Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Drama napisał(a):
jak wczoraj było wieczorkiem?:)

:lol: wieczorkiem było tak, że ja w łapę smycz, latarkę i sru z pieskiem na spacerek. Sama z siebie się śmiałam, że muszę psa na spacer na smyczy wyprowadzać. U nas psy chodzą na spacery, ale bez smyczy. Raczej z torebką argumentów pedagogicznych
Misia (Punia) wcale nie chce wychodzić. Pewnie już się nabyła na świeżym powietrzu. Jedynie na smyczy idzie chętnie. Wtedy ogonek do góry i maszeruje dziarsko.
Nadal boi się naszych psów, nie daje się zaprosić do zabawy. Po mieszkaniu porusza się coraz pewniej
Troszkę kręci noskiem na suchą karmę, najchętniej jadłaby kiełbaskę :evil_lol:
Kiełbaskę dostała za dzielność przy wycinaniu kołtunków. :)
A tak w ogóle to miód nie pies. Posłuszna, grzeczna. Troszeczkę nieśmiało zaczyna się bawić :)
Co Wam jeszcze napisać?

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie ,że Punia oswaja się z każdym dniem z wami .Nie dziw się ,że boi się waszych psów ,gdyż one sa dużo potęzniejsze od niej i większe .No,może oprocz Łatki,ale ona i tak większa od Puni.Ja na miejscu Puni też bym wolala być ostrożna.

Posted

joi napisał(a):
A wiecie, że Misia jak mocno uśnie to chrapie? :lol:

Jednym słowem czuje się jak u siebie w domu...pełne zaufanie.....już nie musi wystraszona czuwać w nocy.

Na głośne chrapanie podobno trzeba zagwizdać aby chrapiący przestał:evil_lol:

Posted

joi napisał(a):
właśnie dostałam milion misiaczkowych buziaczków :loveu: :lol:

Misia jest Ci wdzieczna za to ze ja pokochalas i zabralas do siebie. Wcale sie jej nie dziwie, ze Ci tak rozdaje buziaczki! Zasluzylas na nie! :loveu:

Posted

Drama napisał(a):
Kochana Punia! : )))))

Joi zrób malutkiej zdjęcia jak to nie problem :)

Zrobię. Dziś była fatalna pogoda, ciemno i ponuro. I muszę się dogadać z bateriami w aparacie :). Misia z dnia na dzień coraz bardziej się adoptuje. Już sama wychodzi na podwórko. Jest coraz odważniejsza. Uwielbia pieszczotki i mizianko po brzuszku

Posted

Chciałam bardzo, bardzo, bardzo serdecznie i z wdzięcznościa podziękować Sabinie i Leni za zwrot kosztów paliwa. Od Leni otrzymałam 50 zł, od Sabiny 100 zł. Paliwa tankowałam za 100 zł, resztę miałam w baku :eviltong:. Tak więc Sabina, podaj nr konta, odeślę 50 zł, bo umawiałyśmy sie na 50 zł :loveu:.
Jesteście kochane, dziekuję :Rose:

Posted

Pipi napisał(a):
Chciałam bardzo, bardzo, bardzo serdecznie i z wdzięcznościa podziękować Sabinie i Leni za zwrot kosztów paliwa. Od Leni otrzymałam 50 zł, od Sabiny 100 zł. Paliwa tankowałam za 100 zł, resztę miałam w baku :eviltong:. Tak więc Sabina, podaj nr konta, odeślę 50 zł, bo umawiałyśmy sie na 50 zł :loveu:.
Jesteście kochane, dziekuję :Rose:

Nie ma za co dziekowac, przeciez to Ty zabralas malutka i Tobie sie naleza najwieksze podziekowania :loveu:... no i oczywiscie Dramie i Joi. :loveu:

PS. Wyslalam Ci PM. :lol:

Posted

Pipi napisał(a):
Sabina, podaj nr konta, odeślę 50 zł, bo umawiałyśmy sie na 50 zł :loveu:.

Nie zwróciłam 50-ciu zł, bo nie chciałaś :multi:. Sabina, bardzo Ci dziękuję :calus:, pieniądze będą dla kocików malutkich, ok? :loveu: