ludwa Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Pewnie tak:( Jancio ma ustalone dłuższe spacerki do końca tygodnia:) Udało mi się znaleźć jakieś chętne, nawet długo nie molestowałam, łatwo się poddały namowom:) Quote
Ania012 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ciotki czy może mi ktoś powiedzieć jak wstawić banerek? Tylko proszę o takie tłumaczenie jak chłop krowie na rowie. Quote
ludwa Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 klikasz prawą myszką na wybrany banerek i "kopiujesz" Wchodzisz w " edytuj sygnaturę" i w oknie znowu prawą myszką klikasz i robisz "wklej" :) Quote
Ania012 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 oj chyba dziś nic z tego nie będzie. Troszkę techniki i się człowiek gubi Quote
Ania012 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:Ok zdjęcie jest, ale tylko zdjęcie :placz::placz: Quote
ludwa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 No widzę, że się otwiera ładnie:) Człowiek się całe życie uczy i jak widać niekiedy skutecznie:) Quote
Ania012 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 A ile nerwów przy tym zjadłam. Pania Ewa przeszła się po Rembertowie. 0 ogłoszeń o Janciu Quote
ludwa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Mi się wydaje, ze jeśli już, to on raczej tam bywał niż był psem tego chłopaka... Quote
Jagna78 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 No siostra to sie namęczyłaś z banerkiem :) A Jancio, to pewnie tak jak u mnie na Nowym do Pana Pierożka wszystkie psiury na obiadki, to Jancio pod szkołe bo dzieci mają kanapeczki :) Quote
idusiek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 jagna a wiesz, ze jancio to podobny do twojego psicha z avataru?:) Quote
Jagna78 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Mój też znajda:) a na avatarze nie widać ale to mix ON z Collie a Janci to tak bardziej w deseń husky'ego Quote
idusiek Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 kurde, szkoda jancia, ani deklaracji specjalnie nie ma ani ludzi na watku :( moze ktos pomóc w sciaganiu tu ludzi?:( Quote
ludwa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Ja nie wiem co z tym huskim, bo z umaszczenia zero haszczaka ale naprawdę jakoś tak się kojarzy:) Janciowi zaczyna się już nudzić w klatce, wczoraj ją trochę potargał, po spacerze:), widać mu się spodobało chodzonko:) Dzisiaj mój tz doniósł mi, że jakiś nowy psiak się kręci. Nie pod szkołą, ale pod sklepem na Zawodowej. Widział go rano. Czarny w typie labradora, podobno z rozwaloną głową, ew.gojącą się raną. Ania012, czy ta Twoja znajoma mogłaby się rozejrzeć? On tam był rano, ja jeżdżę tamtędy między 8 a 9, odwożąc dziecko do żłobka, więc nie bardzo mam możliwość rozglądania się, tylko tyle co z samochodu przejazdem... Quote
Ania012 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Pustki niestety, chyba bez rozsyłania zaproszeń nie da rady. Quote
ludwa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 a ja się jutro dowiem, ile wyniesie koszt lecznicy. Zaczynam się bać... Quote
Ania012 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 mnie przeraża taka cisza. Ludwa będziesz miała może jakieś nowe zdjęcia Jancia? Quote
ludwa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 W sobotę prawdopodobnie będę go przewoziła do hotelu, więc i zdjęcia jakieś porobię:) Quote
ludwa Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 ludwa napisał(a):Ja nie wiem co z tym huskim, bo z umaszczenia zero haszczaka ale naprawdę jakoś tak się kojarzy:) Janciowi zaczyna się już nudzić w klatce, wczoraj ją trochę potargał, po spacerze:), widać mu się spodobało chodzonko:) Dzisiaj mój tz doniósł mi, że jakiś nowy psiak się kręci. Nie pod szkołą, ale pod sklepem na Zawodowej. Widział go rano. Czarny w typie labradora, podobno z rozwaloną głową, ew.gojącą się raną. Ania012, czy ta Twoja znajoma mogłaby się rozejrzeć? On tam był rano, ja jeżdżę tamtędy między 8 a 9, odwożąc dziecko do żłobka, więc nie bardzo mam możliwość rozglądania się, tylko tyle co z samochodu przejazdem... Aniu, ponowię:) Quote
Ania012 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 oj przeprasza jakoś przeoczyłam tego posta. Jutro zadzwonię do P. Ewy i poproszę aby sprawdziła. Quote
Recommended Posts