Gabi79 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 (edited) Już wieki tu nic nie pisałam. Jutro minie 3 lata, jak Agusia garnęła Kajtunia z ulicy. W niedzielę 27.10. do DS pojechała nasza tymczasowiczka Cindy, ja nadal tęsknię i rozmyślam o wszystkich futrzkach, które były u nas tymczasowo, lub tylko na chwilę. Pierwsza była Daffi, miała zostać tylko na weekend, a była miesiąc. Pierwsze chwile u mnie: Tu z nową Panią w DS Następna była Lalunia, zgarnięta z ulicy przez AgusięP, okazało się że "ukochana pani" wyrzuciła ją po 7-u latach z domu.... Lalunia była u nas tylko 2 dni czekając na transport do innego DT, gdyż ja byłam w tym czasie unieruchomiona po zerwaniu ścięgna Achillesa. Lalunia u Michelle04 I w DS Edited November 1, 2013 by Gabi79 Quote
Nadziejka Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Gabryniu :iloveyou:Kajtuniuwszelkiego najlepsiutkiego Wam kochani:iloveyou::iloveyou: Quote
Gabi79 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='ewa gonzales']Gabryniu :iloveyou:Kajtuniuwszelkiego najlepsiutkiego Wam kochani:iloveyou::iloveyou: Ewunia co u Ciebie, jakoś się mijamy, jesteśmy ostatnio u różnych psiaków:lol: Quote
AgusiaP Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Ja ostatnio czytałam sobie wątek Kajtusia :) mojego Timonka ;) tzn. pierwsze strony ;) jak ten czas szybko leci... Quote
Gabi79 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 AgusiaP napisał(a):Ja ostatnio czytałam sobie wątek Kajtusia :) mojego Timonka ;) tzn. pierwsze strony ;) jak ten czas szybko leci... Oj tak. 15-go listopada minie 3 lata od kiedy Kajtunio jest MÓJ:loveu: Quote
AgusiaP Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Gabi79 napisał(a):Oj tak. 15-go listopada minie 3 lata od kiedy Kajtunio jest MÓJ:loveu: Oj Ty już wiesz jak ja się z tego cieszę, że jest Twój :):):) Quote
Martika&Aischa Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Gabi kochana jestem pewna że niebawem przeczytam że kolejna bidusia oczekuje u Ciebie na domek :):):) Quote
Gabi79 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Gabi kochana jestem pewna że niebawem przeczytam że kolejna bidusia oczekuje u Ciebie na domek :):):) Jeszcze wszystkich tymczasowych lokatorów nie wstawiłam, a co do nowego lokatora, na razie muszę ochłonąć po rozstaniu z Cindunią Quote
Gabi79 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 W czerwcu 2012 AgusiaP zadbała, abym się nie nudziła unieruchomiona w domu i przyniosła kolejne znalezisko Toleńkę, była maleńka i miała koci katar: Tutaj już zdrowa: Z moim Kajtuniem Quote
AgusiaP Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Malenstwo moje kochane:loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 AgusiaP napisał(a):Jestem po wizycie. To była moja pierwsza wizyta więc jeśli macie jakieś pytania to pani Gabrysia będzie popołudniu na Dogo. Timonek bardzo się pani spodobał. Mówiła, że jest ładniejszy nawet niż na zdjęciach. Szalał i bawił się zabaweczkami, które pani zostały po jej piesku. Pani Gabrysia wychodzi na cztery godzinki do pracy a tak piesek będzie cały czas z nią. Mowiła mi też, że jesli chodzi o wakacje to zawsze stara się jechać tam gdzie można pieska ze sobą zabrać. Jeżeli musiałaby gdzieś jechać a nie mogłaby zabać ze sobą Timonka może zostać u jej rodziców. Ja jutro idę z Timonkiem do weterynarza odrobacze go i zaszczepie, założe mu książeczke zdrowia a potem Timonka idzie do nowego domku do pani Gabrysi. Ja już oczywiście dzisiaj popłakałm się u pani Gabysi i teraz też rycze sobie pocichutku bo mój TOZ uważa, że normalna to ja nie jestem. Poczytałam dzisiaj sobie te pierwsze posty i się popłakałam ze wzruszenia:placz: Kajtunio już prawie 3 lata u mnie. Kocham go nad życie i mam nadzieję, ze jeszcze wiele, wiele lat przed nami:loveu: Quote
AgusiaP Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Gabi79 napisał(a):Poczytałam dzisiaj sobie te pierwsze posty i się popłakałam ze wzruszenia:placz: Kajtunio już prawie 3 lata u mnie. Kocham go nad życie i mam nadzieję, ze jeszcze wiele, wiele lat przed nami:loveu: Pewnie, że tak :) przecież to młody chłopczyk:) Quote
Gabi79 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='AgusiaP']Pewnie, że tak :) przecież to młody chłopczyk:) Nie ma innej opcji!!!!!!! Kolejną lokatorką była Uszka przechrzczona przeze mnie na Nutkę. W schroniskowym boksie, gdzie przesiedziała 6 lat: Pierwsze chwile po wyjściu na wolność: U mnie: W DS: Quote
Mysza2 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Ciotki niedobre, dlaczego mnie nikt tu nie przygnał wcześniej:) Quote
AgusiaP Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Mysza2 napisał(a):Ciotki niedobre, dlaczego mnie nikt tu nie przygnał wcześniej:) Oj sorki Elunia :eviltong: Quote
Recommended Posts