joi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 wraz z wiosną mała Misia ujawniła nowe talenty :diabloti: ale nie tylko jest mistrzem w kopaniu dołków. Jak się okazało przepięknie aportuje. Zdjęć z aportowania na razie nie ma, bo bardzo byłyśmy zajęte rozwijaniem tej pasji. Quote
enia Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 oj tam oj tam, chociaż kretów nie będziecie miały :) Quote
joi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 :megagrin: kretów to my już dawno nie mamy, żaden nie wytrzymał tupania naszych skarbów. Widać z sufitu na głowę im leciało :biggrina: Przy kolejnej wykopanej przez Misiaczka dziurze chciałam ją dorwać i dać w tyłek, ale tak fajnie uciekała - nie za szybko nie za wolno, że ze śmiechu nie wyrobiłam i cały zamiar egzekucji diabli wzieli Quote
enia Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 nooo to psi ideał, nie dość że robotna to i rozrywkę zapewni :p Quote
joi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Chcę pokazać Misię w nowej fryzurze. Ktoś o Misi jeszcze pamięta??? Quote
Olga7 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 piove napisał(a):No już napisałam na priv :) Witam serdecznie i doceniam Twoje starania, wszytko naprawię :P Jakoś nie widzę chyba żadnego maila cioteczko do mnie od Ciebie ,ale nie wiem na ktory adres pisalaś-napisz slowko na pw może ? Ja pamiętam zawsze o Puni -Misi !! :loveu::p Punie-Misia jest śliczna i bardzo kochana !!! :loveu::loveu: Quote
joi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 olga7 napisał(a):Jakoś nie widzę chyba żadnego maila cioteczko do mnie od Ciebie ,ale nie wiem na ktory adres pisalaś-napisz slowko na pw może ? Hi hi hi pomieszałaś wiadomości Dziękuję za miłe słowa. Punia/Misia jest fantastyczna. Przesyłam Ci od niej psiego całuska :) Quote
Olga7 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 O rety-faktycznie :) ...kątem oka patrzę czasem na tv tuż obok kompa o stąd to rozkojarzenia ..:roll:A swoją drogą to zapytam czy masz ten sam nr tel.,bo kiedys dzwonilam ,ale bez skutku i żadnej reakcji na sms-a ..:razz: A i tak zadroszczę Ci cioteczko joi tej cudnej Puni-Misi ,bo jest taks śliczna ,kudlata i milutka no i kochana taka..:p Quote
joi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 olga7 napisał(a):O rety-faktycznie :) A swoją drogą to zapytam czy masz ten sam nr tel.,bo kiedys dzwonilam ,ale bez skutku i żadnej reakcji na sms-a ..:razz: A i tak zadroszczę Ci cioteczko joi tej cudnej Puni-Misi ,bo jest taks śliczna ,kudlata i milutka no i kochana taka..:p Numer telefonu zmieniłam. Teraz jestem w Play A wracając do Misi to nie mogę się nacieszyć, że jest ze mną. Jest bardzo mądra, super posłuszna i kocha ogromnie :loveu: Quote
enia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='joi']Chcę pokazać Misię w nowej fryzurze. Ktoś o Misi jeszcze pamięta??? piękna!!!:) Quote
Drama Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Ja też pamiętam :) ostatnio o niej myślałam, cieszę się że jest u dobrych ludzi :) Quote
joi Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Enia, Drama dzięki za pamięć, radosne liźnięcia od Misi:megagrin: Quote
joi Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Dziś mija rok od kiedy Misiaczek jest ze mną. Moja radość jest ogromna. Cieszcie się razem z nami. Zapraszam Quote
Moli@ Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 O mamciu ale ten czas leci :crazyeye: :multi::lol: Quote
Pipi Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Wszystkiego najlepszego Misi i jej Opiekunkom Izie i Halince. Quote
joi Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Irenko dla Ciebie specjalne podziękowania za przywiezienie Misi Quote
Pipi Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Nie wiem co powiedziec?????ale dziekuje. Niech sie zyje Wam jak najlepiej, w szczesciu, zdrowiu i spokoju Quote
enia Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 no to pokażcie Misię urodzinową :) STO LAT! STO LAT! STO LAT!:multi::loveu: Quote
Pipi Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Cudna, kochana, szczesliwa, co tu gadac, widac przeciez. Quote
enia Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 ja bym powiedziała cudna Misia w stylu folk:lol: , a co ona sie tak oblizuje??? czyżby skryty parówkożerca?:evil_lol: Quote
Recommended Posts