musia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='lilix4']Do kiedy można wpłacać (zgłoszone mam szczenię 50zł) nie chcę płacic potem 150zł :) ze strony: " ... pod warunkiem uiszczenia opłaty do dnia 17.03.2011. ..." Quote
Yourii Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Yanni napisał(a):No bo jak można nie być na najlepszej Polskiej wystawie:) My jedziemy pierwszy raz i mam nadzieję że faktycznie okaże się taką najlepszą wystawą w Polsce :D Błyskotka napisał(a):Najpierw muszą skończyć przyjmować zgłoszenia a potem zrobić katalog. Stawek jako tako nie podają tylko listę właścicieli ze zgłoszonymi psami ( nazwy ). Lista jest na tyle sprytnie zrobiona że nie mozna sobie pomóc wyszukiwarką tylko trzeba sprawdzać sobie pokolei po właścicielach i po psach. Powinna lista być juz na koniec miesiąca. Plan sędziowania też dają o ile dobrze pamiętam. Jeżeli lista jest podawana w PDF (a większośc jest podawana własnie w tym programie) to równie sprytnie można użyc lornetki do wyszukania swojej rasy wtedy ładnie się wyświetlają wszystkie interesujące nas psy :) Quote
pa-ttti Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 co by to nie było, chcę już to zobaczyć... Quote
Shetanka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Yourii napisał(a):Jeżeli lista jest podawana w PDF (a większośc jest podawana własnie w tym programie) to równie sprytnie można użyc lornetki do wyszukania swojej rasy wtedy ładnie się wyświetlają wszystkie interesujące nas psy :) Wystarczy na górze zmienić na 100% i widać dokładnie ;) albo można i więcej jeśli zajdzie taka potrzeba. Quote
lilix4 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='musia']ze strony: " ... pod warunkiem uiszczenia opłaty do dnia 17.03.2011. ..." dziękuję:). ślepota ze mnie Quote
Merrick Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 pa-ttti napisał(a):co by to nie było, chcę już to zobaczyć... Ja też, ja też :D Quote
violka i dogo Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Witam widze ze jest wielu chętnych na wystawe w Katowicach :) Ja do tej pory jeżdziłam tam jako widz ale w tym roku bede wystawiać i może ktoś wie coś na temat sędziego Pana Mario Kroll ? Sedziować bedzie 2 gr. miedzy innymi dogo argentyno :) Do tej pory miałam polskich oceniających :) Quote
betka-sp Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 przedłuzony został termin zgłoszeń...czyli poczekamy jeszcze "chwilę" na stawki :mad: Quote
Błyskotka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Coś mi się wydaje że Katowice przedłużą termin jeszcze o tydzień. Tak aby na wystawie w Rzeszowie chętnych połapać ;). violka i dogo mnie ten pan ocenia w piątek. Jak wrócę do domu to napiszę ci wrażenia ;). Quote
Ganzi Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Też mam takie wrażenie że przedłużą termin, chętnych w Rzeszowie poszukać i pozbierać 180 zl dla tych którzy nie dopatrzyli się daty 17.03 heheheh Quote
violka i dogo Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 o fajnie Błyskotka dziekuje za info i czekam na wieści :) Trzymam kciuki oczywiście :) Quote
Merrick Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Jak ja się cieszę że wystawiam psa w klasie baby i mogę zapłacić nawet na wystawie a kwota nie ulegnie zmianie :evil_lol: Quote
Marchewkowy Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ja nie zgłaszałam Prince, bo nie mam kasy a i organizacyjnie Katowice mi się nie podobają. Za to będę we wszystkie 3 dni :) Jak by ktoś potrzebował pomocy w wystawieniu lub chciał zdjęcia to proszę o kontakt :) Quote
Kisses Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Przedłużyliśmy przyjmowanie zgłoszeń do 21.02.2011. Robi się śmiesznie :diabloti: Quote
Merrick Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kisses napisał(a):Robi się śmiesznie :diabloti: Robi się tragicznie :diabloti: Quote
Kisses Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Merrick napisał(a):Robi się tragicznie :diabloti: Ja tam tylko na JH, innych opłat w II terminie nie ma... No ale co tam, za rok też jest wystawa, można się bardziej nachapać :D :multi: Quote
FRODKA Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Napisał Kisses Robi się śmiesznie Robi się tragicznie a macie z tym jakiś problem że termin jest przesuwany ? Każdy zgłasza gdzie chce i kiedy chce jak jest taka możliwość ,przesuwanie terminu nikomu nie szkodzi. Quote
Kisses Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 FRODKA napisał(a):a macie z tym jakiś problem że termin jest przesuwany ? Każdy zgłasza gdzie chce i kiedy chce jak jest taka możliwość ,przesuwanie terminu nikomu nie szkodzi. Gdybym miała z tym jakiś problem to napisałabym to całkiem inaczej ;) Spokojnie, nie można się już pośmiać? Bo mnie osobiście to śmieszy, jak widzę weterany za 100 zł, a terminy po kilka razy wydłużane, tak jakby nie można było od razu dać do któregoś lutego,a tym samym zrobić dłuższy I termin, bo ceny w II to paranoja :) Quote
Czekoladowo Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Miałam zgłosić swoją sukę, ale gdy zobaczyłam cenę, ciężko było mi pozbierać szczękę z podłogi. Pojadę więc tylko towarzysko, bo po prostu taka ilość pieniędzy za przebiegnięcie kilku kółeczek w rozszczekanym spodku to przesada. Może jak trochę mniej psów ludzie pozgłaszają to na przyszły rok obniżą trochę cenę :) Quote
Merrick Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 FRODKA napisał(a):a macie z tym jakiś problem że termin jest przesuwany ? Każdy zgłasza gdzie chce i kiedy chce jak jest taka możliwość ,przesuwanie terminu nikomu nie szkodzi. Tak jak napisała Kisses żartujemy sobie po prostu ;). Należę do osób niecierpliwych i marzy mi się plan sędziowania, a wiadomo że im dłuższy okres przyjmowania zgłoszeń tym dłuższe oczekiwanie na niego :evil_lol: Quote
pa-ttti Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 normalnie śmiech na sali. Katowice same z siebie robią sobie żarty. dali takie ceny a teraz dziwią się że chętnych brak....... Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Czekoladowo napisał(a):Miałam zgłosić swoją sukę, ale gdy zobaczyłam cenę, ciężko było mi pozbierać szczękę z podłogi. Pojadę więc tylko towarzysko, bo po prostu taka ilość pieniędzy za przebiegnięcie kilku kółeczek w rozszczekanym spodku to przesada. Może jak trochę mniej psów ludzie pozgłaszają to na przyszły rok obniżą trochę cenę :) Nie bardzo mi się chce wierzyć w tę obnizkę cen w przyszłym roku... Pzdr. Quote
Merrick Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Mam pytanie ;) Pierwszy raz będę wystawiała psa w klasie baby (Tamlina zaczęłam wystawiać w szczeniakach). Nie do końca wiem jak w przypadku baby wygląda sprawa szczepienia na wściekliznę. Czy u psów w wieku baby jest sprawdzane to szczepienie przy wejściu na wystawę ? Quote
Recommended Posts