Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Maja ma krótką, ale smutną historię. Została uratowana przez moją znajomą, która zobaczyła jak kopie ją mężczyzna. Zaraz zainterweniowała. Okazało się, że Maja jest bezpańska. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Wzięła Maję i umieściła na szybko w Hoteliku ponieważ sama wyjeżdżała za granicę i nie mogła jej wziąć ze sobą. Zapłaciła za kilka dni pobytu i zwróciła się do[/FONT][FONT=Times New Roman] mnie o pomoc. A, ze to wszystko działo się na drugim końcu Polski (w Gdańsku) to [/FONT][FONT=Times New Roman]ja z kolei zwróciłam się o pomoc do Pani Ewy, która też mieszka nad morzem.[/FONT][FONT=Times New Roman]Szybko zorganizowałyśmy transport i aktualnie sunia trafiła do domu tymczasowego w Sczecinie.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dlatego szukamy dla niej domku stałego, tymczasu lub zbieramy na Hotelik.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Majcia ma ok. 5 miesięcy, waży niecałe 6 kg i będzie niedużym pieskiem. Jeszcze boi się ludzi, a szczególnie wyciągniętej ręki. [/FONT][FONT=Times New Roman]Jednocześnie jest niesamowicie spragniona kontaktu[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie Mai – Zosia-508-063-271 e-mail: [/FONT][FONT=Times New Roman]zofiakrystyna@poczta.onet.pl[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Czy ktoś moze zrobić Majeczce banerek i allegro????[/FONT]

[FONT=Times New Roman]A oto Majcia:[/FONT]

Posted

giselle4 napisał(a):
jest sliczna....dac ogłoszenie do Wyborczej-regionalna wkładka
powinno zadzialac jak tak zawsze robie

Dziękujemy Ciociu Giselle :loveu:
A jaki jest tryb zgłaszania zwierzaczków do ogłoszeń w Wyborczej ?
To są płatne czy niepłatne ?
Wiem że baaaaaaaardzo skuteczne są też ogłoszenia w Metro ale aby tam pozyskać ogłoszenie trzeba najpierw być zarejestrowanym na portalu cafe animal - czy któraś Kochana Cioteczka pomoże ?

Posted

ewa36 napisał(a):
Dziękujemy Ciociu Giselle :loveu:
A jaki jest tryb zgłaszania zwierzaczków do ogłoszeń w Wyborczej ?
To są płatne czy niepłatne ?
Wiem że baaaaaaaardzo skuteczne są też ogłoszenia w Metro ale aby tam pozyskać ogłoszenie trzeba najpierw być zarejestrowanym na portalu cafe animal - czy któraś Kochana Cioteczka pomoże ?

nie płaci sie w WYBORCZEJ

Posted

Cioteczki Kochane, malutka śliczna Maja szuka pilnie transportu Szczecin-Słupsk !
Bardzo prosimy o wszelką pomoc i informacje !
Mamy trzy dni !!!!!!!!!

Posted

Zaraz, zaraz.. nie rozumiem:shake: To po co było targać małą ode mnie do Szczecina. Gdybyś Zosiu wcześniej powiedziała, że mała ma w Szczecinie DT tylko do końca listopada to na wycieczkę zabrałabym tylko Luckiego. Ja jestem w kraju do 28 listopada i do tego czasu mała mogłaby u mnie zostać tak naprawdę. Oj dziewczyny, zamęt powstał i to chyba niekoniecznie na korzyść małej.
Czy wcześniej było wiadomo, że DT jest tylko na taki krótki okres? Czy na tą decyzję wpłynęło to, że Mika..tfu Maja załatwia się w domu?
Czemu potrzebny jest transport do Słupska - czy tam ktoś na nią czeka? Zupełnie nic nie rozumiem, wioząc suńkę przecież jechałam przez Słupsk..

Posted

[quote name='ewa36']Cioteczki Kochane, malutka śliczna Maja szuka pilnie transportu Szczecin-Słupsk !
Mamy trzy dni !!!!!!!!!]

3 dni??? O co tu chodzi???????????????

Posted

Prawdopodobnie będę pod koniec listopada w Słuspku. Moge pojechać po sunię do Szczecina za zwrot kosztów paliwa.
Jeśl będziecie potrzebować jeszcze transportu, dajcie znać na pw (na wątek mogę nie mieć czasu zaglądać).

Posted

Sytuacja wygląda tak, że od jutra suńka ma DT w Szczecinie. 18 listopada moja przyjaciółka jadąc przez Szczecin do trójmiasta zabierze malutką i przywiezie do mnie. Ja wylatuję na dłużej z kraju 28 listopada. Do tego czasu suka musi znaleźć dom albo chociaż inne DT.
Potrzeba ogłoszeń, ogłoszeń i jeszcze raz ogłoszeń!!

Posted

Ewentualnie rozwiązaniem byłoby również bezterminowe DT w Szczecinie, bo to które jest to bardzo mocno grzecznościowe DT z wyraźnie określonym terminem odbioru suczki.
Prosimy o porozsyłanie wątku.

Posted

wszpasia napisał(a):
Ewentualnie rozwiązaniem byłoby również bezterminowe DT w Szczecinie, bo to które jest to bardzo mocno grzecznościowe DT z wyraźnie określonym terminem odbioru suczki.
Prosimy o porozsyłanie wątku.

Jest też możliwość umieszczenia małej w hoteliku u Mariamc

Posted

Mamy 2,5 tygodnia, malutka jest śliczna. Myślę, że zanim zaczniemy płacić za cokolwiek to warto jednak wykorzystać darmowe opcje i zintensyfikować działania na rzecz znalezienie DS.
Myślę, że jak tylko będzie info, że suńka jest w DT to trzeba tą Panią zapytać czy można puścić ogłoszenia w Szczecinie i ona ew. wydała by małą jeśli do 18.11 znalazłby się ktoś super. Zrozumiem też jeżeli ona nie będzie chciała w ten sposób się zaangażować, bo na nic takiego się nie umawiałyśmy.

Posted

[quote name='ewa36']Suńcia jest prześliczna :loveu:
Przekochana :loveu:
Pokazuj się Cioteczkom śliczna :multi:

?????????????????????????????:angryy:

[quote name='ewa36']Cioteczki Kochane uzdolnione :)
wesprzyjcie bannerkiem i Allegro :)
Majcia tak pięknie prosi :)

????????????????????????????????

[quote name='ewa36']Czy jest może więcej zdjęć Majci ? :cool3:

????????????????????????????????

[quote name='giselle4']Zosiu,fotki sa super
ostatnia jest taka bezbronna...super:)

Dziękuję, fotki są mojego autorstwa.:cool1:

[quote name='ewa36']To super :loveu:
Cioteczki na pewno też chętnie obejrzą :multi:

?????!!!!!!???????????!!!!!!!......

[quote name='ewa36']Cioteczki Kochane, malutka śliczna Maja szuka pilnie transportu Szczecin-Słupsk !
Mamy trzy dni !!!!!!!!!

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

[quote name='szczecinianka']Sunia trafiła chyba do schroniska? http://szczecin.schronisko.net/kwarantanna-id-60748.html

Dziękuję szczecinianko. :shake:

Ja tyle.