Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Drama napisał(a):
Cieszę się, że Punia już się dobrze czuje, cały czas trzymałam za nią kciuki : )) dzielna psinka :)

Cioteczki kolejny bezdomny pies, tym razem moja mama wzięła go do domu, jutro założę o nim temat.
Taki biały puchatek :)

Mamo Dramy, dziekujemy, że nie pozwoliłas mu marznąć. Kolejny bieduk. Drama pokaż go.

Iza, cieszę sie, że wszystko dobrze z Misią. Teraz tylko żyć, żyć i zyć i cieszyć się każdym dniem. Pozdrawiam.

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamo Dramy ja też się dołączam do podziękowań. Jesteś WIELKA i masz córkę o wielkim czułym sercu. Pozdrowienia i serdczności

Posted

To Wy cioteczki sprawilyście ,że ta cudna Punia-Misia nie poniewiera się na ulicy a ma swoj szczesliwy dom !!
I Drama ,ktora zaopiekowala się tam wczesniej Punią ,zalożyla jej wątek /szkoda,że wczesniej o dogo nie wiedziala chyba/ i Pipi ,ktora pojechala za glosem serca oraz Joi, a ktora dala Puni ten szczęsliwy dom !! :loveu:
A tak przy okazji : może cioteczka Joi marzy o jeszcze jednej takiej Misi/Puni czy Puniu ...? to zaraz propozycja znajdzie się ..;) w pobliskich stronach nawet...

Posted

olga7 napisał(a):
A tak przy okazji : może cioteczka Joi marzy o jeszcze jednej takiej Misi/Puni czy Puniu ...? to zaraz propozycja znajdzie się ..;) w pobliskich stronach nawet...

Marzyć to ja bym sobie mogła :diabloti: ale chatka pęka w szwach. To naprawdę nieduży domek. Maleńką Misię wzięłam, bo malutka i pomyślałam, że jakoś się zmieści :lol:

Posted

Wiem ,wiem cioteczko ,dlatego tak żartobliwie raczej podpytuję .;).Dobrze,że miejsce dla Puni-Misi sie znalazlo i tyle macie radosci z niej a ona z Was w swym nowym ,cieplym domku .:loveu::loveu::loveu:

Posted

olga7 napisał(a):
Wiem ,wiem cioteczko ,dlatego tak żartobliwie raczej podpytuję .;).Dobrze,że miejsce dla Puni-Misi sie znalazlo i tyle macie radosci z niej a ona z Was w swym nowym ,cieplym domku .:loveu::loveu::loveu:

Wiem, że żartujesz :lol:.
Jakbyś chciała do nas przyjechać to musiałabym w ogródku igloo stawiać albo na suficie Cię podczepić :evil_lol:

Posted

[quote name='Drama']Pipi założyłam go dziś w południe :)[/QUOTE]
Myślałam, że tu podasz link i czekałam :eviltong:
Sabina02, dziękuję :loveu:

Posted

Cholerne baterie zdychają w locie. Przez dziś może troszkę się naładują. Ja Wam muszę to pokazać jak cudnie Halinka ubrała Miśkę do wyjścia na spacerek w sweterek i szaliczek pod brzuszkiem :lol:
Miśka na spacerku jest extra grzeczna. Słucha się, nie odbiega. No miód nie pies :lol:

Posted

:modla:Niech mnie ktoś oświeci jak się dodaje awatar do profilu, tak żeby się wyświetlał. Najlepiej na priv. Instrukcję dla debila poproszę. Plis

Posted

[quote name='joi']:modla:Niech mnie ktoś oświeci jak się dodaje awatar do profilu, tak żeby się wyświetlał. Najlepiej na priv. Instrukcję dla debila poproszę. Plis[/QUOTE]
Avatar czy podpis:razz:? Avatar to te zdjęcie psiunia co masz pod swoim nickiem, a podpis to np. banerki wklejane pod każdą Twoją wypowiedzią. To co potrzebujesz;)?

Posted

[quote name='dreag']Już szukam, bo ostanio gdzieś komuś pisałam... Chwilunia:)[/QUOTE]

Dzięki bardzo :)

• 2 weeks later...
Posted

Witamy cieplutko nową ,kolejną cioteczkę w gronie ciotek i wujków z dogo. :loveu::loveu: Mylisz się nieco jednak co do wieku,nie wszyscy z nas to nastoletnie czy też 20-kilkuletnie dziewczyny.Sporo jest tu mam doroslych już dzieci.Wiesz ,my tak ajk wino: Im starsze ,tym lepsze...:evil_lol:;)

Posted

piove napisał(a):
Witajcie, przeczytałam całą historie psinki i bardzo się wzruszyłam. Wasze starania o Misię od początku trzymały mnie w napięciu . teraz juz wiem,ze wszytko skończyło się dobrze, obejrzałam zdjecia Misi i naprawdę jest urocza. Kocham psy, serce mi się lamie kiedy widzę jak same muszą sobie radzić , porzucone, okaleczono, opuszczone i niczyje ,daltrego od dlugiego czasu jestem na FB w przyjaciołach zwierząt (pomagam),a mam wielka chęć przylaczyc sie do forum podlaskiego poniewaz jestem z Suwałk.Zawsze mogę pomoc w ogłaszaniu , szukaniu i pewnie w wielu innych sytuacjach. No niestety , nie jestem pewnie Wasza rówieśniczka bo mam już duże dzieci,ale to nie przeszkadza we wspólnym pomaganiu :)

No nareszcie ktoś z północnego wschodu :D uwierz, że są tu też ludzie w wieku emerytalnym wręcz ;) no ja jeszcze nie :) dobrze, że jesteś bo my tam na Suwalszczyźnie nikogo nie mamy a przecież potrzebujące psy są wszędzie.

Posted

joi napisał(a):
Wiem, że żartujesz :lol:.
Jakbyś chciała do nas przyjechać to musiałabym w ogródku igloo stawiać albo na suficie Cię podczepić :evil_lol:

Oj cioteczko Joi ,z tym podwieszaniem to chyba byś nie dala sama rady ,bo je nie jestem ani taka malutka ,ani chudziutka-niestety..:razz:Kiedyś ,parę lat temu bylam szczuplejsza,wtedy może by to bylo realne bardziej.A w igloo zimno ...brrr,tym bardziej tam kolo Bialegostoku i Suwalk .A sufi by się zarwał jak nic.Same traty by byly. No to wpadnę może ktoregoś lata ,kiedy igloo nie będzie a pod strzechą na wsi na sianie przycupnę.;) Choc zahartowana nieco jestem,bo z Mazur pochodzę,gdzie mrozy są spore nieraz.:p

Posted

Cudo :iloveyou::iloveyou::iloveyou: podmieniłyście psa ;)
a tak poważnie, to kot wielki, czy Misia malutka? a? ;):loveu: