Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Błyskotko, nie dobijaj niekórych...;)

Pzdr.

Asiu mnie również nie podoba się ta cena no ale lepiej zgłosić w pierwszym terminie i zaoszczędzić 30 zł.
Katowice zawsze miało takie ceny a warunki każdy wie jakie są. Gdyby ta wystawa nie była mi potrzebna nie zgłosiłabym i tyle.
A międzynarodówka w Warszawie również kosztuje 120 zł. Jak będę musiała pojechać to zapłacę i pojadę.

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ganzi']Mnie też cena lekko zbulwersowała i mimo największych chęci psa nie zgłosiłam i nie zgłoszę! Cena co najmniej nie na miejscu...Poznań, Wrocław albo Szczecin co roku organizuje wystawę na jednym z lepszych poziomów, ringi wielkie, miejsca wszędzie dużo, zaplecze parkingowe a Katowice to dla mnie porażka organizacyjna za taką wygórowaną cenę! Innym oddziałom dam zarobić:D[/QUOTE]
Warto obliczyć wszystko razem, a potem się decydować na zgłoszenie lub nie. Bo nie wiem jak tam we Wrocławiu i Szczecinie, ale w Poznaniu, na przykład, parking kosztował 50 zł., w moim przypadku jeszcze można doliczyć dojazd (od nas to ponad 500 km), hotel i t.d. W takim przypadku komuś, kto mieszka w mieście, gdzie się odbywa wystawa, cała ta zabawa wyjdzie taniej, nawet jeżeli będzie kosztowała i 200 zł., niż komuś, kto będzie musiał jechać z innego miasta, zgłaszając psa za 50 zł. Zależy też od ilości psów oczywiście. ;)
A propo... Jestem ciekawa, czy w Katowicach parking będzie płatny i jeżeli tak, to ile to może kosztować?

Posted

gorwin napisał(a):
Warto obliczyć wszystko razem, a potem się decydować na zgłoszenie lub nie. Bo nie wiem jak tam we Wrocławiu i Szczecinie, ale w Poznaniu, na przykład, parking kosztował 50 zł., w moim przypadku jeszcze można doliczyć dojazd (od nas to ponad 500 km), hotel i t.d. W takim przypadku komuś, kto mieszka w mieście, gdzie się odbywa wystawa, cała ta zabawa wyjdzie taniej, nawet jeżeli będzie kosztowała i 200 zł., niż komuś, kto będzie musiał jechać z innego miasta, zgłaszając psa za 50 zł. Zależy też od ilości psów oczywiście. ;)
A propo... Jestem ciekawa, czy w Katowicach parking będzie płatny i jeżeli tak, to ile to może kosztować?

Mądrze prawisz.
A co do parkingu w Katosach, to po drugiej stronie ulicy jest b/płatny. A przynajmniej był.

*anusia&ajlu* napisał(a):
a my tez zgloszeni ;) wiec napewno sie pokażemy :)

Kiedy jestescie? My, tzn. V gr., w piątek.

Pzdr.

Posted

Z parkingiem to jak ktos wczesnie przyjedzie, to rzeczywiscie mozna próbować po drugiej stronie ulicy + na osiedlach :) Przy spodku są dwa i jak się dobrze poszuka, to miejsce sie znajdzie. Szczegolnie wlasnie po drugiej stronie ulicy warto popatrzec, bo potem mozna wygodnie przejsc przejsciem podziemnym i jestesmy na miejscu.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja myslałam o tym parkingu, gdzie jest takie jakieś pole, teren na imprezki...
NO, chyba, że w tym roku juz panowie w odblaskach zaopiekują się i tym terenem...

Pzdr.

Po prawej stronie od wejscia na teren wystawy/lodowisko? A czy rok temu juz nie bylo tam oplat?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja myslałam o tym parkingu, gdzie jest takie jakieś pole, teren na imprezki...
NO, chyba, że w tym roku juz panowie w odblaskach zaopiekują się i tym terenem...

Pzdr.

W zeszłym roku był to teren objety opłatami -30 zł. W sobotę i niedzielę po drugiej stronie spodka gdzie jest Uniwersytet Śląski owszem jest dużo miejsca do parkowania gdyz tam są wysokie blokowsika ale w te dni zajmują tam miejsce biedni studenci zaoczni :) Najlepiej za darmo zaparkować powyżej spodka na ul. Ordona .Jest parking bezpłatny a i w te boczne uliczki idzie wjechać.

Posted

pa-ttti napisał(a):
kiedy Katowice podają stawki?

Najpierw muszą skończyć przyjmować zgłoszenia a potem zrobić katalog.
Stawek jako tako nie podają tylko listę właścicieli ze zgłoszonymi psami ( nazwy ). Lista jest na tyle sprytnie zrobiona że nie mozna sobie pomóc wyszukiwarką tylko trzeba sprawdzać sobie pokolei po właścicielach i po psach. Powinna lista być juz na koniec miesiąca. Plan sędziowania też dają o ile dobrze pamiętam.

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
my niestety w niedziele...

Łeeeeee.... , szkoda...

Błyskotka napisał(a):
Najpierw muszą skończyć przyjmować zgłoszenia a potem zrobić katalog.
Stawek jako tako nie podają tylko listę właścicieli ze zgłoszonymi psami ( nazwy ). Lista jest na tyle sprytnie zrobiona że nie mozna sobie pomóc wyszukiwarką tylko trzeba sprawdzać sobie pokolei po właścicielach i po psach. Powinna lista być juz na koniec miesiąca. Plan sędziowania też dają o ile dobrze pamiętam.

Będziemy wypatrywać:)

Pzdr.

Posted

Quirk napisał(a):
Nowy termin do 13.02.2011

co oni tak przedłużają te terminy? może mało zgłoszeń mają, ale cenę walneli z kosmosu to nie ma się co dziwić. gdybym nie musiała to też bym nie jechała.....