Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziwna sprawa... dostalam potwierdzenie + numerki i tam jest napisane "do zapłaty 150,00 zł", zapłacono "170,00 zł"

mam 1 psa w młodziezy i 1 w szczeniakach - czyli 120 + 50 zł = 170 :) czy sie myle? moze pierwszy pies kosztował 100 zł??
dodam ze placilam ho ho ho i jeszcze troche temu na 1000 % w I terminie

Posted

[quote name='Elitesse']na moim potwierdzeniu jest do zaplaty 1700, zaplacono 170[/QUOTE]

to nie wiem o co u mnie chodzi, pójdę do sekretariatu, spytam... wyjaśnie...

Posted

[quote name='maga18']dziwna sprawa... dostalam potwierdzenie + numerki i tam jest napisane "do zapłaty 150,00 zł", zapłacono "170,00 zł"

mam 1 psa w młodziezy i 1 w szczeniakach - czyli 120 + 50 zł = 170 :) czy sie myle? moze pierwszy pies kosztował 100 zł??
dodam ze placilam ho ho ho i jeszcze troche temu na 1000 % w I terminie[/QUOTE]

Nie znam cen z wystawy, ale ...

Być może potraktowali szczeniaka jako 1 psa , a dorosłego jako 2 przez co wyszło mniej.

W dniu wystawy podejdź , wyjaśnij i odbierz te 20 zł. jeżeli faktycznie więcej wpłaciłaś niż powinnaś.
===========================
Sprawdziłam na stronie:

- szczenię 50 zł / I ter.
- kolejny pies 100 zł/ I ter.
----------------------
razem 150 zł / I ter.

Posted

[quote name='maga18']jakby mi oddali 20 zł to bym sie nie pogniewala :grins:[/QUOTE]

Będziesz miała przynajmniej na parking :):):) bo opłata parkingowa w tym roku to 20 złotych.Jak na miedzynarodówkę to uważam, ze nie jest duża kwota - i mniejsza niż rok temu (30 zł) .No ale ..to w końcu Katowice- jak zwykle the best :):):)

Posted

zalezy jaka rasa z I gr Cie interesuje bo ogólnie sędziowanie zaczyna sie o godzinie 10:00 i wtedy też jakies rasy z I gr wejda na ringi

plan sedziowania jest na stronie o/Katowice

Posted

[quote name='Elitesse']na moim potwierdzeniu jest do zaplaty 1700, zaplacono 170[/QUOTE]
Ile?!?!?!

[quote name='sylrwia']A nasze zgłoszenia zagineły w czasoprzestrzenii :([/QUOTE]
I co, nie bedzie Was...?

Pzdr.

Posted

Witam!

Szukam transportu dla jednej bardzo miłej osoby bez psa :lol:
Mogę wsiąść po trasie (Inowrocław-Konin), lub w miejscu "umówionym". Interesują mnie miasta takie jak np. Inowrocław,Konin,Mogilno,Włocławek.. i okoliczne :) (woj.kuj-pom, lub wielkopolskie)

Oczywiście dokładam się do kosztów paliwa i zapewniam bardzo miłą atmosferę :)