Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja bym wybrała: Stelios Makaritis ( lubie nację Greków:), showman w kazdym calu, super!...

Asiaczek, powiedz, proszę co wiesz o tym Greku :)

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oceniał mnie tylko raz, w Wilnie, parę lat temu. Sprawny na ringu. Zgłoszone baski ocenił dokładnie tak, jak ja bym je oceniła. U moich - wskazał i niedostatki i zalety. Byłam tym zaskoczona. Bo gdzie w Grecji szukać basków, prawda?
Dodatkowo, sędzia miał asystentkę, która usiłowała wpłynąc na jego ocenianie, ale nie dała rady. Owszem, wysłuchał głupot, ale i tak posędziował po swojemu. Rozmawiali po angielsku więc wszystko rozumiałam... Paniusia na koniec dostała uwage, że jeszcze się musi sporo nauczyć. Przede wszystkim obiektywności.

Na finałach - zrobił prawdziwy show!!!
Lubi efektowny ruch, dobrą prezentację:)
Nie wiem, jak w pozostałych rasach...

Pzdr.

Posted

Mam nadzieję że na wystawę uda mi się zabrać nowego członka rodziny, który przybędzie do mojego domu na początku lutego :). Mógłby wówczas zacząć przyzwyczajać się do wystaw i poobserwować Tamlina w ringu :D
Acha, prawie bym zapomniała...nowym członkiem rodziny i towarzyszem zabaw Tamiego zostanie szczeniak Czechosłowackiego Wilczaka :)

Już się nie umiem doczekać ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja bym wybrała: Stelios Makaritis ( lubie nację Greków:), showman w kazdym calu, super!
J.J. Dupas - Francję tez lubię, no i byłaby mozliwośc podszkolenia się z językiem.

A których Ty sędzió wybierasz...?

pzdr.

Haha, nie wiem - u J.J. Dupas'a będą moje ukochane springery :)
A może pojadę wystawić ?? Któż to wie :P

Posted

Merrick napisał(a):
Mam nadzieję że na wystawę uda mi się zabrać nowego członka rodziny, który przybędzie do mojego domu na początku lutego :). Mógłby wówczas zacząć przyzwyczajać się do wystaw i poobserwować Tamlina w ringu :D
Acha, prawie bym zapomniała...nowym członkiem rodziny i towarzyszem zabaw Tamiego zostanie szczeniak Czechosłowackiego Wilczaka :)

O ja chętnie wymiziam malucha ;)

Posted

Merrick napisał(a):

Dawaj go pod ring baskowy, wymiziamy słodziaka:)

Jagoodka napisał(a):
Haha, nie wiem - u J.J. Dupas'a będą moje ukochane springery :)
A może pojadę wystawić ?? Któż to wie :P

Gdybym miała taką możliwość,to też bym pojechal,a do J.J. Dupas'a...

Pzdr.

Posted

Ja zgłosiłam oba psiaki, ale z malym niepokojem... Czy ktos wie co to za grek? Bo ja jestem ciemna, a Katowice od kilku lat sa dla nas badz co badz pechowa wystawa :/

Posted

O Greku było napisane wcześniej.
Poza tym, sprawdź, czy ten sędzia nie ma swojego watku.

Ja bym do niego jechała w ciemno. No, ale nie wiem, jak on jest do innych ras...

pzdr.

Posted

o kurczę sporo sobie liczą za tą wystawę....żeby chociaż cena była adekwatna do tego, co na tej wystawie zastaniemy...bądź co bądź, prawdopodobnie się wybieram.

Posted

Ja dziś zgłosiłam młodą ;) to będzie jej pierwsza wystawa w klasie szczeniąt ;) oby tylko sie nie połozyła na ringu kolami do góry ;)))jak to uwielbia robić,gdy coś się jej nie spodoba.

Posted

Mamy kilka dni wolnego. Jest czas by usiąść i powypełniać rubryczki formularza.

Zapraszam - jeszcze I termin trwa i koszt mniejszy niż później.

========================================================

Aż, żałuję ... że sama nie mogę zgłosić do mojej sędziny. Dawno już nas nie oceniała (chyba ze 3 lata , hmmm...).

Ale zaczynamy nowy etap ...a i na własnym terenie nie wypada.

Posted

musia napisał(a):
Jeszcze tylko 2 dni - I termin !!!

Spóźnialskim i oszczędnym przypominamy

O musia to może ty mi pomożesz, bo na maile nikt nie odpowiada.
Co zrobić jak straciłam kod autoryzacji i nr zgłoszenia(format komputera) który o ile dobrze pamiętam trzeba wpisać w tytule przelewu?