA WCZASACH ,NIE MAM JAK WKLEIC INSTRUKCJI, ZWRÓĆ SIE DO zpr NA PW (jej przesyłalam) POWINNA CI POMÓC!!!
POZDRAWIAM!!!

Posted

[quote name='samograj']WITAJ!!!
JESTEM NA WCZASACH ,NIE MAM JAK WKLEIC INSTRUKCJI, ZWRÓĆ SIE DO zpr NA PW (jej przesyłalam) POWINNA CI POMÓC!!!
POZDRAWIAM!!!
Prezesie ja też przeciez mogę pomóc :) jak co czekam na pw:razz:

Posted

Savannah napisał(a):
Prezesie ja też przeciez mogę pomóc :) jak co czekam na pw:razz:

SORRY! Zapomnialam, że też jesteś obeznzna w temacie. Dzięki za przypomnienie sekretarzu!!!:loveu:

Posted

[quote name='alena-m']witam, jestem tu nowa. pokazalabym mojego haszczaka, ale jeszcze nie wiem, jak sie wkleja zdjecia :flaming:
JESZCZE RAZ WITAJ!!!
MIAŁAM MAŁO CZASU I NIE ZAŁAPAŁAM, ŻE TO WŁAŚCICIELKA NASZEGO RYCERZYKA-KILERA. FAJNIE, ŻE TU WPADLAŚ!!!
WKLEJAJ ILE WLEZIE, MASZ TAKIE LADNE FOTKI I KILER...NICZEGO SOBIE:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

samograj napisał(a):
SORRY! Zapomnialam, że też jesteś obeznzna w temacie. Dzięki za przypomnienie sekretarzu!!!:loveu:

Nie ma sprawy:evil_lol::evil_lol: trza się przypomnieć:cool3::cool3:

Posted

[quote name='alena-m']dzięki, i dzięki także za instrukcje :)
zaglądałam na stronkę Twojej chodowli ... :) śliczne psiaki, a Dżeki ;) miodzio
Zerknij do galerii samograja-tam znajdziesz Kilera w objęciach ŻMIŁKI. Zresztą nie wykluczone, że to białe w moim awatarku, to Twój KILER ,a nasz BŁĘDNY RYCERZ!!!
Będziemy w poniedziałaek wracać przez(tuż obok) GRUDZIĄDZA!!! Może udałoby się spotkać:cool3:

Posted

Savannah napisał(a):
ale słodkie zdjęcie:loveu::loveu: zgadzam się sa najlepsze!! Słodziach

WŁASNĄ PIERSIĄ GO WYKARMIŁAM!!!:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

samograj napisał(a):
WŁASNĄ PIERSIĄ GO WYKARMIŁAM!!!:eviltong: :eviltong: :eviltong:

ale teraz jest u mnie :eviltong: :evil_lol: :eviltong:
pisałam do córki maila, że nie ma problemu, aby się spotkać :). musimy umówić się tylko mniej więcej na godzinę i miejsce
a będziecie z psią rodzinką ?? bo Kiler, to zawsze chętnie przyjmuje pieski :) (a szczególnie haszczaki) :)

Posted

[quote name='alena-m']ale teraz jest u mnie :eviltong: :evil_lol: :eviltong:
pisałam do córki maila, że nie ma problemu, aby się spotkać :). musimy umówić się tylko mniej więcej na godzinę i miejsce
a będziecie z psią rodzinką ?? bo Kiler, to zawsze chętnie przyjmuje pieski :) (a szczególnie haszczaki) :)
Jesteśmy tym razem z CZADZIKIEM - grzywkiem Gosi!!!
Zapraszam na:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29259&page=20
tam prowadzimy prywatne rozmowy, dla odstresowania, zapraszamy do klubu!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='samograj']Zerknij do galerii samograja-tam znajdziesz Kilera w objęciach ŻMIŁKI. Zresztą nie wykluczone, że to białe w moim awatarku, to Twój KILER ,a nasz BŁĘDNY RYCERZ!!!
Będziemy w poniedziałaek wracać przez(tuż obok) GRUDZIĄDZA!!! Może udałoby się spotkać:cool3:
samograj wpadaj przez Poznań:cool3::loveu:

Posted

alena-m napisał(a):
dzięki, i dzięki także za instrukcje :)
zaglądałam na stronkę Twojej hodowli ... :) śliczne psiaki, a Dżeki ;) miodzio

Dzięki :) :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...