Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wraz z wiosną mała Misia ujawniła nowe talenty :diabloti:

ale nie tylko jest mistrzem w kopaniu dołków. Jak się okazało przepięknie aportuje. Zdjęć z aportowania na razie nie ma, bo bardzo byłyśmy zajęte rozwijaniem tej pasji.

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:megagrin: kretów to my już dawno nie mamy, żaden nie wytrzymał tupania naszych skarbów. Widać z sufitu na głowę im leciało :biggrina:
Przy kolejnej wykopanej przez Misiaczka dziurze chciałam ją dorwać i dać w tyłek, ale tak fajnie uciekała - nie za szybko nie za wolno, że ze śmiechu nie wyrobiłam i cały zamiar egzekucji diabli wzieli

• 6 months later...
Posted

piove napisał(a):
No już napisałam na priv :) Witam serdecznie i doceniam Twoje starania, wszytko naprawię :P

Jakoś nie widzę chyba żadnego maila cioteczko do mnie od Ciebie ,ale nie wiem na ktory adres pisalaś-napisz slowko na pw może ? Ja pamiętam zawsze o Puni -Misi !! :loveu::p Punie-Misia jest śliczna i bardzo kochana !!! :loveu::loveu:

Posted

olga7 napisał(a):
Jakoś nie widzę chyba żadnego maila cioteczko do mnie od Ciebie ,ale nie wiem na ktory adres pisalaś-napisz slowko na pw może ?

Hi hi hi pomieszałaś wiadomości

Dziękuję za miłe słowa. Punia/Misia jest fantastyczna. Przesyłam Ci od niej psiego całuska :)

Posted

O rety-faktycznie :) ...kątem oka patrzę czasem na tv tuż obok kompa o stąd to rozkojarzenia ..:roll:A swoją drogą to zapytam czy masz ten sam nr tel.,bo kiedys dzwonilam ,ale bez skutku i żadnej reakcji na sms-a ..:razz:
A i tak zadroszczę Ci cioteczko joi tej cudnej Puni-Misi ,bo jest taks śliczna ,kudlata i milutka no i kochana taka..:p

Posted

olga7 napisał(a):
O rety-faktycznie :) A swoją drogą to zapytam czy masz ten sam nr tel.,bo kiedys dzwonilam ,ale bez skutku i żadnej reakcji na sms-a ..:razz:
A i tak zadroszczę Ci cioteczko joi tej cudnej Puni-Misi ,bo jest taks śliczna ,kudlata i milutka no i kochana taka..:p

Numer telefonu zmieniłam. Teraz jestem w Play
A wracając do Misi to nie mogę się nacieszyć, że jest ze mną. Jest bardzo mądra, super posłuszna i kocha ogromnie :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Dziś mija rok od kiedy Misiaczek jest ze mną. Moja radość jest ogromna. Cieszcie się razem z nami. Zapraszam