Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No coś podobnego ?? Co za bezduszny i bezczelny typ ! To ta biedna sunia miala tam latami siedzieć pod jego garażem zima lato ,glodować i pilnować mu jego auta i garażu ? A sam pewnie nawet nigdy jej nie dal nic jesc ani wody ?? Niech sam się uwiąże pod tym garażem gbur jeden ! A niech tylko sprowadzi tam jeszcze innego bezdomnego psa, czy zamknie go w garażu -to natychmiast reagujcie odowiednio-oczywiście.:angryy::mad:
A moze to on sam tę Punię tam sprowadził skąds celowo i trzymal na dworze tyle czasu ?:mad:

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Sunia bezpieczna w domku...,ale jest nastepna bieda ktora marznie na ulicy..i moze teraz te Cioteczki,ktore tak glosno krzyczaly,zeby Punia nie szla do mnie na Dt...to pomoga w znalezieniu domku dla tego psiaczka...,bo UWAGA ja go wezme...;). A tak na marginesie moj DT byl sprawdzony....;).

Niebieska, ale kto był na wizycie? bo nas już takie informacje nie dotarły. Może po prostu wyjaśnij kwestie przez które tak dużo osób straciło zaufanie.

Posted

joi napisał(a):
Na bank, na bank. Nie chciałyśmy się deklarować pośpiesznie. Dziś jesteśmy już pewne, że chcemy żeby została z nami :). Najważniejsze, że jest przyjacielska dla naszych kotów. A mamy 4 dorosłe i 2 młode :)

Joi, pokaż cała gromadkę :) Super że sunia zostaje :)

Posted

Ten pan pracuje w tartaku i właśnie stamtąd wzięła się Punia, przybiegła za nim i od tamtej pory była cały czas na tym terenie.
Teraz mówi, że to pies jego szefowej i opowiada bajki. Jeżeli był to nawet pies tej szefowej to gdzie ta SZEFOWA BYŁA PRZEZ PRAWIE 3 MIESIĄCE JAK PUNIA MARZŁA?!

Posted

Drama napisał(a):
Ten pan pracuje w tartaku i właśnie stamtąd wzięła się Punia, przybiegła za nim i od tamtej pory była cały czas na tym terenie.
Teraz mówi, że to pies jego szefowej i opowiada bajki. Jeżeli był to nawet pies tej szefowej to gdzie ta SZEFOWA BYŁA PRZEZ PRAWIE 3 MIESIĄCE JAK PUNIA MARZŁA?!

W takim razie zglosić moze sprawę o maltretowanie i brak opieki nad tym psem -postraszyc go ? A szefowa niech zaplaci karę .
Bajki teraz może sobie opowiadać .Bezczelny typek .Bez sumienia .

Posted

Drama powiedz mu, że nie masz pojęcia, gdzie teraz jest pies....olej go, tak jak on olał Punie...nie zwracaj uwagi na gnidę! ostentacyjnie go lekceważ!

Posted

Lepiej będzie chyba faktycznie faceta zlekceważyć,bo odczepil się i nie trul ludziom .Ale niech wie gbur jeden,że nie wolno tak traktować żadnych zwierząt bo na to są odpowiednie paragrafy .I to tez dotyczy tej niby szefowej -niech wstydzą się oboje i cieszą ,że nie zalożono jej sprawy o znęcanie się nad tym psem.

Posted

leni356 napisał(a):
Niebieska, ale kto był na wizycie? bo nas już takie informacje nie dotarły. Może po prostu wyjaśnij kwestie przez które tak dużo osób straciło zaufanie.

a może Niebieska713 to Igiełka? Bo się zastanawiamy nad drugim wcieleniem Igiełki, która prowadzi sprawdzony rzekomo Dt za dary i w temacie ma nawet ZDJĘCIA wpisane, lecz na wątku ani jednego.... strasznie podobne są do siebie dziewczyny!

Posted

leni356 napisał(a):

Przepraszam,a dlaczego niby mialy do was docierac jakies informacje,kto moj domek sprawdzal..? Widocznie nie bylo takiej potrzeby,zeby was ktos o tym poinformowal...

