joi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Drama napisał(a):jak wczoraj było wieczorkiem?:) :lol: wieczorkiem było tak, że ja w łapę smycz, latarkę i sru z pieskiem na spacerek. Sama z siebie się śmiałam, że muszę psa na spacer na smyczy wyprowadzać. U nas psy chodzą na spacery, ale bez smyczy. Raczej z torebką argumentów pedagogicznych Misia (Punia) wcale nie chce wychodzić. Pewnie już się nabyła na świeżym powietrzu. Jedynie na smyczy idzie chętnie. Wtedy ogonek do góry i maszeruje dziarsko. Nadal boi się naszych psów, nie daje się zaprosić do zabawy. Po mieszkaniu porusza się coraz pewniej Troszkę kręci noskiem na suchą karmę, najchętniej jadłaby kiełbaskę :evil_lol: Kiełbaskę dostała za dzielność przy wycinaniu kołtunków. :) A tak w ogóle to miód nie pies. Posłuszna, grzeczna. Troszeczkę nieśmiało zaczyna się bawić :) Co Wam jeszcze napisać? Quote
Sabina02 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Super wiadomosci!!! :loveu: Dzieki Joi!!! Prosimy o mizianko dla Misi od nas! :calus: Quote
Olga7 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Fajnie ,że Punia oswaja się z każdym dniem z wami .Nie dziw się ,że boi się waszych psów ,gdyż one sa dużo potęzniejsze od niej i większe .No,może oprocz Łatki,ale ona i tak większa od Puni.Ja na miejscu Puni też bym wolala być ostrożna. Quote
joi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 A wiecie, że Misia jak mocno uśnie to chrapie? :lol: Quote
Pipi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 joi napisał(a):A wiecie, że Misia jak mocno uśnie to chrapie? :lol: . . . .kochana :loveu: Quote
joi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 właśnie dostałam milion misiaczkowych buziaczków :loveu: :lol: Quote
omi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 joi napisał(a):A wiecie, że Misia jak mocno uśnie to chrapie? :lol: Jednym słowem czuje się jak u siebie w domu...pełne zaufanie.....już nie musi wystraszona czuwać w nocy. Na głośne chrapanie podobno trzeba zagwizdać aby chrapiący przestał:evil_lol: Quote
enia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 joi napisał(a):właśnie dostałam milion misiaczkowych buziaczków :loveu: :lol: zazdrościmy:iloveyou: Quote
zachary Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Joi, zasłużyłaś na te milion buziaczków od Puni, to dostałaś:lol:. Quote
Sabina02 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 joi napisał(a):właśnie dostałam milion misiaczkowych buziaczków :loveu: :lol: Misia jest Ci wdzieczna za to ze ja pokochalas i zabralas do siebie. Wcale sie jej nie dziwie, ze Ci tak rozdaje buziaczki! Zasluzylas na nie! :loveu: Quote
Drama Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Kochana Punia! : ))))) Joi zrób malutkiej zdjęcia jak to nie problem :) Quote
Nevada Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 No to już chyba można by napisać: Kudłaczek Punia w DS ! :-) Quote
Lidan Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Też myślę, że pora na zmianę tytułu :-) KUP KONICZYNKĘ za 5 zł NA POMOC KAJTUNOWI Quote
joi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Drama napisał(a):Kochana Punia! : ))))) Joi zrób malutkiej zdjęcia jak to nie problem :) Zrobię. Dziś była fatalna pogoda, ciemno i ponuro. I muszę się dogadać z bateriami w aparacie :). Misia z dnia na dzień coraz bardziej się adoptuje. Już sama wychodzi na podwórko. Jest coraz odważniejsza. Uwielbia pieszczotki i mizianko po brzuszku Quote
evita. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Właśnie przeczytałam calutki wątek. Ależ cudowny happy end tej smutnej historii :multi: Joi i Puniu- życzę Wam wszystkiego dobrego :loveu: Quote
fizia Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Jaka Ona cudna!! I jaka uśmiechnięta :) Quote
Drama Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Jeeeeeeeeeju! Jaka ona kochana, cudowna, słodka :* Quote
Sabina02 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [FONT=Verdana]Śliczności!!! :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Pipi Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Chciałam bardzo, bardzo, bardzo serdecznie i z wdzięcznościa podziękować Sabinie i Leni za zwrot kosztów paliwa. Od Leni otrzymałam 50 zł, od Sabiny 100 zł. Paliwa tankowałam za 100 zł, resztę miałam w baku :eviltong:. Tak więc Sabina, podaj nr konta, odeślę 50 zł, bo umawiałyśmy sie na 50 zł :loveu:. Jesteście kochane, dziekuję :Rose: Quote
Sabina02 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Pipi napisał(a):Chciałam bardzo, bardzo, bardzo serdecznie i z wdzięcznościa podziękować Sabinie i Leni za zwrot kosztów paliwa. Od Leni otrzymałam 50 zł, od Sabiny 100 zł. Paliwa tankowałam za 100 zł, resztę miałam w baku :eviltong:. Tak więc Sabina, podaj nr konta, odeślę 50 zł, bo umawiałyśmy sie na 50 zł :loveu:. Jesteście kochane, dziekuję :Rose: Nie ma za co dziekowac, przeciez to Ty zabralas malutka i Tobie sie naleza najwieksze podziekowania :loveu:... no i oczywiscie Dramie i Joi. :loveu: PS. Wyslalam Ci PM. :lol: Quote
dreag Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Zapraszam na fajny bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/196801-Dla-Mini-cudownej-psinki-wyciągniętej-z-krzaków-dla-psów-i-ich-ludziów-do-30-XI-g.22?p=15778200#post15778200 Quote
Pipi Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Pipi napisał(a): Sabina, podaj nr konta, odeślę 50 zł, bo umawiałyśmy sie na 50 zł :loveu:. Nie zwróciłam 50-ciu zł, bo nie chciałaś :multi:. Sabina, bardzo Ci dziękuję :calus:, pieniądze będą dla kocików malutkich, ok? :loveu: Quote
Recommended Posts