Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Darma i ustaliłyśmy, że jade po dziewczynkę. Dalej, ustalajcie, ale już z Białegostoku będzie łatwiej, tak myślę. Jest jeszcze propozycja dt, ale nie będe się wypowiadała, bo nie znam Tej Cioci. Dziewczyny z Białegostoku znają, więc proszę wypowiedzcie się. Ja już jade do Białego.

Posted

Dzwoniłam właśnie do Pipi i wszystko ustaliłyśmy. Pipi będzie dzisiaj u mnie między 16-17 i zabierze ją do siebie a potem zastanowimy się co dalej. Poszukamy jej domku i będzie wszystko dobrze! Wspomorzemy Pipi jak tylko możemy, najważniejsze aby Punia nigdy więcej nie spędziła nocy pod gołym niebem.

Posted

Pipi napisał(a):
Rozmawiałam z Darma i ustaliłyśmy, że jade po dziewczynkę. Dalej, ustalajcie, ale już z Białegostoku będzie łatwiej, tak myślę. Jest jeszcze propozycja dt, ale nie będe się wypowiadała, bo nie znam Tej Cioci. Dziewczyny z Białegostoku znają, więc proszę wypowiedzcie się. Ja już jade do Białego.

Myslalam,ze znacie się z Joi/Izą spod Bialegostoku ,ale najwazniejsze ,ze sunia bedzie zabrana z ulicy juz dzis a potem bedzie blizej i lepszy dojazd-transport .Dzieki cioteczki obie za oferowana pomoc .

Posted

Na dom tymczasowy nie. Mam same na stałe. Przez Dogomanię znalazłam Łatkę. To jest nasz wątek na Dogo. Po prostu bym ją wzięła. Miałąby miejsce do spania w domu, pełną miseczkę i opiekę lekarską jeśli zajdzie potrzeba. I dużo towarzystwa psio kociego :)

Posted

[quote name='joi']Na dom tymczasowy nie. Mam same na stałe. Przez Dogomanię znalazłam Łatkę. To jest nasz wątek na Dogo. Po prostu bym ją wzięła. Miałąby miejsce do spania w domu, pełną miseczkę i opiekę lekarską jeśli zajdzie potrzeba. I dużo towarzystwa psio kociego :)
Joi- wklej proszę link do swoich stronek ,niech ciotki wiedzą nieco o was ,bo po postach trzeba szukac w profilu /ja mam problem z kompem od 3 dni i piszę na b.wolnym starym laptopie/.. Iza adoptowala z Klomnic bassetkę Didi -miedzy innymi /oddaną z Cz-wy przez starszą wlascicielkę /
http://www.dogomania.pl/threads/133031-Judi-Bassety-i-Koty-od-wczoraj-%C5%81atka

Posted

Hi hi...W ciągu 5 minut 3 osoby wkleiły link do tej samej strony :turn-l: Będę najszczęśliwszą osobą na świecie jeśli Punia trafi do domku i to niemal od razu do stałego domku. Niestety nie miałam okazji poznać joi z innych wątków stąd moja dociekliwość i ostrożność :oops: Tyle się ostatnio dzieje, że lepiej dmuchać na zimne :roll: Tak więc proszę się nie dziwić, że referencje mile widziane :mdrmed: Tym bardziej, że Punia jest taaaka śliczna, maleńka i bezbronna :iloveyou:
Joi a te Twoje długie grubasy nie stratują tego szkraba? ;)

Posted

:lol: nie stratują, nie stratują. Gabrynia się przytuli, Kleks zaryczy, Didi machnie ogonkiem. Dawno nie pisałam na swoim wątku, ale nie mam dobrych wieści. U Didi ujawnił się ogromny guz e obrębie jamy brzuszej. Na razie jest leczona zachowawczo. Dalsze decyzje za jakieś 10 dni. Trzymajcie kciuki

Posted

joi napisał(a):
:lol: nie stratują, nie stratują. Gabrynia się przytuli, Kleks zaryczy, Didi machnie ogonkiem. Dawno nie pisałam na swoim wątku, ale nie mam dobrych wieści. U Didi ujawnił się ogromny guz e obrębie jamy brzuszej. Na razie jest leczona zachowawczo. Dalsze decyzje za jakieś 10 dni. Trzymajcie kciuki

Pewnie ta byla wlascielka Didi-bassetki/ starszej/już nie odezwala się tel.do ciebie ? Zostawialm sąsiadce kartkę z nr tel. do mnie tez,bo myslalam ,ze moze będzie ciekawa ,jak i gdzie jej sunia żyje .Jednak woli pewnie nie ujawniac się i unika kontaktu,nawet tel.Pozbyla sie psa i problemow leczenia jej itd. Ale to wątek Puni -zatem nie zajmuję już miejsca sprawami bassetki Didi,adoptowanej przez Joi.

Posted

Same dobre wieści. Super, że udało się Puńce znależć pomoc - jestem pełna podziwu, że aż dwa dt się zgłosiły:crazyeye:.
We wspólnocie siła;)!

Joi, miło Cię poznać:lol:.

Posted

dreag napisał(a):
Same dobre wieści. Super, że udało się Puńce znależć pomoc - jestem pełna podziwu, że aż dwa dt się zgłosiły:crazyeye:.
We wspólnocie siła;)!

Joi, miło Cię poznać:lol:.

Mała poprawka: Joi pisała, że u niej nie ma Dt tylko DS! Chyba, że cos źle zrozumiałam :hmmmm:
Drama, co z Punią? Nie zniknęła z działki? Udał Ci się ją już zamknąć gdzieś w bezpiecznym miejscu?

Posted

[quote name='joi']Ustaliłyśmy, że ja na pewno i na bank mogę zaoferować Puni dom tymczasowy. Teraz tylko kwestia przetransportowania jej z Suwałk do Białegostoku. Z Białego swobodnie ją odbiorę. Teraz będę dzwonić do Dramy. Może coś ustalimy
może jednak rozważyć propozycję joi? Ma zdecydowanie mniej zwierzaków niż Pipi, a Pipi i tak musi wracać przez Białystok.

Posted

[quote name='jaanna019']może jednak rozważyć propozycję joi? Ma zdecydowanie mniej zwierzaków niż Pipi, a Pipi i tak musi wracać przez Białystok.
Propozycja bardzo dobra i podoba mi się...No ale kto ma o tym zadecydować? To wszystko stało się tak nagle.