Posted

olga7 napisał(a):
Ta Niebieska jak zwykle nabija tylko sobie licznik postów by zdobyć staż i zaufanie na dogo ,ale tego nie osiaga sie matactwami i spamowaniem,sklocaniem ludzi na wątkach .Niech poda kto byl u niej na wizycie przed wyslaniem do niej psa na dt ? Jesli tak powoluje się na kilka ciotek ? No i czy oddala pożyczony jej kontener /pocztą też można wyslać/? A psy moze sobie brać ze schronu a nie szantażować nas ,że jak nie my psu pomożemy ,to ona tym psem sie zajmie .Szuka naiwnych ? Niech sama sie czymś wykaże ,a nie kombinowaniem na dogo .Jakaś dziwna ta kobieta jest .:shake:

jesli jestes taka ciekawa,kto byl u mnie na wizycie,to zapytaj moze innym tonem..,a na pewno bym odpowiedziala,bo to nie jest zadna tajemnica...mi poza tym sie wydaje,ze to ty probujesz prowokowac jakies klotnie na watkach....A odnosnie brania psow ze schronu,to na pewno kiedys wezme...Zebys to tak ty jak piszesz,to brala biedne psiaki ze schroniska,ktore masz pod nosem....Poza tym to juz sie robi powoli niezdrowe,gdy sie tak kogos bez konca atakuje....

Posted

Niebieska713 napisał(a):
jesli jestes taka ciekawa,kto byl u mnie na wizycie,to zapytaj moze innym tonem..,a na pewno bym odpowiedziala,bo to nie jest zadna tajemnica...mi poza tym sie wydaje,ze to ty probujesz prowokowac jakies klotnie na watkach....A odnosnie brania psow ze schronu,to na pewno kiedys wezme...Zebys to tak ty jak piszesz,to brala biedne psiaki ze schroniska,ktore masz pod nosem....Poza tym to juz sie robi powoli niezdrowe,gdy sie tak kogos bez konca atakuje....

Zreszta moze juz dajcie spokoj...:shake: Ja nie lubie sie klocic....Moze wczesniej popelnialam jakies bledy,ale nikt nie jest doskonaly...:roll: Najwazniejsze chyba jest to,ze ktos chce bledy naprawiac...,a nie pomoze sie jemu caly czas go tylko atakujac...:shake:. zapewniam,ze moj domek naprawde nie jest az taki zly...Biorac jakiegokolwiek psa na Dt,staram sie zapewniac mozliwie najbardziej optymalna opieke...;). Poza tym nie biore na Dt wiecej niz jednego czy dwa psy...,bo majac wiecej po prostu nie podolalabym czasowo i finansowo....Wiec prosba do Cioteczek,moze zamiast mnie wciaz oceniac,to nakierujcie nie co mam p[oprawic,a co juz n ie potrzebuje zmian...z checia takie rady przyjme,ale nie w postaci perfidnego wytykania bledow...NIKT NIE JEST DOSKONALY.....

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Przepraszam,a dlaczego niby mialy do was docierac jakies informacje,kto moj domek sprawdzal..? Widocznie nie bylo takiej potrzeby,zeby was ktos o tym poinformowal...

Naprawdę? Ale chciałaś od nas psa. Czyli nadal tajemnica kto to był, nie rozumiem dlaczego. Z twoich wypowiedzi na tym wątku wynikało że chcesz aby trochę inaczej cię traktowano, no ale nie robisz nic w tym kierunku. A wystarczyło tylko wyjaśnić parę rzeczy, nie zależy ci na opinii na Dogo, wolisz się kłócić? Miałam nadzieję że jednak będzie inaczej.

Posted

Sluchajcie dziewczyny!!! Przestancie tutaj sie wykłucać i zasmiecać watek Puni!!! Prosiłysmy Was juz o to kilka razy. Zalożcie sobie watek pt. "Niebieska713 vs. reszta świata" i tam sie obrzucajcie błotem. Jesli nie macie na tyle szacunku dla osob, ktorym zalezy na Puni, to moze poprosze moda o wizyte na tym watku. :angryy::angryy::angryy:

Posted

Niebieska713 napisał(a):

Usunęlam swego posta ,by nie zasmiecać wątku Puni.Jesli masz sprawę do kogoś ,to pisz na pw,by nie zapychać wątku.Nie jestem ciekawa ,co robisz, kto byl u ciebie. Masz niejedno schronisko w Trójmieście,gdzie pomagać i wykazać się.Nie mam zamiaru marnować czasu na polemiki z tobą.Wolę poświecić ten czas na pomoc bezdomnym zwierzętom. Tyle w tym temacie.

