.blueberry. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Witam wszystkich. Jest to pierwszy temat założony przeze mnie. Dzisiaj będąc w banku zauważyłam psiaka którego widziałam tam już kilka razy. Widać że jest młody i wystraszony. Rozmawiałam z panią która go tam widuje i dokarmia i powiedziała mi że siedzi cały czas w okolicach przystanku i czeka na kogoś. Prawdopodobnie ktoś go wyrzucił. Dzisiaj kupiłam mu kiełbaskę i dałam mu troszkę bo jest tak chudy że można policzyć mu wszystkie żebra... :( Kiedy weszłam do banku słyszałam że wyje za mną i patrzy czy wrócę... Myślałam że mi serce pęknie. Później on stał tam i szczekał :( Psiak jest wystraszony ale nie jest agresywny. Dał mi się pogłaskać... Nie wiem co mam zrobić. Nie chciałabym żeby trafił do schroniska bo nasze psy odwożone są do Sosnowca. Później jeszcze podjadę dać mu coś jeść i może uda mi się zrobić zdjęcia. Pomóżcie proszę bo to moja pierwsza taka "akcja" i sama nie wiem co zrobić. To fotki Pręguska: to naprawdę śliczne psisko Quote
nombre Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 nie mozna go tak zostawic, idzie zima i nie poradzi sobie. nie mozesz go zabrac do siebie? porozsylaj linki po roznych watkach, i koniecznie zrob zdjecia, bez tego ani rusz Quote
.blueberry. Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Do siebie go nie mogę zabrać bo moja Miśka nie toleruje dużych psiaków. Tylko te mniejsze.... A on już do tych malutkich nie należy. Zdjęcia porobię później i wrzucę na wątek. Postaram się porozsyłać wtedy do innych... Cały czas o nim myślę... Quote
nombre Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 poki co jak mozesz to wez mu cos do jedzenia, moze jakas psia puszka bylaby dobra. Quote
.blueberry. Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Zabiorę mu napewno. Szkoda że on nie leży w jednym miejscu to dałabym mu jakiś kocyk. Quote
kaja555 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 witaj w kubie, ja w sumie też nie wiem czasem co robić :) ale dasz rade! zdjęcia najpierw no i dokarmianie Quote
zakar Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Witam, ja równiez widziałam tego pieska wczoraj wieczorem właśnie w okolicy przystanku. Dałam mu tez troche jedzenia, bo jest strasznie chudy. Cały czas kombinuje jak mu znależć jakies chociaz lokum tymczasowe, bo do domu wziaść go nie moge ze względu na mojego psa:( Quote
Isiak Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Melduję sie na wątku, ale zupełnie bez pomysłu... DT to marzenie... Quote
.blueberry. Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 dziękuję dziewczyny że jesteście :) za chwilkę wrzucę fotki do pierwszego posta. Nie są rewelacyjne bo z komórki ale zawsze coś... Quote
nombre Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 jakbeda fotki to wykupie mu bazarek ogloszeniowy, tylko potrzebnhe bylby jak najlepsze zeby ludzie zobaczyli cale jego piekno Quote
zakar Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Słuchajcie, mogę psiaka zawieść na działkę wujka, wiem, że to nie luksus, ale jedzenie i ciepły kąt bedzie miał zapewnione dopuki sie nie znajdzie mu czegoś innego. Tylko nie wiem czy mi wejdzie do auta bo jakoś musze go tam dostarczyć. Quote
.blueberry. Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Dodałam fotki do pierwszego posta. To naprawdę piękny psiak. I wyje wołając człowieka. Boję się że ktoś może mu krzywdę zrobić za to że jest tak głośno... Quote
.blueberry. Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 zakar napisał(a):Słuchajcie, mogę psiaka zawieść na działkę wujka, wiem, że to nie luksus, ale jedzenie i ciepły kąt bedzie miał zapewnione dopuki sie nie znajdzie mu czegoś innego. Tylko nie wiem czy mi wejdzie do auta bo jakoś musze go tam dostarczyć. A gdzie ta działka? Gdzieś w Jaworznie? Quote
anita_happy Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 melduje sie....jak juz bedzie zabrany z ulicy to pomagam w lobbingu...cudakkk..piękniakkk..chłopak???? Quote
mikoada Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 o mamo jaki cudny psiak, straszna chudzinka z niego :( Quote
.blueberry. Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 anita_happy napisał(a):melduje sie....jak juz bedzie zabrany z ulicy to pomagam w lobbingu...cudakkk..piękniakkk..chłopak???? Chłopak :) sprzęcik ma jak ta lala Quote
kaja555 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 khym, to przynajmniej kwestia płci jest jasna :) Quote
zakar Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 tak w jaworznie, i nic innego narazie nie przychodzi mi do głowy.Jak tylko wróce z pracy będe działać Quote
AgusiaP Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jestem i ja. Napewno lepsza działka niż ulica. Będzie bezpieczny. Będzie czas na to, żeby pomysleć co dalej robić Quote
zakar Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 nigdzie psiaka nie mogę znaleźć, chociaż ja widziałam go wczoraj wieczorem więc może się jeszcze pojawi. jak będę miała jakieś wieści to dam znać Quote
.blueberry. Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Ja byłam i dawałam mu kawałek kiełbaski. Jak odjeżdżałam to wył... :( Quote
kaja555 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 żeby tylko do schroniska go nie wywieżli Quote
.blueberry. Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Zakar a czy Twój wujek pozwoli tego psa tam odwiedzać i się nim zajmować przez ten czas kiedy nie znajdziemy mu DT albo (nie śmiem nawet marzyć) DS? Quote
Recommended Posts