PodajLape.pl Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='Cockermaniaczka']Kto wie co to byl za springer na bisie w sobote?Przepiekny pies:) Gratulacje dla wszystkich:) Springer spaniel angielski: Needhams Star of the Game, wł. J.Zdaril na weteranach i na grupie - mnie też sie bardzo podobał: Zdjecia tutaj: www.podajlape.pl/aktualnosci/248/XV-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Katowicach-wyniki-i-zdjecia-dzien-II-19-03-2011.php Quote
Marchewkowy Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Też się pochwalę :) W sobotę wystawiałam cane corso w klasie szczeniąt otrzymał lokatę 1/2 oraz ocenę Wybitnie Obiecującą i Best Puppy, w opisie dobrze prezentowany :) Jestem z niego bardzo dumna bo była to jego pierwsza wystawa w życiu. Potem prezentowałam berneńkę Brende która także debiutowała uzyskała 1 lok, ocenę Wybitnie Obiecującą i Best Baby :) W niedzielę wystawiałam maltańczyka w klasie młodzieży ocena doskonała, lokata 1 i Zwycięstwo Młodzieży tym samym rozpoczął Młodzieżowy Championat Polski na swojej pierwszej wystawie w życiu :) Quote
domelcia Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Gratulacje dla wszystkich :) to i ja się pochwalę ;) Moje parówy (bassety) Samanta Orlena Unita czyli Stówcia oc. doskonała lok.I Zw. młodzieży, najlepszy junior w rasie Dymitrij Cudeńka wybitnie obiecujący, best puppy Quote
panienkabubu Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 ooo mój ulubiony sędzia który chodził po wystawie w czapeczce biało-czerwonej z napisem POLSKA :))) Quote
Zuza i Noddy Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Prezentowany przeze mnie pudel duży CHICA_BELLA Bati-Bel exc. I, Zw. Mł., BEST JUNIOR, rozpoczęła Młodzieżowy Championat Polski. Sędziował nas Carlos de Guinea Martinez (Hiszpania), świetny sędzia, każdy pies oceniany był z taką samą dokładnością i uwagą, bardzo miły. Quote
Merrick Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Ma ktoś może zdjęcia z BIS Baby z niedzieli ? Baldur zajął pierwsze miejsce, może ktoś uchwycił mnie z wilczakiem ? ;) Quote
KT Arts Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Byłabym wdzięczna za fotki nowofundlandów jeśli ktoś posiada;) Quote
wiska Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 to ja tez sie chwale-moja schipperka zgarnela CWC,CACIB,1miejsce. Jezeli komus wpadly w obiektyw schipperki to bardzo prosze o fotki! (ring16) Quote
kingula Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Merrick napisał(a):Ma ktoś może zdjęcia z BIS Baby z niedzieli ? Baldur zajął pierwsze miejsce, może ktoś uchwycił mnie z wilczakiem ? ;) Ja Cię mam :p tak myślałam, że wygracie :loveu: Niebawem zaczną pojawiać się fotki z niedzieli :) Quote
Zuza i Noddy Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 A czy czarnego pudla z bisa juniorów ktoś uchwycił? Quote
Klaudia :-) Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Dzięki wielkie za fotki borderów, przeklejam na forum bc :-) Quote
kingula Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):A czy czarnego pudla z bisa juniorów ktoś uchwycił? Miniatura? Z podium? Quote
Zuza i Noddy Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 kingula napisał(a):Miniatura? Z podium? Nie, chodzi o dużego. Quote
Kisses Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 ma ktoś może dziewczynę z pudlem min. czarnym z eliminacji JH (niedziela)? Jeśli tak to poproszę na PW lub maila - dsh.patrycja@gmail.com Quote
Merrick Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='kingula']Ja Cię mam :p tak myślałam, że wygracie :loveu: Niebawem zaczną pojawiać się fotki z niedzieli :) Dzięki :) :grins: Wciąż jeszcze jestem w szoku :sweetCyb: Mi póki co udało się zdobyć takie dwie fotki : Quote
kingula Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Pojawiają się fotki z konkurencji finałowych: http://psia.tv/galeria-88-cacib-katowice-18-20-03-2011.html Quote
*anusia&ajlu* Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ann1 gratulujemy rodzince Prady :loveu: a my z Boo (grzywacz chiński) w stawce 9 psów zdobyliśmy Zw. Mł :) zaczelismy Mł. Ch :) Quote
Recommended Posts