Posted

Myślisz bardzo krótkowzrocznie: to nie jest zaśmiecanie wątku, wątpliwości wobec osoby o nicku Niebieska pojawiły się już dawno. Tutaj natomiast są poruszane w kontekscie chęci zabrania Puni na DT, co zresztą gdyby nie nasza czujnośc by się stało.To własnie nam zależało na Puni. A te emotikony to sobie daruj.

Sabina02 napisał(a):
Sluchajcie dziewczyny!!! Przestancie tutaj sie wykłucać i zasmiecać watek Puni!!! Prosiłysmy Was juz o to kilka razy. Zalożcie sobie watek pt. "Niebieska713 vs. reszta świata" i tam sie obrzucajcie błotem. Jesli nie macie na tyle szacunku dla osob, ktorym zalezy na Puni, to moze poprosze moda o wizyte na tym watku. :angryy::angryy::angryy:

Posted

mshume napisał(a):
Myślisz bardzo krótkowzrocznie: to nie jest zaśmiecanie wątku, wątpliwości wobec osoby o nicku Niebieska pojawiły się już dawno. Tutaj natomiast są poruszane w kontekscie chęci zabrania Puni na DT, co zresztą gdyby nie nasza czujnośc by się stało.To własnie nam zależało na Puni. A te emotikony to sobie daruj.

Czy nie widzisz ze Punia juz jest dawno w domu, a jazda na watku dalej trwa?

Poza tym Punie miala zabrac od poczatku Pipi, kotra zaoferowala DT jako pierwsza (tylko nie dzialo sie to na watku). Niebieska nie byla brana pod uwage ani przez chwile.

Posted

Mam nadzieję,że nasza sliczna sunia Punia sprawuje się dobrze i powoli poznaje swoje nowe otoczenie ? Nie męczymy juz dziś cioteczkę Joi ,ale jutro chętnie kilka slów poczytamy chyba o postępach Puni .:p

Posted

Koncząc dyskusję: nie znasz kulisów akcji po pierwsze. Przeczytaj uważnie wątek po drugie.Tu chodzi o to,aby uniknąć takich sytaucji w przyszłości, mam nadzieję,że to rozumiesz. EOT.

Sabina02 napisał(a):
Czy nie widzisz ze Punia juz jest dawno w domu, a jazda na watku dalej trwa?

Poza tym Punie miala zabrac od poczatku Pipi, kotra zaoferowala DT jako pierwsza (tylko nie dzialo sie to na watku). Niebieska nie byla brana pod uwage ani przez chwile.

Posted

mshume napisał(a):
Koncząc dyskusję: nie znasz kulisów akcji po pierwsze. Przeczytaj uważnie wątek po drugie.Tu chodzi o to,aby uniknąć takich sytaucji w przyszłości, mam nadzieję,że to rozumiesz. EOT.

Spojrz na strone 4 tego wątka.

Post numer 31 w ktorym pytam czy ktos zaoferowal pomoc.

Post nr 32 w ktorym wyraznie jest napisane przez Drame ze nikt sie nie zglosil z oferta o pomoc.

Post nr 36 - tu juz byly konkretne rozmowy z Pipi i Drama poza watkiem (ktorych ja bylam czescia, gdyz Pipi zauwazyla moja prosbe o pomoc dla Puni na innym watku, watku Misia). Tak wiec kochana znam kulisy, Ty ich nie znasz.

No i post nr 38 to post Niebieskiej z oferta DT, ktory ani przez chwile nie byl brany pod uwage w zwiazku z nawiazanym juz kontaktem z Pipi.

Natomiast do momentu mojego pierwszego postu tutaj, jakos nie widzialam zadnych Twoich dzialan, oprocz jednego malo wnoszacego postu. Wiec moze Ty przeczytaj watek uwaznie.