Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE dzis czekam na ciebie Gabryniu:multi:do zobaczonka , pozdrawiam , patrze i patrze na te zdjateczkaaaaaaaa , slicznosciiiiiii:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

To Wy dziewczynki macie dzisiaj spotkanie?:lol:

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:iloveyou::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bye::calus:mialaysmy spotkanie cudne , bo cudna Gabrynia jest i Kajtunio najsliczniejszy kawalerossss:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Gabrynia z Kajtuniem ku nam przybyla , ooooo jaki cudnyyyyyyyyyyyy:loveu::crazyeye::loveu::multi: i grzeczniusi i nasza Pipi sie z nim calowala i podrywala , zabawiala hohoooooo:modla::iloveyou:zasiedzialysmy sie ponad 5 godzin , jeszcze dolaczyla do nas Martika Aisza:loveu::modla::iloveyou: Gabryniu pozdrawiamyyyy sercem calem i sunienka nasza sle caluski Kajtuniowi:multi:Dziekuje wam czarodziejki - Gabryniu i Martuniu za spotkanieKajtunio jest przeuroczym ksieciuniem!

Posted

A kto to jest Pipi jeśli można wiedzieć?:lol:

Nooo to Kajtuś poznał nowe cioteczki z Dogo:cool3:

Cieszę się, że spotkanie się udało :lol:

Ja cały czas myślę o kiciuniu, którego dziewczynki spotkały wracając od Ciebie Ewuniu i niestety nie udało mu się już pomóc:-(:-(:-(

Posted

Uda:loveu:lo sie oj udalo , Pipunia to rozkooszna nasza sunieczka ruda draca sie ogronnie , skakala po Gabryni i wrzeszczala jej do ucha ....:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu:no cala nasza pPipa gonzalesikowa .:loveu:....... ............ o kotuniu wiem od Maruni , szykuje juz koraliczki i ide jego pochowac, niechaj jego cialeczko odpoczywa juz w pokoju dusz...... mealenkosci kocikowe serdunko zegnaj

Posted

Aaaa to Wasza sunieczka a ja myslałam, że Pipi z Dogo do Ciebie zawitała

Ewunia dziękuje Ci ogromnie, ze idziesz to kocie dziecko pochować niech jego ciałko odpoczywa w spokoju

Posted

Witam sie wtoreczkowo , sciskuniam lapenki i nosek Kajtuniowy i niedlugo juz , sie wybieramy w odwiedzinki do Gabryni i Kajtunia:multi: .... zawolalam na wateczek ciocie Martike Aisze i ciocie Paulinke z daleka , cudna Paulinke:loveu::loveu: , ktora ma ninie Kajunie od cioci giselle4:loveu:Kajtunio wpatrzony w pancie jak w obrazzzzzzzzzz! juhuuuuuuuuuuu

Posted

:multi::loveu:witajcie kochaneee istotki:loveu:Ciociu beluniu witaj:multi::multi::loveu::loveu::loveu:Gabryniu pozdrawiamy i calujemy was serdecznie:multi::multi:

Posted

O! Ile cioteczek na wątku, bardzo mi miło i Kajtusiowi również. Cioteczki zapraszam serdecznie w odwiedziny, jeszcze dam znać kiedy, bo w ten weekend mam dwie rodzinne imprezy. Ja też Was wszystkie serdecznie pozdrawiam oraz Wasze pieski, kotki itd. Kajtunio oczywiście także pozdrawia i przesyła moc buziaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Kajtunia w nioski caluje , Gabryniu pozdrawuniam was kochani , moja pPipi Gonzales- caluni czas wyglada , zaglada , gdzie jest jej Kajtunioooooooooooooo:loveu::loveu::loveu:umawiamy sie wiec na za tydzien , albo poltora na wizytke :loveu:

Posted

Gabi79 napisał(a):
Aga, zapraszam do Nas w odwiedziny, to się przekonamy!!!!!!!!!!

Dziękuje Gabrysiu za zaproszenie :loveu::loveu::loveu:
Muszę się w końcu do Was wybrać zrobić tą wizytę poadopcyjną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ewa gonzales']Gabryniu calujemy Kajtunka w niosek slodki , ale bylo superkowo u ciebie , kto nie byl- niechaj zaluje:multi::multi::multi::multi:

Ja jestem jedną z tych, o których piszesz Ewuni,:-( ale niestety za późno weszłam na Dogo
Gabi dzwoniłam do Ciebie na drugi dzien, ale miałaś chyba wyłączony telefon:razz:

Posted

Aguś, napisałam przed chwilą na wątku Majeczki, że mój tel. odmówił posłuszeństwa. Dokładnie za tydzień minie rok, jak Kajtunio u mnie zamieszkał, a 13go jak GO zobaczyłam na Dogo i się natychmiast zakochałam. Kocham Go nad życie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aga, jak wyzdrowiejesz MUSISZ!!! wreszcie przyjść na tą wizytę poadopcyjną. Może w przyszły weekend? Co Ty na to? pozdrawiam, a Kajtunio przesyła moc buziaków!!!

Posted

Gabi79 napisał(a):
Aguś, napisałam przed chwilą na wątku Majeczki, że mój tel. odmówił posłuszeństwa. Dokładnie za tydzień minie rok, jak Kajtunio u mnie zamieszkał, a 13go jak GO zobaczyłam na Dogo i się natychmiast zakochałam. Kocham Go nad życie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aga, jak wyzdrowiejesz MUSISZ!!! wreszcie przyjść na tą wizytę poadopcyjną. Może w przyszły weekend? Co Ty na to? pozdrawiam, a Kajtunio przesyła moc buziaków!!!

Pięknie dziękuje za zaproszenie Gabrysiu :loveu::loveu::loveu:
Zadzwonie tak jak pisałam na wątku Majeczki po 14tym to się umówimy;)
Patrz to już rok, ale zleciało, ale najważniejsze, że Kajtunio ma taki kochający domek:loveu::loveu::loveu:

Posted

:sweetCyb::modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou:Kajtunio jest w najlepsiejszych rekach:multi::loveu::loveu::loveu:wczoraj zesmy sie znow goscili:loveu::loveu::loveu:pozdrawiam goracoooooooooo

• 1 month later...
Posted

[FONT=Arial Black]Kajtuniu Gabryniu:multi:odwiedzamy Swiateczkowo[/FONT]skladamy zyczonka- radosci , zdroeczka wszelkiego dla was , wszelkie dobrosci , serdecznosci Cudownosci Gabryniu:multi::ylsuper::ylsuper::bye::bye:caluski dla chominia slicznosci:loveu::loveu:

Posted

Dziękuję Ewuniu, ostatnio nie mam zbyt często możliwości korzystania z internetu. Mam nadzieję, że dostałaś mojego sms-a z życzeniami. Moja Róziunia przedwczoraj odeszła za TM. Ktoś by mógł powiedzieć, że to tylko chomik, ale ja rozpaczam po niej. Ułożyłam ją w pudełeczku wyłożonym trocinami i mój tata ją zakopał. Kajtuś ją polizał na pożegnanie i potem był bardzo smutny. A co tam Ewuniu u Ciebie słychać? Pozdrawiamy z Kajtuniem bardzo serdecznie i ślemy buziaczki!!!!