pikollo Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Przepraszam, że tak za każdym razem w nowym poście ale edycja u mnie nie działa - tam gdzie są linki w tym pierwszym ucięło cyfrę bo miało być 5442 ale mam nadzieję, że zdjęcia się wyświetlają w poście poniżej tego z linkami. Quote
Genia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Gratuluję równiez . Jest sliczny Bedzie wystawiany ? Quote
pikollo Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Dziękuję ;) a co do wystawiania to chyba raczej nie - bardziej myślimy w kierunku szkolenia - może jakieś agility ale to dopiero na wiosnę ..... Quote
rodzice Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Psiak jest prześliczny . Pikolo zróbcie dla niego osobny temat . bedziemy sledzić jego rozwój a tutaj mozemy rozmawiać o karmieniu szczeniat . Nie wiem ale tak myślę ze bedzie lepiej założyć dla malca imienny wątek . Jezeli myślicie o agility to być moze kiedyś spotkacie sie z pewna urocza panienką która również na wiosna rozpocznie szkolenie . Quote
pikollo Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Też myślałam o oddzielnym wątku - tylko nie wiem gdzie najlepiej - w galerii czy bezpośrednio tak jak ten teraz? Quote
rodzice Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dhunga napisał(a):My karmimy Pro Planem i taką karmę przygotowaliśmy dla przyszłych właścicieli. Dzisiaj Maluszki dostały pierwszy raz rozmoczone kulki suchej karmy. Coś tam ciamkały. ja jeszcze nie dokarmiam , maluszki sa grubiutkie więc niczego im jeszcze nie brakuje . Quote
rodzice Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 pikollo napisał(a):Też myślałam o oddzielnym wątku - tylko nie wiem gdzie najlepiej - w galerii czy bezpośrednio tak jak ten teraz? Najlepiej chyba w galerii chciaz tam temat bedzie mało widoczny . Quote
pikollo Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Założyłam oddzielny wątek - http://www.dogomania.pl/threads/196460-Fagot-z-Mi%C5%82ego-Jasiowa Quote
caha Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 no to ja będę miała również pytanko, może niedotyczące szczeniaka ale karmy :) czy i ewentualnie jak często zmieniacie karmę? a jeśli zmieniacie to bardziej firmę czy smaki? muszę zamówić bosiakowi karmę i się zastanawiam czy znowu tą samą czy może zmienić lepiej częściej urozmaicać, zmieniać czy jeśli je i mu smakuje to karmić tą samą? Quote
Ki-wi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Jesli o mnie chodzi to tak zmieniam karme...z roznych powodow...a to nie moglam juz dostac tej,ktora mialam, a to dandy nie tolerowal jej, a to wydawalo mi sie ze ta bedzie lepsza itd. Z reguly zawcze po jakims czasie wypinal sie na karme itrzeba bylo dodawac cos aby zostala w ogole ruszona...przetrzymywanie tez nic nie pomagalo wiec nie pozostawalo mi nic innego jak dokupic puszki i w ten sposob zostala zjedzona. Przy karmie zwracam uwage przede wszystkim na jej sklad: to co jest na pierwszym miejscu ,tego jest najwiecej w karmie i jesli na pierwszym miejscu jest napisane, ze jest tam mieso to taka karme kupie. Moim zadaniem jedne z lepszych karm to : Wolfsblut http://www.zdrowypiesek.pl/category/karma-dla-psow Platinum http://www.zdrowypiesek.pl/category/karma-dla-psow-platinum-natural i jeszcze ta ponad 80% miesa na pierwszym miejscu kaczka potem potem indyk i losos, zadnych przecic,kukurydz czy kartofli..chyba nie ma jej jeszcze w Poslce http://www.bestesfutter.de/hunde_erwachsene/00Fenrier.html Zawsze mozesz sprobowac z mala paczka n karmy i jak nie bedzie odpowiadac wrocic do tej ,ktora jadl ;) Quote
caha Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 no proszę, a ja sądziłam, że karma, którą karmię bosiaka jest super, a jak sprawdziłam, to ma tylko ok. 20% ryby albo mięsa hmmm Quote
Ki-wi Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 caha napisał(a):no proszę, a ja sądziłam, że karma, którą karmię bosiaka jest super, a jak sprawdziłam, to ma tylko ok. 20% ryby albo mięsa hmmm Jak ma tyle ryby czy miesa to mozna uznac , ze jest to dobra karma. Takie wlasnie dostaniesz najczesciej w zoogogicznym z tak zwanej gornej polki. Sprawdz sobie sklad karm tych z polki sredniej lub najnizszej! Tych naprawde bardzo dobrych karm nie dostaniesz w zoologicznym, trzeba szukac w necie zreszta podobnie jest ze srodkami pielegnacyjnymi :) Quote
Recommended Posts