annahovek Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Mam wolne miejsce Warszawa - Katawice na sobote 19.03.2011. Quote
mare Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Czy Wy nie umiecie korzystać z wyszukiwarki? ;-) Przecież można wklepać nazwisko i się podświetli na tej "koszmarrrnej" liście, ja się tam cieszę, że takowa jest :) Quote
Liszka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jest już plan sędziowania :) http://www.zkwp.katowice.pl/plansedz2011.pdf Quote
Scott Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 mare napisał(a):Czy Wy nie umiecie korzystać z wyszukiwarki? ;-) Przecież można wklepać nazwisko i się podświetli na tej "koszmarrrnej" liście, ja się tam cieszę, że takowa jest :) A gdzie masz wyszukiwarkę przy tej liście?? Quote
Monalisa4 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 My w Katowicach konkurencji nie mamy,troche glupio tak samej,bo gdy konkurencja to lepsza zabawa ;) Quote
mare Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Nie ma specjalnej wyszukiwarki, bo każda przeglądarka takową posiada ;-) Otwierasz sobie stronę z listą wystawców, po czym po lewej stronie monitora masz opcje "plik" "edycja" "widok" "historia" itd. Wybierasz "edycja" i tam "znajdź". Na dole strony otworzy Ci się wyszukiwarka i znajdzie hasła, które wpiszesz. Voila :) Quote
mare Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Widocznie coś robisz źle, masz inną przeglądarkę (nie firefox) albo słowa, którego szukasz nie ma na liście ;-) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Monalisa4 napisał(a):My w Katowicach konkurencji nie mamy,troche glupio tak samej,bo gdy konkurencja to lepsza zabawa ;) U nas to albo Asiaczki albo pół-Asiaczki. Tak więc wsio w rodzinie zostanie; cokolwiek by to nie było;) Pzdr. Quote
K&A Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Błyskotka napisał(a):Jakoś to nie działa ;). Gdy brak opcji do wyszukiwania w przeglądarce, można zastosować skrót ctrl+f ;) Quote
Błyskotka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 K&A napisał(a):Gdy brak opcji do wyszukiwania w przeglądarce, można zastosować skrót ctrl+f ;) Dziękuję bardzo :) Quote
Dominik- HANDLING Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Witam !!! Szukam Transportu w drodze powrotnej z Katowic do Rzeszowa lub oklic :) W Piatek :):) Prosze o kontakt na PriV :):) Pozdrawiam Quote
*anusia&ajlu* Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']szukam transportu 1osoba+mały grzeczny grzywek Warszawa-Katowice i spowrotem na niedzielę [quote name='*anusia&ajlu*']ew tylko z powrotem ;) nadal szukam prosze o pw albo maila anetawawa11@wp.pl czy naprawdę nikt nie ma wolnego miejsca???? :/ Quote
Asiaczek Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):czy naprawdę nikt nie ma wolnego miejsca???? :/ Kochana, my byśmy Cię wzięli, ale jedzie "na piątek"... Poza tym, pamiętaj, że wystawa jest 3-dniowa i w Twój dzień jest tylko kilka grup. Ciężko może byc z dobraniem transportu... Pzdr. Quote
dog193 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Przyjadę pokibicować prawdopodobnie we wszystkie 3 dni, a w przyszłym roku MOŻE będę już swojego psiaka wystawiać :D Roszada grup jak najbardziej by się przydała, mnie bardzo zależy na III grupie i musiałam mocno kombinować, żeby móc w piątek przyjechać... Quote
Shetanka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 My idziemy na pierwszy ogień w piątek ;) I przypominam, że jakby ktoś potrzebował pomocy przy wystawieniu psa to jestem do dyspozycji we wszystkie dni ;) Quote
Zuza i Noddy Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Shetanka napisał(a):My idziemy na pierwszy ogień w piątek ;) I przypominam, że jakby ktoś potrzebował pomocy przy wystawieniu psa to jestem do dyspozycji we wszystkie dni ;) Shetanka nocujecie czy będziecie dojeżdżać? Quote
Shetanka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):Shetanka nocujecie czy będziecie dojeżdżać? Wysylam priva Quote
Zuza i Noddy Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Shetanka napisał(a):Wysylam priva Dzięki ;) [znaki] Quote
Lofty Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Mam wolne miejsce z Krakowa w piątek, jeśli ktoś jest chętny zapraszam :) Jadę tylko z jednym rudzielcem więc miejsca mam duuuuzo :) Quote
Emiko Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Witam. Czy ktoś wie jakie akity Amerykańskie będą w klasie młodzieży suk? Nie mogę dojść w tym bałaganie Quote
Kisses Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ale jest też podany spis wystawców, a jak ktoś zna dużo osób to może mniej więcej stwierdzić, gdzie kto zgłosił jakiego psa ;) Quote
Recommended Posts