Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje propozycje:
Vigo
Troy
Torin
Marley
Dastin
Fado
Fabio
Hayal, Reve ( marzenie)
Tesoro, Tresor ( skarb)

Macie ciekawe propozycje?

Niestety właścicielka wątku jako nowy Dogomaniak ma problemy z wysłaniem postu,
w związku z tym przedstawi się, jak tylko uzyska taką możliwość..

Posted

[FONT=Times New Roman] Witam serdecznie wszystkich :)[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Widzę,że moja kumpela nie wytrzymała i wątek już rozpoczeła:)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Uroczyście już było, tak więc pozostało mi osobiście przedstawić pieseczka:[/FONT]
[FONT=Times New Roman] Jantarek z Puszczy Mariańskiej ur. 6 pazdziernika 2010r.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Więcej fotek wkleje pod koniec miesiąca, kiedy będziemy już razem:))[/FONT]
[FONT=Times New Roman] pozdr.[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

No to będziecie rodzinką- mama Malucha jest z Gaju Karczów.
Nitka bywa na forum tylko w weekendy, ale z tego co wiem jest pod wrażeniem Twojej suńki.
Zresztą ja za jamniorami nie przepadam (mam gigantomanię :lol:), ale wasze merlaki mnie zachwycają.
Masz jak w banku 100 pytań do...

Posted

Witamy braciszka:eviltong::multi:
JANTARKA!!!/bardzo ładne imię!!/

Merlaki królicze

NIEZAPOMINAJKA i NARCYZ,:multi:
ze Szczecina
fajnie
że nas merlaczków coraz wiecej!!
Włascicielkojamnika
Twoja ZULA to tez siostra JANTARKA!!!!:lol::lol:

Posted

Hejka cieszę sie bardzo, że rodzinka stale się powiększa:)
Jutro jadę odebrać swojego szkraba:)) nareszcie!!!

wlascicielkojamniczka powiem Ci szczerze, że mocno się zastanawiałam czy nie wziąć Zuli z Gaju Karczów (też znalazłam ja przez allegro)-jest przepiekna.

akaka-będę pytać jak co? Masz to jak w banku:))
Pozdr.

Posted

Przyznam,że zerkam od kilku dni na zdjęcia Zuli i zastanawiam się, gdzie widziałam już ta psicę.
Nawet przejrzałam zdjęcia z wystaw.
A tu proszę- to nasza znajoma z Opola! ( to chyba Opole było..)
Nitka przez jakieś 3 tygodnie o niczym innym nie mówiła..
Piękna panna!

Ekipa ze Szczecina też śliczna!
Amiśka- mam nadzieję,że pomożesz mi przekonać Nitkę do agility.

Posted

noooo to czekam na wieści o maluchu :) :) :)
agility jest super, jak patrzę na amiśkowe jamniki jak latają nad przeszkodami to jestem pod wrażeniem - to jest piękne :)
oczywiście jakbyś miała jakieś pytania to pytaj śmiało :) jak dam radę to odpowiem ;)

ps. jeśli chodzi o imię to mi się bardzo podoba Jantar :) ciekawe jakie dla niego wybierzesz Ty

Posted

Oj,oj Jantarek a prywatnie "Hagi" dał dziś w nocy nieźle popalić!!! Może dzisiejsza nocka będzie spokojniejsza:)) Jak na razie nie odstępuje mnie na krok.
Kochani na zdjęcia musicie chwilę zaczekać, bo wstyd sie przyznać nie potrafię ich wstawić buhahaha...
Pozdr.

