Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Aga. Smutno bez Niej. Chętnie bym przygarnęła jakiegoś słodkiego stworka. Myślałam o zeberku, bo spodobały mi się te ptaki już dawno, ale raczej nie zdarzają się zeberki w potrzebie, a jeśli już to raczej nie często, więc muszę kupić w zoologicznym. A to nie to samo co dać dom zwierzakowi w potrzebie, takiemu, który dla innych staje się znudzoną zabawką. Augusiu, przesyłamy z Kajtuniem moc buziaków!!!!!!!!!!!!

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

30.12.2011. w Dąbrowie Górniczej z ulicy Granicznej zginął jasno rudy kundelek. Piesek wabi się Tarzan.
Krótka sierśc, długi ogon, oklapnięte uszka, krzywe przednie łapki.
Tarzanek jest psem sięgającym za kolano, nie jest wielkości Onka, ale główkę ma wielkości dużego psa. Może miec trudniści z chodzeniem.

Nie mam jego zdjęcia, ale jest podobny do tej suni

Dziewczyny z Dąbrowy i okolic proszę rozglądajcie się

Dziękuje pięknie

Posted

AgusiaP napisał(a):
Tak Gabi proszę rozglądaj się ja już padam na pysk i mam dosyć...
Martunia pięknie dziękuje:loveu::loveu::loveu:

Aguś plakaciki już zrobiłam i jutro wydrukuje....wrzucimy w koszulki i rozkleimy gdzie się da....myślę o sklepach również aptekach ...wetach....
Musi się znaleźć :( po prostu musi !!!!!!

Posted

Martunia jejku pięknie dziękuje jesteś kochana :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
A mozesz mi przesłać plakacik? Chyba, że masz możliwość wydrukowania w pracy a ja podjade i Ci zapłace?

Posted

AgusiaP napisał(a):
Martunia jejku pięknie dziękuje jesteś kochana :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
A mozesz mi przesłać plakacik? Chyba, że masz możliwość wydrukowania w pracy a ja podjade i Ci zapłace?

Agusia oczywiście że mam możliwość wydrukowania i zapakowania w koszuleczki żeby nam wstrętny deszcz nie zmoczył .......:shake::shake::shake:
Ale możliwości zapłaty NIE MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

Posted

Cioteczki bardzo Was przepraszam za offa, cioteczki z Katowic Brynowa , albo przejeżdzające proszę rozglądajcie się. Zaginiony Stefanek był tam wczoraj widziany!
Tutaj wątek Stefanka: http://www.dogomania.pl/threads/2095...6#post18309136
A tu jego zdjęcie: , trochę mniejszy od Onka, przynosi każdemu patyki do zabawy, proszę przytrzymajcie go dgyby ktoś zauważył dzwońcie 723-484-560 lub 508 939 831

• 2 months later...
Posted

Wątek Kajtunia trochę zapomniany... Może dlatego, że u Nas nic szczególnego się nie dzieje. No może oprócz tego, że mamy dwóch pierzastych lokatorów tzn. śliczne papużki faliste. Poszłam kiedyś do sklepu zoologicznego, wszystkie papugi się wydzierały, a dwie w osobnej klatce były cichutko. Wdałam się w dyskusję z panią sprzedawczynią i dowiedziałam się, że te dwie są w tym sklepie dopiero od kilku godzin i pewnie się jeszcze stresują. W domu doszłam do wniosku, że ja i Kajtuś jesteśmy zbyt cisi, że chwilami jakoś tak smutno i przydało by się jeszcze trochę zwierzęcych wrzasków. Więc poszłam ponownie do tego sklepu i do domu wróciłam z papużkami. Kajtuś najpierw był w totalnym szoku, o co chodzi - ptaki w domu!!!???? Potem skakał i się oblizywał, jakby chciał je skonsumować na kolację. Teraz już się do nich przyzwyczaił. One też się już zadomowiły, szaleją po całej klatce, a dzioby im się zamykają tylko jak jest ciemno. Są SŁODKIE!!!! Acha, ja tęsknię za Daffi...

Posted

:painting::iloveyou::iloveyou::iloveyou::thumbs:Gabryniu sciskuniam was i caluje:loveu:niedlugo sie wybieram do was serduszka , cudnie ze masz papuzki:multi::loveu:nareszcie wiosenka Gabryniuuuuuuuuuuuuu:loveu:nie zapominma o nie , tylko mialam mnostwo problemow , pomalunku wychodze .....z tego wsyckiego

• 1 month later...
Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Buziaki przesyłamy cudnemu Kajtuniowi :*
A Daffy ma cudowny domek :) może uda się umówić z Państwem na jakiś wiosenno - letni spacerek :)

Dzięki za buziaczki Martuniu, co do Daffy i spacerku, to na razie nici z tego, bo ja miałam 2 tygodnie temu zszywane ścięgno i jeszcze przez kilka tygodni będę dochodzić do siebie. Ale potem, jeśli Państwo będą chętni, to ja także.

Posted

Gabi79 napisał(a):
Dzięki za buziaczki Martuniu, co do Daffy i spacerku, to na razie nici z tego, bo ja miałam 2 tygodnie temu zszywane ścięgno i jeszcze przez kilka tygodni będę dochodzić do siebie. Ale potem, jeśli Państwo będą chętni, to ja także.

Gabi kochana wracaj nam szybciutko do zdrowia :*

• 1 month later...
Posted

iwonamaj napisał(a):
Nie mogłam sobie odmówić przyjemności poczytania historii Kajtunia :lol:...
Szczęściarze Gabrysia i Kajtuś :)

Dzięki Iwonko za odwiedzenie troszkę zapomnianego wątku Kajtunia.
Po śmierci mojego ukochanego Misia wiedziałam, że bez psa długo nie wytrzymam, ale wydawało mi się, że żadnego już nie pokocham. Polubię, ale nic więcej.
Ale pokochałam Kajtunia od pierwszego wejrzenia:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='AMELIA64']Śliczny Kajtuś i szczęśliwy..............całuski dla Kajtunia od mojego Dudusia.
Dziękuję w imieniu Kajtusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 month later...