PodajLape.pl Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Darianna']moge prosić o większe zdjęcie z pudła 7 grupy na mail? egoistka83@o2.pl , to rude irlandzkie to moje. Jakby gdzieś się zawieruszyła inna jego fota z finałów też byłabym wdzięczna :) Tak, tak - tego pięknego seterka już kojarze z kilku wystaw i z opowieści o spacerach w Dębicy :) Zdjecie wysyłam na maila. Serdecznie pozdrawiam Iwona Quote
sabra Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Czy można prosić o stawkę suk - owczarek podhalański? Z góry dziękuję :-) Quote
katik Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Agonia napisał(a):Witam czy ktoś posiada jakiekolwiek fotki z piątku z ringu X amstaffów?? Ja mam troche, kiedyś je w końcu wstawię. :lol: Quote
Aisa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Gratulacje dla wszystkich wystawców ! Tessie prezentowała się znakomicie, dzielna weteranka :) Moje "dziecko" ;-) doskonała 1/4, Zw.Mł., BOB J, BOB, IV BOG i finał BIS Junior :multi::multi:! Xiado (FCI) DECOY ON GIRLS w obiektywie hodowli Dentis: Może jeszcze komuś wpadł w obiektyw mój czarnuszek?? Pozdrawiam, Joanna W. Quote
Cockermaniaczka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Moje fotki-ring spanieli https://picasaweb.google.com/milenaszepelak/KatowiceWystawa19032011# Zdjecia Grzegorza Dobrowolskiego-hod Galida https://picasaweb.google.com/galida0/WystawaKatowice2011?feat=directlink# Zdjecia Malgorzaty Kosteckiej-hod Margaret's Pride https://picasaweb.google.com/116957429309182720455/20110319CACIBKatowice2011?authkey=Gv1sRgCMeWuZ2sl5vKCg# Quote
panienkabubu Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 To i ja się pochwalę osiągnięciami. W sobotę wystawiana przeze mnie Leonbergerka (pierwszy raz w życiu miałam styczność z wystawianiem tej rasy): Golden Fire Amore Cordi - oc. doskonała, I/3, CWC, res. CACIB - sunia rozpoczęła Championat Polski w wieku 22 miesięcy Dzisiaj Boston Terrier: IVO OF Dreams Become A Reality FCI - oc. doskonała, I/1, CWC, CACIB - piesek rozpoczął Championat Polski w wieku 19 miesięcy i otrzymał swój drugi CACIB z drugiego kraju. Jego siostrzyczka (prezentowana przez swoją właścicielkę): IXIE OF Dreams Become A Reality FCI - oc. doskonała, II/3 Quote
Cockermaniaczka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Kto wie co to byl za springer na bisie w sobote?Przepiekny pies:) Gratulacje dla wszystkich:) Quote
Błyskotka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 sabra napisał(a):Czy można prosić o stawkę suk - owczarek podhalański? Z góry dziękuję :-) klasa szczeniąt: BAŁDZIA Pasja Cepra BIAŁKA Pasja Cepra klasa młodzieży: ARONIA od Kurosa ANGUA Świat Dysku KASZTELANKA Catonium LUNA ze Srebrnej Osady SZARLOTA Leśna Tatra klasa pośrednia: ASZA Dolina Małwj Panwi CZEREMCHA Na Góralsko Nute GRAPA z Butorowego Wierchu GRAN z Miętustwa klasa otwarta: ASTA z Dobieszowic CZYSTA Nes Gwadiana NOWINA ZBÓJ z Zadymy OSTOMIŁA Na Góralsko Nute klasa championów: HALNA Mała Dolina KARCMA Na Góralsko Nute ORAWA Nutrena TUNDRA z Borowej Strągi Quote
Merrick Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 My zaszaleliśmy ;) BALDUR Braterstwo Wilczaków w klasie baby - ocena wybitnie obiecująca, lokata I/II, BOB Baby i BIS BABY :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iss Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 cudowne zdjęcia http://www.annacsernak.com/dogs/fotorelacje/cacib-katowice-2011-dzien-i/ ponawiam pytanie o labki? Quote
angineuuka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 w piątek zostałam zaatakowana przez yorka :evil_lol:. Dowiedziałam się że " Seter pozna setera w każdej sytuacji " ( podeszłam do jakiegoś seterka , aby go pogłaskać a on mnie lizał po twarzy, a kolor siersci taiego sweterka irlandzkiego jest bardzo podobny do mojego koloru włosów) :diabloti: Widziałam szwedzkiego vallhunda ( dobrze napisałam ? ) , Dendie dinmont terriera i glen of imaal teriera ( rasy które zawsze chciałam pogłaskać, i zobaczyc , lecz niestety dandusia nie pogłaskałam ):lol: . Był też fajny amstaffciak , który był na pudle w best szczeniakach . Zostałam przez niego obskakana , wylizane , i wymyziana :loveu::loveu::loveu: Naprawde cudny pieso . i dajcie więcej fot . ;D Quote
ARGIS Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Merrick']My zaszaleliśmy ;) BALDUR Braterstwo Wilczaków w klasie baby - ocena wybitnie obiecująca, lokata I/II, BOB Baby i BIS BABY :loveu: :loveu: :loveu: Widziałam, ogromne gratulacje :) zrobilam wam zdjęcie na podium ale słaba jakośc, pewnie ktos wrzuci lepsze.. pozdrawiam, Natalia. ;) Quote
moon27 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 BIS HORTENSJA z Francuskiej Ulicy - owczarek francuski BRIARD Gratulacje!!!!!!!!! Quote
Klementynkaa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 BIS - owczarek francuski briard II - ... nie pamiętam a nie chcę wprowadzić w błąd III - samoyed IV - cavalier Escape Złodziejska Zgraja wyborem BISa byłam nieco zaskoczona (czyt. rozczarowana) i pewnie dlatego jakoś mi umknęło Quote
moon27 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 a ja wręcz odwrotnie - mile zaskoczona :)))))) wygrala przepiękna suka :) Quote
aga616 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 dla nas Katowice jak zawsze szczęśliwe - Int.Ch,Ch.Pl HEDO z Jurkowej Zagrody - I/4, CWC, Zwycięzca, CACIB:p Foto by KaTi:) Quote
dayda Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Poszukuje zdjęć bearded collie :) jeśli ktoś takowe posiada proszę o kontakt na prv :) Quote
PodajLape.pl Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='panienkabubu']Czy ktoś zna wynik BOG IX? 1 Cavalier ESCAPE Złodziejska Zgraja 2 Pudel miniaturowy czarny MR. PONTIUS od Lalanki 3 Pekińczyk KING Iz Zhasminovogo Dvortsa 4 Buldog francuski DOMEL Golden Verni Vergo Jutro będą zdjecia na www.PodajLape.pl a dziś są już z soboty. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts