Darianna Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 cudnie, już się cieszę na ten 20min spacerek ;) Quote
Miawko Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Będzie dobrze, mają być przejaśnienia - może akurat trafisz na 20 minut słonecznej pogody? :P Quote
M&M&O&I Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Lofty napisał(a):Patrząc co się dzieje za oknem to mam gęsią skórkę:( Jak ja lubię mokrego psa mieć na wystawie brrrr Może Ci co mieszkają w Katowicach pocieszą mówiąc że w Katowicach słonko:) ale na irlandach przynajmniej brudu nie widać a jak ja przejde kawałek z moim anglikiem to zaraz ma czarne podwozie :P Quote
Aga i Tajga Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Szukam transportu do Katowic na niedzielę z okolic Raciborza dla jednej osoby. Ewentualnie szukam osób które pojadą ze mną i dorzucą się do paliwka. Quote
Lofty Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Madzia&Marszi&Irys napisał(a):ale na irlandach przynajmniej brudu nie widać a jak ja przejde kawałek z moim anglikiem to zaraz ma czarne podwozie :P Malo pocieszające ze brudu nie widać:( wystarczy ze włos zmoknięty i zabłocony i już problem z wyczesaniem i wygląda feeee, no i szkoda dzisiejszych 5 godzin pracy:( Quote
Merrick Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Powodzenia wszystkim :) Ja już się nie mogę doczekać niedzieli :) Quote
izabelka_70 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Lofty napisał(a):problem z wyczesaniem i wygląda feeee, no i szkoda dzisiejszych 5 godzin pracy:( za to kocham beagle... przed wystawą na luziku... ;-)) Quote
wiska Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 zycze wszystkim powodzenia!! I mam OGROMNA prosbe czy osoby wystawiajace psy w piatek i sobote,moglyby dac znac na forum lub na moje gg (753488) czy jest tak samo restrykcyjnie jak w zeszlym roku(mysle tu o wpuszczaniu niezgloszonych psow)?? miala ze mna jechac z kolezanka z psem na socjal i nie wiemy poprostu czy jest sens, wiec bardzo prosilabym o info na ten temat. Quote
betka-sp Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 wiska wiesz co...My w tamtym roku wchodziliśmy w 3 psy /jeden przemycony-ale to nieistotne/...i byłam świadkiem jak na bramce ochrona z wetami przepusciła takich "zwiedzających" tylko kazali im podpisać oświadczenie, że psy sa zaszczepione i ponoszą pełna odpowiedzialność za nie...ale to pewnie zalezy na jakich ludzi sie trafi ............. Quote
angineuuka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Merrick napisał(a):Powodzenia wszystkim :) Ja już się nie mogę doczekać niedzieli :) wystawiacie się w niedzielę ? jeszcze raz : życzę wszystim powodzenia , i aby jutro , ta samo jak przez weekend była udana pogoda :D . Quote
M&M&O&I Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Lofty napisał(a):Malo pocieszające ze brudu nie widać:( wystarczy ze włos zmoknięty i zabłocony i już problem z wyczesaniem i wygląda feeee, no i szkoda dzisiejszych 5 godzin pracy:( 5 godzin na jednego psa? no ja spędzam 1h = wypranie i wysuszenie psa.. strzyże fryzjerka ;) Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ja idę we wszystkie, ale tylko jako obserwator i fotograf... Może kogoś uda mi się złapać na fotce. Życze wszystkim powodzenie przez następne trzy dni Quote
Yanni Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 W tej chwili nie leje w ogóle i jest sucho !!! więc nie bedzie żle:) powidzenia życzę wszystkim ! Quote
Merrick Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Angi napisał(a):wystawiacie się w niedzielę ? jeszcze raz : życzę wszystim powodzenia , i aby jutro , ta samo jak przez weekend była udana pogoda :D . Tak :) W babikach zadebiutuje mój wilczak Baldur :loveu: Quote
Frytela Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 A ja jadę z gówniarstwem w tym roku :) Debiut w baby mojej najmłodszej pociechy i w szczeniakach mojej Wódeczki. Zaczynam się bać co te agentki zaczną mi wyczyniać na ringu... ;) Quote
Marchewkowy Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Zaraz jadę na wystawę, niestety leje... Quote
wiska Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Frytela-super ,ze jedziesz nie moge sie doczekac az zobacze slicznosci malutkie!(ktore juz pewnie troszke wyrosly...:) ) do zobaczenia! betka-spt bardzo dziekuje za info! :D Quote
Aga i Tajga Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Aga i Tajga napisał(a):Szukam transportu do Katowic na niedzielę z okolic Raciborza dla jednej osoby. Ewentualnie szukam osób które pojadą ze mną i dorzucą się do paliwka. Poprawka :) Druga opcja aktualna. Jadę z Raciborza mogę zabrać Kogoś (max 2 osoby) na trasie do Gliwic (później A4 więc nie bardzo z dosiadką). Ktoś chętny? Quote
Dacote Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ja byłam na MP i zdobyłam 5 punktów z seterem :D Ma ktoś zdjęcia z grupy młodszej? Quote
Avaloth Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ja od jutra też będę :) jakie bulle wygrały ? :D Quote
Elitesse Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 czy daleko jest z parkingu do spodka ? i czy idzie sie chodnikiem czy po blocku ? Quote
Fiolka_130 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Niestety musze przyznać że bardzo pilnują :/ i trzeba bardzo uważać i kombinowac aby wejśc z psem nie zgłoszonym. Quote
Recommended Posts