Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona kocha biegać, lubi być na dworze i wcale jej to nie przeszkadza, ale zauważyłam, że jest to sunia domowa ;) Kiedy ją czesałam czytała mi w myślach i układała się jak trzeba - na boczek, prosto, ogon w górę. Wycałowałam ją i wytuliłam jak nigdy, bo zawsze gdzieś czyha jakieś przyczajone zło :diabloti: Co by skubnęło, ukąsiło, wyrwało parę kudełków :razz: 8) A tak byłyśmy sobie same. I Sokół też się wytulił za wsze czasy, bo nikt mu kity nie skubał - wciąż ma brakujące gołe 5 cm wyszarpane przez nadwornego fryzjera Beja :D

Posted

Samotne wąchanie terenu i wspólne podwąchiwanie pozostawionych sygnaturek ;)

Rafi jeszcze o czwartej łapie.

Dżentelmeni maści wszelkiej żwawo bierzą za piękną nowicjuszką. Chromi, głusi, ubodzy w klejnoty, z ubytkami na wątłych fizycznych powłokach aleć z sercami gorącymi niczym wulkany.
Na pierwszym planie Aron pędzi panie dzieju i prosty niczym rycerz, a na codzień ledwo dycha a ze spaceru go niosę, bo tylne łapy wysiadają.

Posted

Mój pierwszy zachwyt smutną sunią. Tak stała przed oknem i tu chyba spała, bo nad ranem zastałam ją w tym samym miejscu. Szkoda, że fotka niewyraźna, a wydawało mi się, że jest idealna.

A tu już harce na spacerze. Rafi tuż po amputaccji łapy, ale i tak dokazywał. Pod moim bacznym okiem ;)

Posted

Niestety nie wiem, chociaz jestem podobno" ksiegowa."
Zosia chyba placila za sterylke, to z nia trzeba uzgodnic. A zwrot % na pewno do Soemy, na konto Akcji, ale tez nie wiem ile.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Otrzymałam 160zł tytułem zwrotu za sterylkę Paris. Teraz trzeba odesłać %. Ile i kto? Ja? I komu resztę przelać?

Beli na konto bo ona prowadzi finanse

Posted

Zofija napisał(a):
Beli na konto bo ona prowadzi finanse

Czarodziejko, nie zwracaj mi tych 160 zł, niech zostana na poczet oplaty za pobyt Paris w marcu.
Ja dowiem sie od Soemy ile nalezy zwrocic i dokonam zwrotu.

Posted

Belu, na konto Stowarzyszenia należy przelać 40zł. 25% kwoty. Zgłaszałyśmy jeszcze przed zmianą, więc mamy fuksa, bo teraz refundują tylko 50%.
Każda regularna zadeklarowana wpłata na konto Stowarzyszenia daje możliwość pokrycia w całości jednej sterylki wybraniej suni.

Posted

Belu, dzięki piękne za wstawienie fotek. Wczoraj udało mi się załadować zdjęcia Sokoła, po czym Dogo przestało otwierać cokolwiek...
Paris jest tak żywa, że nie ma możliwości, żeby usiedziała pół minuty, chociaż na komendę "siad" siada ;) I łapę daję.
Energia ją jednak rozpiera i szaleje. Szczególnie kiedy JA jestem na dworze. Tańczy, adoruje, przeskakuje przez inne psy, co korpulentną Carmen doprowadza do szału ;)
I zobaczcie jaka uśmiechnięta z jęzorem biega po łąkach i dla porównania Carmi z uszami na baczność i zgrozą w oku :DPostaram się o fotki portretowe.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Belu, dzięki piękne za wstawienie fotek. Wczoraj udało mi się załadować zdjęcia Sokoła, po czym Dogo przestało otwierać cokolwiek...
Paris jest tak żywa, że nie ma możliwości, żeby usiedziała pół minuty, chociaż na komendę "siad" siada ;) I łapę daję.
Energia ją jednak rozpiera i szaleje. Szczególnie kiedy JA jestem na dworze. Tańczy, adoruje, przeskakuje przez inne psy, co korpulentną Carmen doprowadza do szału ;)
I zobaczcie jaka uśmiechnięta z jęzorem biega po łąkach i dla porównania Carmi z uszami na baczność i zgrozą w oku :DPostaram się o fotki portretowe.

Bardzo, bardzo prosimy, do ogłoszeń.