Posted

no ja też czekam i jestem baaaaardzo ciekawa! :) pamiętam jak wiozłam Tessi 4 godziny pociągiem i przez te 4 cały czas się darła... o ludzie charakterna z niej była panna... ale za to jak już przyjechała do domu to nie miała siły się drzeć :D
przez prawie miesiąc spała przy moim łóżku w swoim kontenerku z moją nogą w tymże, bo się darła w nocy jak poczuła że jest sama i chciała się przytulać do czegoś... oj dała mi czadu :D potem takie historie wspomina się z sentymentem :D
CZEKAM NA WIEŚCI :)

Posted

Nitka ma nadal problemy z Dogo- jej posty lecą do nas kilka godzin..
Wiem,że chce dużo nam opowiedzieć, oraz wkleić jakieś fotki.
Napiszę za nią, że Młody miał absolutnie nie spać w łóżku.
Miał...
Imię też wybrane- na szczęście wersja Kulfon nie przeszła.
Miałam to szczęście odbierać go z Anitą z hodowli- podcza drogi trochę mruczał, ale my mieliśmy do pokonania tylko 10 min.
W domu za to pokazał siłę gardziołka..

Mam nadzieję,że Anita będzie mieć niedługo pełną swobodę wypowiedzi i zaleje nas informacjami.

Posted

Przepraszam,że post pod postem, ale chcę aby to,co piszę było bardzej czytalne dla Nitki.

Anita- drobiazgowa instrukcja wklejania zdjęć:
-Odpal na kompie 2x net
-Na jednym oczywiście znajdź nasz wątek
-Na drugim znajdź: http://www.imageshack.us/
-Tam wciśnij przycisk "Browse"
-Wyszukaj fotkę, którą chcesz nam pokazać.
-Zmień rozmiar zdjęcia na 640x480 ( pod przycikiem "Browse", nie u siebie na kompie!)
-Wciśnij "Upload Now"
-Chwilę będzie się ładować. Czasem się podwiesza, kliknij jezcze raz 'Browse"
- Skopiuj "Direct link"
- Na wątku Dogo wciśnij 3 ikonkę od końca ( dodaj grafikę)
- Wklej w nią skopiowany adres.

Gotowe!
Pamiętaj, że wdł. regulaminu wklejamy max 5 fotek w jednego posta i oddzielamy je od siebie- forum jest bardziej czytelne.

Posted

popieram :diabloti: chcemy więcej informacji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ładne imię ma chłopaczek, dobrze że nie Kulfon :D :D :D (ja czasem do Tessi mówię ty suko :eviltong: gorzej jak się na ulicy zapomnę :oops: )
poproszę o zdjęcia (widoczne :eviltong: ) i więcej wieści, mały na pewno nie raz jeszcze da popalić a o niespaniu w łóżku to możesz zapomnieć :D :D :D mój mąż to co wieczór układa podusię dla jamnisi, a ta małpa się na niej układa, wsadza głowę pańciowi pod policzek i tak śpią. a też krzyczał żadnego psa w łóżku :eviltong: naiwniak :D :D :D

Posted

No teraz mi się udało hiiii... Ale ja tępa jednak jestem:)!

Wczoraj byliśmy u weta. na odrobaczeniu. Przy okazji pani droktor szkraba zbadała i oczywiście stwierdziła, że wszystko jest ok. Za tydzień czeka nas drugie szczepienie. Hagi jest nie wyjęty budzi nas w nocy co 2-3 godziny a standardem jest pobudka po godzinie 3 00 rano. Stoi wtedy przy wyrku z ukochaną małpką w pyszczku piszczy i prosi o zabawe, normalnie mnie rozwala nawet nie jestem zła, że za dwie godziny muszę wstać do roboty.

Posted

Niuniek jest śliczny.
Nawet mój Truteń rozpływał się z zachwytach- co rzadko się zdarza.
Niestety mój Iwan jest niepocieszony- nie dane mu było poznać jeszcze Maluszka.
A tak ładnie prosił u weta o danie mu tej kudłatej zabaweczki..
.. ale niedobra ciocia Anita nie pozwoliła..

Proszę, kliknijcie, nie wymaga to wiele czasu i siły, a może pomóc..
http://szerlok.pl/nakarm_psa/