Magd@ Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Jak strażniki Texasu ;) wygląda mordka kofana :) Quote
Magd@ Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Dobra ;) bo długo nas nie było , i żeby nie było ;) .... Zdjęcia Lucjana z dziś :) teraz też tak śpi byle blisko Pani :loveu: :loveu: :loveu: przy kompie ;) taką ma minę jak go wołam , lekko zaspany ;) ale u Pana jest jeszcze lepiej :evil_lol: :loveu: :cool3: ps... jutro idziemy na grzyby będzie Luczjano w terenie ;) Quote
KaRa_ Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Opowiadaj co u niego:loveu: Jaki cudak z niego sie stal;) Poprawil mu sie charakterek? Quote
supergoga Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Kochany Lucek - słodasek z charakterem. Tak się ciesze że trafił na Was, inaczej marnie z nim by było. Dziekuję Wam za opieke nad nim i za wspaniały dom dla psiaka. W końcu to dziecko - niestety nie wychowane, źle traktowane, oddane jak zepsuta zabawka. Biedak - teraz może byc tylko lepiej. Czekamy na wieści z grzybobrania/. Quote
malawaszka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 ale cudoowne ma życie Lucjanek :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję Wam :loveu: :multi: Quote
Magd@ Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Więc Lucjan urósł i zmężniał :) Jakim był krzykaczem jest dalej :) Nooo, na pewno był izolowany i myślę że bity:placz: ..u tamtych ludzi :( i dużo jeszcze pracy przed nami ... no ale mamy czas ;) Ale ogólnie jest naprawdę super. Dla nas przekochany, wierny , słodki ... jeny... brak mi słów. Z dzieciakami ( ale tylko naszymi ) dogaduje sie rewelacyjnie. Jeżdzi z nami wszędzie. Kocha ogórki :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: woli je nawet od mięska ;) szybko sie uczy, ma już nawet jednego psiego kolegę ( ale ile nas to kosztowało ;) ) Co mogę dodać :) cudowny przyjaciel i strasznie nas kocha :loveu: :loveu: :loveu: ps.... TO MY DZIĘKUJEMY :) Quote
Magd@ Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Obiecane zdjęcia z grzybków :) Zabraliśmy dzieci sąsiadów i pojechaliśmy na grzybki : Quote
supergoga Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Super Lucek - grzybiarz. I mamy nawet dowód na to, że to były rzeczywiście grzybki - i to nie tylko w białe kropki. Widzę, że psiak bardzo się Was pilnował. Quote
Magd@ Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Tak, biegał ode mnie do Rafała i do dzieci i tak w kółko ... Ale był szczęsliwy :) a teraz spi , wymęczony ;) Quote
anula1959 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Co słychać u Lucka ? Grzeczny nadal? Czy już się rozbrykał? Quote
supergoga Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Z moich informacji wynika, że Lucek jest kochanym stworkiem. Niestety miał kłopoty zdrowotne, właściciele podejrzewali poważniejsze problemy, okazało się że to czego się bali (cukrzyca) nie wyszło, więc mam nadzieję, że ok. Czekamy na wieści od Państwa Lususia - te najnowsze. Quote
Magd@ Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Mamy dość sporo nowych zdjęć , postaram sie wkleić jeszcze dzisiaj :D Lucuś dalej krzykacz, ale dużo dużo grzeczniejszy :D :loveu: :loveu: :loveu: Quote
supergoga Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 To super - czekamy więc na fotki krzykacza - Lucka Quote
Magd@ Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Bardzo proszę :D Lucek ze swoją małą ukochaną pańcią :loveu: i w swoim domku Quote
supergoga Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Śliczne fotki. I to ten gryzący wszystko i wszystkich, w tym dzieci pies krwiożerczy. Kochany jest, tak się cieszę że trafił na tak wyrozumiałych i rozsądnych ludzi z wielkim sercem, jak Wy. Pozdrawiam i dziękuję. Przesyłamy wszystkim Wam, Całej Rodzince Świąteczne Żyeczenia - ogromny buziak o owłosioną modrulkę dla Lucka. Quote
Magd@ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Nasz Lucjanek 16 stycznia skonczy rok :D niedługo nowe fotki :D Quote
supergoga Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Sto lat Lucjanku i wdszystkiego dobrego od cioteczki i wujaszka z Poznania. Czekamy oczywiście na foteczki z "tortem" i w czapeczce. I mamy nadzieję, że zdrówko dopisuje malcowi i nie sprawia już kłopotów swoim Państwu. A Wam, kochani, jeszcze raz dzięki za dom dla niego, za serce. Buziaki:multi: Quote
Magd@ Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witamy , troszkę nas nie było :D , mamy remont w domu i mało czasu. Lucjan ma się dobrze, urósł, przytył i zmężniał :loveu:postaram się niedługo wkleić jakieś nowe fotki :D pozdrawiamy serdecznie :p:p:p Quote
Magd@ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Lucio w Dziwnowie , byliśmy w maju , zajadał gofra ;) Quote
supergoga Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Dzięki za fiotke i choć krótkie wieści o Lusku. Nawet ostatnio myślałam o nim - jak sie miewa i co słychać. Jak jego zdrowie, czy wszystko ok. Proszę napisz więcej na jego temat!!! Quote
Magd@ Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Lucio miewa się super. Zdrówko dopisuje :) Jeżdzi z nami wszędzie, nie szczeka już na wszystko co się rusza. Polubił nawet obce dzieci ;) tylko psów nie toleruje nadal. Zmienił się bardzo , jest strasznie kochany :) Quote
basiaap Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Magd@ napisał(a):Lucio miewa się super. Zdrówko dopisuje :) Jeżdzi z nami wszędzie, nie szczeka już na wszystko co się rusza. Polubił nawet obce dzieci ;) tylko psów nie toleruje nadal. Zmienił się bardzo , jest strasznie kochany :) Cudownie! Cieszę sie strasznie, że psiaczek sie zachowuje przyzwoicie:multi: Najwyraźniej poprzedni państwo nie mieli dla psa kompletnie czasu, stąd problemy i w konsekwencji decyzja o pozbyciu się biedaka... No cóż, ich strata - szkoda tylko że tamte dzieci nauczono, że zwierzaka można się pozbyć, jak coś nie pasuje... Fatalna lekcja:shake: Pozdrawiam całą nową Rodzinkę:lol: Quote
Magd@ Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Nie wiem , czy czasu nie mieli czy zwyczajnie potraktowali go jak zabaweczkę. A Luczjano ma charakterek ;) na pewno go bili :( bo to po nim widać , ma coś jakby chorobę sierocą , jak nas za długo nie widzi wygryza sierść na plecach , albo sika i zlizuje . A nie sika w domu już dawno. Dlatego też biorę go do pracy ze sobą . Jest naprawdę strasznie pocieszny i kochany ... Nadal uwielbia ogórki :D Quote
Recommended Posts