Pipi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Drama napisał(a):Cieszę się, że Punia już się dobrze czuje, cały czas trzymałam za nią kciuki : )) dzielna psinka :) Cioteczki kolejny bezdomny pies, tym razem moja mama wzięła go do domu, jutro założę o nim temat. Taki biały puchatek :) Mamo Dramy, dziekujemy, że nie pozwoliłas mu marznąć. Kolejny bieduk. Drama pokaż go. Iza, cieszę sie, że wszystko dobrze z Misią. Teraz tylko żyć, żyć i zyć i cieszyć się każdym dniem. Pozdrawiam. Quote
joi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Mamo Dramy ja też się dołączam do podziękowań. Jesteś WIELKA i masz córkę o wielkim czułym sercu. Pozdrowienia i serdczności Quote
Olga7 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 To Wy cioteczki sprawilyście ,że ta cudna Punia-Misia nie poniewiera się na ulicy a ma swoj szczesliwy dom !! I Drama ,ktora zaopiekowala się tam wczesniej Punią ,zalożyla jej wątek /szkoda,że wczesniej o dogo nie wiedziala chyba/ i Pipi ,ktora pojechala za glosem serca oraz Joi, a ktora dala Puni ten szczęsliwy dom !! :loveu: A tak przy okazji : może cioteczka Joi marzy o jeszcze jednej takiej Misi/Puni czy Puniu ...? to zaraz propozycja znajdzie się ..;) w pobliskich stronach nawet... Quote
joi Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 olga7 napisał(a):A tak przy okazji : może cioteczka Joi marzy o jeszcze jednej takiej Misi/Puni czy Puniu ...? to zaraz propozycja znajdzie się ..;) w pobliskich stronach nawet... Marzyć to ja bym sobie mogła :diabloti: ale chatka pęka w szwach. To naprawdę nieduży domek. Maleńką Misię wzięłam, bo malutka i pomyślałam, że jakoś się zmieści :lol: Quote
Olga7 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Wiem ,wiem cioteczko ,dlatego tak żartobliwie raczej podpytuję .;).Dobrze,że miejsce dla Puni-Misi sie znalazlo i tyle macie radosci z niej a ona z Was w swym nowym ,cieplym domku .:loveu::loveu::loveu: Quote
joi Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 olga7 napisał(a):Wiem ,wiem cioteczko ,dlatego tak żartobliwie raczej podpytuję .;).Dobrze,że miejsce dla Puni-Misi sie znalazlo i tyle macie radosci z niej a ona z Was w swym nowym ,cieplym domku .:loveu::loveu::loveu: Wiem, że żartujesz :lol:. Jakbyś chciała do nas przyjechać to musiałabym w ogródku igloo stawiać albo na suficie Cię podczepić :evil_lol: Quote
Pipi Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Drama, czekamy na wątek białego kudłaczka - biedaczka. Quote
Pipi Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Drama, czekamy na wątek białego kudłaczka - biedaczka. Quote
Drama Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Pipi założyłam go dziś w południe :) Quote
Sabina02 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Drama napisał(a):Pipi założyłam go dziś w południe :) Znalazlam! http://www.dogomania.pl/threads/197573-Łaciata-sunia-szuka-stałego-domku-!?p=15861048#post15861048 Quote
Pipi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Drama']Pipi założyłam go dziś w południe :)[/QUOTE] Myślałam, że tu podasz link i czekałam :eviltong: Sabina02, dziękuję :loveu: Quote
joi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Cholerne baterie zdychają w locie. Przez dziś może troszkę się naładują. Ja Wam muszę to pokazać jak cudnie Halinka ubrała Miśkę do wyjścia na spacerek w sweterek i szaliczek pod brzuszkiem :lol: Miśka na spacerku jest extra grzeczna. Słucha się, nie odbiega. No miód nie pies :lol: Quote
joi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 :modla:Niech mnie ktoś oświeci jak się dodaje awatar do profilu, tak żeby się wyświetlał. Najlepiej na priv. Instrukcję dla debila poproszę. Plis Quote
