supergoga Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Super wieści - to już bęzie z górki, mam nadzieje. Wreszcie skończyła się jego tułaczka. Quote
Magd@ Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Ja widzę ze jemu to tak obojętne gdzie ... najwazniejsze żeby Pańcia była i wpatruje się we mnie zakochanym spojrzeniem...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jośka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Sznaucerki tak już mają krok w krok za swoją panią. Czy możemy się spodziewać zdjęć Luckusia w nowym domku:loveu: Quote
KaRa_ Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Z Luckego to faktycznie szczesciaz taka swietna pania znalazl,ze nawet do pracy chodzi i jest caly czas z swoja wlascicielka:multi: Quote
Magd@ Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Wczoraj go wykąpałam wiec jest już czyściutki i pachnący :) Na dworze już nie ujada na wszystko co sie rusza tylko na koty, gołębie i autobusy więc jest poprawa ;) Zdjęcia oczywiscie będą , do końca tygodnia cos zapodam :) Siedzimy w pracy, Lucek oczywiście spi ;) Quote
gosia_p Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Magd@ napisał(a):Siedzimy w pracy, Lucek oczywiście spi ;) Magda, jak ja Tobie zazdroszcze, ze mozesz brac piesu do pracy. Tez bym tak chciala.... Gratuluje decyzji :multi: P.s. przeniescie watek do "juz w nowym domu" Quote
KaRa_ Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 A jak zachowywal sie podczas kąpieli? grzeczny byl? Bo gdy ja go w upaly lekko spryskiwaczem polalam i jemu sie podobalo;) I oczywiscie czekamy na zdjecia! Quote
Magd@ Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Bardzo był grzeczny podczas kąpieli. On w ogóle jest bardzo grzecznym i spokojnym pieskiem :) ważne żeby ktoś z nas był i świat jest piękny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magd@ Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 z dzisiejszego spacerku, zdjęcie robione telefonem Kinga z Luckiem :) Quote
supergoga Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Nic tylko sie uśmiechać i z radości :cunao: Lucek - ty masz naprawdę szczęście. - zresztą zawsze w ciebie wierzyliśmy. Quote
Magd@ Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 prawda , ze to zupełnie inny Lucek ??? :evil_lol: w sobotę idziemy do fryzjera :) dopiero będzie przystojniaczek :loveu: Quote
Jośka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Magd@ a on szczeka na te autobusy itp. czy tylko piszczy, bo moja sunia jak z nią wychodzę na dwór to sobie tak popiskuje jak widzi dzieci, inne psy i coś nowego. Na szkoleniu jak z nią chodziłam to pytałam instruktora jak ją tego oduczyć to mi powiedział że ona taka gaduła jest i tak opowiada. Quote
Magd@ Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 szczeka :) ujada nawet ;) jest z niego taki krzykacz mały ;) Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 hihih jak na sznaucerka przystało :evil_lol: :razz: ale jestem przeszczęśliwa, że do Was trafił :multi: Quote
KaRa_ Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Magd@'] z dzisiejszego spacerku, zdjęcie robione telefonem Kinga z Luckiem :) Oboje jacy uśmiechnięci:multi: Quote
Asiczka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Miło się czyta takie zakończenie.:lol: Wystarczy troche zainteresowania i miłości i jaka odmiana.:klacz: :laola: Quote
basiaap Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No, pewnie troche pracy nad nim jeszcze będzie... Świetnie że na Was trafił:multi: Super że jesteście dla niego wyrozumiali Nie będziecie żałować - to już widać.... Quote
Magd@ Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No na pewno będzie sporo pracy , ale z każdym dniem jest naprawdę coraz bardziej spokojniejszy, mniej się boi, jest już chyba pewny że nas ma :) I w ogóle nie wiem czemu wszyscy mówimy do niego Lucjanku :cool1: ;) Quote
Jośka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 On jest taki kochaniutki:loveu: , ale pamiętajcie aby wymagać od niego, bo wejdzie maluch Wam na głowę. Quote
Magd@ Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Lucjan- awanturnik odsłona pierwsza ... byliśmy u fryzjera :) No to tak w skrócie :) już jest dobrze :) już nas kocha :) awanturuje sie dalej ale mniej , nie boi się już własnego cienia :) jest spryciula z niego jakich mało :) R uczy go siad, Lucek jak zobaczy smakołyk w ręku pana to przez pół pokoju na tyłku przejedzie ;) jeżdzi z Panem na ryby, chętnie pływa , ze mną chodzi do pracy, włazi na półkę i śpi ;) to naprawdę jest super pies i strasznie sie cieszę ze trafił do nas :) jak zwykle chaotycznie , ale jak zwykle mało czasu ;) pozdrawiamy Magda z Lucjankiem :) Quote
supergoga Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 :cunao: Hurra - proponuję wszystkim powyższy taniec - najlepiej w tercetach. Z Luckiem na czele. Buziaki dla Was za serce dla czpiota. Quote
malawaszka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Magd@ napisał(a):Lucek jak zobaczy smakołyk w ręku pana to przez pół pokoju na tyłku przejedzie ;) buuuahahaha cały sznaucer :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: CUDNIE że Wam się układa :multi: :loveu: :loveu: :loveu: buziaki dla Lucjanka :loveu: Quote
basiaap Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Bardzo sie cieszę, bardzo:multi: :multi: :multi: Uściski dla Was - super że się odnaleźliście, Wy i piesek. A po fryzjerze wygląda ŚLICZNIE! :loveu: Quote
KaRa_ Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Jejku jak sie ciesze,ze on trafil do tak super domu:multi: Mówiłam jak poświęci mu się troche czasu i da dużo miłości to wspaniały członek rodziny:loveu: Quote
Recommended Posts