Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lofty napisał(a):
Patrząc co się dzieje za oknem to mam gęsią skórkę:( Jak ja lubię mokrego psa mieć na wystawie brrrr
Może Ci co mieszkają w Katowicach pocieszą mówiąc że w Katowicach słonko:)

ale na irlandach przynajmniej brudu nie widać a jak ja przejde kawałek z moim anglikiem to zaraz ma czarne podwozie :P

Posted

Madzia&Marszi&Irys napisał(a):
ale na irlandach przynajmniej brudu nie widać a jak ja przejde kawałek z moim anglikiem to zaraz ma czarne podwozie :P

Malo pocieszające ze brudu nie widać:( wystarczy ze włos zmoknięty i zabłocony i już problem z wyczesaniem i wygląda feeee,
no i szkoda dzisiejszych 5 godzin pracy:(

Posted

zycze wszystkim powodzenia!! I mam OGROMNA prosbe czy osoby wystawiajace psy w piatek i sobote,moglyby dac znac na forum lub na moje gg (753488) czy jest tak samo restrykcyjnie jak w zeszlym roku(mysle tu o wpuszczaniu niezgloszonych psow)?? miala ze mna jechac z kolezanka z psem na socjal i nie wiemy poprostu czy jest sens, wiec bardzo prosilabym o info na ten temat.

Posted

wiska wiesz co...My w tamtym roku wchodziliśmy w 3 psy /jeden przemycony-ale to nieistotne/...i byłam świadkiem jak na bramce ochrona z wetami przepusciła takich "zwiedzających" tylko kazali im podpisać oświadczenie, że psy sa zaszczepione i ponoszą pełna odpowiedzialność za nie...ale to pewnie zalezy na jakich ludzi sie trafi .............

Posted

Merrick napisał(a):
Powodzenia wszystkim :) Ja już się nie mogę doczekać niedzieli :)

wystawiacie się w niedzielę ?

jeszcze raz : życzę wszystim powodzenia , i aby jutro , ta samo jak przez weekend była udana pogoda :D .

Posted

Lofty napisał(a):
Malo pocieszające ze brudu nie widać:( wystarczy ze włos zmoknięty i zabłocony i już problem z wyczesaniem i wygląda feeee,
no i szkoda dzisiejszych 5 godzin pracy:(

5 godzin na jednego psa?

no ja spędzam 1h = wypranie i wysuszenie psa.. strzyże fryzjerka ;)

Posted

Angi napisał(a):
wystawiacie się w niedzielę ?

jeszcze raz : życzę wszystim powodzenia , i aby jutro , ta samo jak przez weekend była udana pogoda :D .

Tak :) W babikach zadebiutuje mój wilczak Baldur :loveu:

Posted

A ja jadę z gówniarstwem w tym roku :)
Debiut w baby mojej najmłodszej pociechy i w szczeniakach mojej Wódeczki. Zaczynam się bać co te agentki zaczną mi wyczyniać na ringu... ;)

Posted

Frytela-super ,ze jedziesz nie moge sie doczekac az zobacze slicznosci malutkie!(ktore juz pewnie troszke wyrosly...:) ) do zobaczenia! betka-spt bardzo dziekuje za info! :D

Posted

Aga i Tajga napisał(a):
Szukam transportu do Katowic na niedzielę z okolic Raciborza dla jednej osoby. Ewentualnie szukam osób które pojadą ze mną i dorzucą się do paliwka.

Poprawka :)
Druga opcja aktualna. Jadę z Raciborza mogę zabrać Kogoś (max 2 osoby) na trasie do Gliwic (później A4 więc nie bardzo z dosiadką).
Ktoś chętny?