dreag Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='joi']:modla:Niech mnie ktoś oświeci jak się dodaje awatar do profilu, tak żeby się wyświetlał. Najlepiej na priv. Instrukcję dla debila poproszę. Plis[/QUOTE] Avatar czy podpis:razz:? Avatar to te zdjęcie psiunia co masz pod swoim nickiem, a podpis to np. banerki wklejane pod każdą Twoją wypowiedzią. To co potrzebujesz;)? Quote
joi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 :cool1: fakt potrzebuję instrukcji do podpis/banerek Quote
dreag Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='joi']:cool1: fakt potrzebuję instrukcji do podpis/banerek[/QUOTE] Już szukam, bo ostanio gdzieś komuś pisałam... Chwilunia:) Quote
joi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='dreag']Już szukam, bo ostanio gdzieś komuś pisałam... Chwilunia:)[/QUOTE] Dzięki bardzo :) Quote
Olga7 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Witamy cieplutko nową ,kolejną cioteczkę w gronie ciotek i wujków z dogo. :loveu::loveu: Mylisz się nieco jednak co do wieku,nie wszyscy z nas to nastoletnie czy też 20-kilkuletnie dziewczyny.Sporo jest tu mam doroslych już dzieci.Wiesz ,my tak ajk wino: Im starsze ,tym lepsze...:evil_lol:;) Quote
jaanna019 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 piove napisał(a):Witajcie, przeczytałam całą historie psinki i bardzo się wzruszyłam. Wasze starania o Misię od początku trzymały mnie w napięciu . teraz juz wiem,ze wszytko skończyło się dobrze, obejrzałam zdjecia Misi i naprawdę jest urocza. Kocham psy, serce mi się lamie kiedy widzę jak same muszą sobie radzić , porzucone, okaleczono, opuszczone i niczyje ,daltrego od dlugiego czasu jestem na FB w przyjaciołach zwierząt (pomagam),a mam wielka chęć przylaczyc sie do forum podlaskiego poniewaz jestem z Suwałk.Zawsze mogę pomoc w ogłaszaniu , szukaniu i pewnie w wielu innych sytuacjach. No niestety , nie jestem pewnie Wasza rówieśniczka bo mam już duże dzieci,ale to nie przeszkadza we wspólnym pomaganiu :) No nareszcie ktoś z północnego wschodu :D uwierz, że są tu też ludzie w wieku emerytalnym wręcz ;) no ja jeszcze nie :) dobrze, że jesteś bo my tam na Suwalszczyźnie nikogo nie mamy a przecież potrzebujące psy są wszędzie. Quote
Olga7 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 joi napisał(a):Wiem, że żartujesz :lol:. Jakbyś chciała do nas przyjechać to musiałabym w ogródku igloo stawiać albo na suficie Cię podczepić :evil_lol: Oj cioteczko Joi ,z tym podwieszaniem to chyba byś nie dala sama rady ,bo je nie jestem ani taka malutka ,ani chudziutka-niestety..:razz:Kiedyś ,parę lat temu bylam szczuplejsza,wtedy może by to bylo realne bardziej.A w igloo zimno ...brrr,tym bardziej tam kolo Bialegostoku i Suwalk .A sufi by się zarwał jak nic.Same traty by byly. No to wpadnę może ktoregoś lata ,kiedy igloo nie będzie a pod strzechą na wsi na sianie przycupnę.;) Choc zahartowana nieco jestem,bo z Mazur pochodzę,gdzie mrozy są spore nieraz.:p Quote
Olga7 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 A już chcialam zmienić tego posta ostatniego,ale nie zdążylam.Zartowalam nieco oczywiście,nie gniewasz się chyba. Quote
Pipi Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Cudo :iloveyou::iloveyou::iloveyou: podmieniłyście psa ;) a tak poważnie, to kot wielki, czy Misia malutka? a? ;):loveu: Quote
enia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='joi']Jak pies z kotem... cudo!!!! :loveu::loveu::loveu:mogę na tapetę choć parę dni....? Quote
Drama Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Aj... śliczna misia :* zaglądnijcie: http://www.dogomania.pl/threads/198735-Mr%C3%B3z-a-on-biedny-%C5%9Bpi-w-zaspie-pom%C3%B3%C5%BCmy-mu.?p=15974917 Quote
Recommended Posts