Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Już wieki tu nic nie pisałam.

Jutro minie 3 lata, jak Agusia garnęła Kajtunia z ulicy.

W niedzielę 27.10. do DS pojechała nasza tymczasowiczka Cindy, ja nadal tęsknię i rozmyślam o wszystkich futrzkach, które były u nas tymczasowo, lub tylko na chwilę.

Pierwsza była Daffi, miała zostać tylko na weekend, a była miesiąc.
Pierwsze chwile u mnie:

Tu z nową Panią w DS

Następna była Lalunia, zgarnięta z ulicy przez AgusięP, okazało się że "ukochana pani" wyrzuciła ją po 7-u latach z domu....

Lalunia była u nas tylko 2 dni czekając na transport do innego DT, gdyż ja byłam w tym czasie unieruchomiona po zerwaniu ścięgna Achillesa.
Lalunia u Michelle04

I w DS

Edited by Gabi79
  • Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa gonzales']Gabryniu :iloveyou:Kajtuniuwszelkiego najlepsiutkiego Wam kochani:iloveyou::iloveyou:

Ewunia co u Ciebie, jakoś się mijamy, jesteśmy ostatnio u różnych psiaków:lol:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Ja ostatnio czytałam sobie wątek Kajtusia :) mojego Timonka ;)
tzn. pierwsze strony ;) jak ten czas szybko leci...

Oj tak. 15-go listopada minie 3 lata od kiedy Kajtunio jest MÓJ:loveu:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Gabi kochana jestem pewna że niebawem przeczytam że kolejna bidusia oczekuje u Ciebie na domek :):):)

Jeszcze wszystkich tymczasowych lokatorów nie wstawiłam, a co do nowego lokatora, na razie muszę ochłonąć po rozstaniu z Cindunią

Posted

W czerwcu 2012 AgusiaP zadbała, abym się nie nudziła unieruchomiona w domu i przyniosła kolejne znalezisko Toleńkę, była maleńka i miała koci katar:

Tutaj już zdrowa:

Z moim Kajtuniem

Posted

AgusiaP napisał(a):
Jestem po wizycie.
To była moja pierwsza wizyta więc jeśli macie jakieś pytania to pani Gabrysia będzie popołudniu na Dogo.
Timonek bardzo się pani spodobał. Mówiła, że jest ładniejszy nawet niż na zdjęciach. Szalał i bawił się zabaweczkami, które pani zostały po jej piesku.
Pani Gabrysia wychodzi na cztery godzinki do pracy a tak piesek będzie cały czas z nią. Mowiła mi też, że jesli chodzi o wakacje to zawsze stara się jechać tam gdzie można pieska ze sobą zabrać. Jeżeli musiałaby gdzieś jechać a nie mogłaby zabać ze sobą Timonka może zostać u jej rodziców. Ja jutro idę z Timonkiem do weterynarza odrobacze go i zaszczepie, założe mu książeczke zdrowia a potem Timonka idzie do nowego domku do pani Gabrysi. Ja już oczywiście dzisiaj popłakałm się u pani Gabysi i teraz też rycze sobie pocichutku bo mój TOZ uważa, że normalna to ja nie jestem.

Poczytałam dzisiaj sobie te pierwsze posty i się popłakałam ze wzruszenia:placz:

Kajtunio już prawie 3 lata u mnie.

Kocham go nad życie i mam nadzieję, ze jeszcze wiele, wiele lat przed nami:loveu:

Posted

Gabi79 napisał(a):
Poczytałam dzisiaj sobie te pierwsze posty i się popłakałam ze wzruszenia:placz:

Kajtunio już prawie 3 lata u mnie.

Kocham go nad życie i mam nadzieję, ze jeszcze wiele, wiele lat przed nami:loveu:

Pewnie, że tak :) przecież to młody chłopczyk:)

Posted

[quote name='AgusiaP']Pewnie, że tak :) przecież to młody chłopczyk:)

Nie ma innej opcji!!!!!!!

Kolejną lokatorką była Uszka przechrzczona przeze mnie na Nutkę.

W schroniskowym boksie, gdzie przesiedziała 6 lat:

Pierwsze chwile po wyjściu na wolność:

U mnie:

W DS: