Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hm...Nie do końca rozumiem o co chodzi... Próbuję pomóc wstawiając wątek tam gdzie dobre duszyczki podpowiadają, ale bez konkretnego kontaktu można sobie palcem w bucie poruszać a nie szukać domu dla psa na odległość. Proszę zatem samemu działać dalej skoro kontakt owiany jest tajemnicą ;-) Zacząć można od tej strony: http://www.dogomania.pl/threads/146370-Kud%C5%82acze-w-potrzebie-w%C4%85tek-dyskusyjny-PROSZ%C4%98-O-NIECYTOWANIE-ZDJ%C4%98%C4%86!!?p=15718722&viewfull=1#post15718722 z tym, że nie wiem jak to zrobić. Może za pomoca pw do prowadzącego wątek.

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dodałam Punię na www.bialystokonline.pl, na allegro jest już nr do dramy, dam ją w przyszłą sobotę do Pupili, bo wczoraj było już za późno. Jak wstawisz nowe fotki, to będzie można zrobić jej banerek do podpisu. Zmień tytuł wątku na bardziej interesujący w typie np. "Biedna Punia bez względu na pogodę ciągle czeka w tym samym miejscu"
i koniecznie edytuj pierwszy post wklejając tam swój nr telefonu. Musi być podany kontakt do Ciebie, inaczej marne szanse na pomoc. To taka podpowiedź z doświadczenia.
Śliczna, biedna niunia, pomóżmy mokremu, zziębniętemu i samotnemu kudłaczkowi:modla:.
Kto może jeszcze poogłaszać???

Posted

Śliczna mała i biedna, coraz zimniej się robi. Jeśli znajdzie się dt w okolicach Warszawy to może jakoś łączonym transportem się uda? Choćby pociągiem Suwałki-Białystok-Warszawa.
U nas wszystko zapchane :(

Posted

Dziękuję wam wszystkim za to co robicie !!
Zaraz całym wątkiem się zajmę, zmienię nazwę i podam numer telefonu.

O to dzisiejsze zdjęcia puńki:

Posted

Czy nie ma nikogo kto moglby przygarnac ja choc na chwile, chocby do komorki czy garazu????

Przecieaz ona moze wpasc pod samochod, lub stac sie okazja dla pijakow albo glupich nastolatkow do "zabawy"... to sie naprawde moze skonczyc tragicznie!!! Deszcz i wiatr to chyba w tej chwili najmniejsze niebezpieczenstwo. :placz:

Czy Allegro ma wyroznione? Jesli, nie to moge zrobic wyroznione.

PS. Rozeslalam Puni watek gdzie sie da, moze ktos bedzie mogl pomoc.

Posted

Zaraz mnie szlag trafi! Ona taka maleńka. Jak można taką kruszynkę wywalić?! Zapewne już nie szczeniak, pewnie po bliższych oględzinach okaże się, że już rodziła. I oczywiście ani jeden człowiek w całych Raczkach nie ma kawałka miejsca w garażu, na ganku, w szopie, żeby maliznę przygarnąć choć na chwilkę. Mam ciut większą sunię w domu, którą ktoś porzucił pod lasem i też tak koczowała w jednym miejscu przez 2 tygodnie tyle, że bez jedzenia i picia :placz:
Postaram się zaraz zrobić szybko parę ogłoszeń, ale bardzo by się przydało określić choć w przybliżeniu jej wiek. No i szukajcie tam bliżej jakiegoś miejsca choćby tymczasowego.

Posted

Ludzi w Raczkach to nie obchodzi, oni raczej nigdy nie wnikali w problemy z psiakami. Jedynie psy zostawały zawsze dokarmiane po za tym nic więcej.

Posted

Sabina02 napisał(a):
Czy Allegro ma wyroznione? Jesli, nie to moge zrobic wyroznione.

PS. Rozeslalam Puni watek gdzie sie da, moze ktos bedzie mogl pomoc.

Niestety, ma tylko zwykłe:p.

A kto zrobi małej banerek? Znacie dziewuszki od "tych spraw"? Kto może się do takiej osoby uśmiechnąć?:razz:

Posted

jaanna019 napisał(a):
Niebieska713 pójdziesz do nieba, niebieskiego jak ty! Transport trzeba organizować Raczki-Olsztyn. Pociąg?

Organizujcie transport obojetnie czym do Olsztyna..Sunia nie moze tak zostac bez pomocy...Mowie,jak nie u mnie to na 0,5-1 miesiac hotelik bedzie miala.....

Posted

Mashumi....jakos nie odzywals sie na watku Dafi,ktora jest u mnie teraz na tymczasie...Chcesz dac tej suni domek...? to super...,a od kiedy bedzie mial ten domek u Ciebie...Moze tez warto zapytac ANETT,JAGODA,ANETEK100,Murki,LU_Gosiak,Divia_GG....

Posted

Niebieska , ty znow ciagniesz psa do siebie a nie przyznajesz się do tego ,ze ten" hotelik dobry" to u ciebie ? Znow każesz wozić do siebie psa przez pol Polski na 2/3 tyg.? ? Raz piszesz,ze jestes z Gdyni ,raz z Olsztyna ??A potem Kraków ,Lublin itp.? Znow kręcisz i mataczysz ? Malo cie ciotki pogonily ,bo latalas po dogo,psy ciągnelas niby do hoteliku a w sumie to do siebie-w ciemno? Nikt nie zna cię ,ale kręcisz i nie można ufac ci .
Wyglada na to ,ze szukasz psów na dt a nie przyznajesz się do tego wcale oficjalnie ,tylko mydlisz oczy jakimś "dobrym dt" .Dlaczego tak kręcisz ? Nawet jesli ma to byc bezpl/dt,to nie można chyba ci wierzyc.

Posted

[quote name='olga7']Niebieska , ty znow ciagniesz psa do siebie a nie przyznajesz się do tego ,ze ten hotelik dobry to u ciebie ? Znow kazesza wozić do siebie psa przez pol Polski ? Raz piszesz,ze jestes z Gdyni ,raz z Olsztyna ?? Znow kręcisz i mataczysz ? Malo cie ciotki pogonily ,bo latalas po dogo i psy ciągnelas niby do hoteliku a w sumie to do siebie i zasmiecalas wiele wątkow ?? Nikt nie zna cię ,ale kręcisz i nie można ufac ci .
Nie radzę korzystac z oferty pomocy Niebieskiej a i ciotka Lidan tez pisze wczesniej o tym ,by ich pytac ]zaufanych ciotek a nie takich niepewnych ,nieznanych jak Niebieska .:shake:

Znowu to samo z Niebieską :shake:. Ktoś kto omija wizyty przedadopcyjne i za plecami bierze psa nigdy nie będzie osobą godną zaufania. Niebieska ostatnio jeszcze do Niemiec miała jechać..

Posted

[quote name='leni356']Znowu to samo z Niebieską :shake:. Ktoś kto omija wizyty przedadopcyjne i za plecami bierze psa nigdy nie będzie osobą godną zaufania. Niebieska ostatnio jeszcze do Niemiec miała jechać..

A KTO OPIEKUJE SIĘ TĄ SUNIĄ U NIEJ NA DT ,JESLI ONA WIECZNIE GDZIES JEZDZI .NIE TYLKO PO KRAJU Mieszane odczucia mam wobec poczynan Niebieskiej.:shake: