Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie, zebym sie czepiala ;)
ale ktos go chyba starannie wygolil na pysku i grzywke tez mu wygolil - dlatego calkiem nie przypomina sznaucera - ale fachowca sie widze nie zmyli :evil_lol:

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynka napisał(a):
Może Lotusowi da się zrobić zdjęcia podczas spaceru? Na tych nie bardzo widać psa.
Nie rozumiem, ludzie gubią psy i nic nie robią, żeby je znaleźć...ręce opadają.

Ja też tego nie rozumiem :/ Ja bym oka nie zmrużyła jakby mi pies zginął. A Lotusek został znaleziony 01.11 i podobno już tydzień wcześniej kręcił się po podwórkach między Ostrobramską i Grenadierów. Żeby on jeszcze łaził zmieniał często miejsce... a on przecież nie zmienił rejonu od jakiś 2 tygodni... Jeśli ktoś go szuka to bardzo nieudolnie :/

Posted

kakadu napisał(a):
nie, zebym sie czepiala ;)
ale ktos go chyba starannie wygolil na pysku i grzywke tez mu wygolil - dlatego calkiem nie przypomina sznaucera - ale fachowca sie widze nie zmyli :evil_lol:

:D :D To co proponujesz? Wywalić tego sznaucera z ogłoszenia? A do wyżła to on niby podobny? Może teraz mnie wyśmiejecie, ale jak dla mnie to jemu najbliżej do spaniela (no chyba, że coś pomyliłam) :eviltong:

Posted

Kociu, powiedz Państwu, albo nawet Ty to zrób.
- Zadzwoń na paluch i zgłosić go telefonicznie 22/846,02,36
- Zgłosić miejskim, niech przejrzą zgłoszenia do iluś dni sprzed znalezienia psa, 986

Ja niedawno husky miałam w domu znalezioną i zadzwoniłam do SM i dosłownie chwilę przede mną została zgłoszona.
A właśnie, okazało się, że była przywiązana pod sklepem i jakaś łajza ją odpięła, bo właścicielka znalazła samą smycz a potem szukając jej, natknęła się na rozrzucone jej adresatki.

Koniecznie ten paluch i SM, i może Psi Azyl, jeśli nie zgłosili, to upewnimy się, że nie szukają.....

Posted

Wiadomość z awaryjnego DT Lotuska:

[FONT=Arial]W nawiązaniu do sugestii w dogomanii mąż dzisiaj zgłosił psa telefonicznie na paluch i do straży miejskiej. Uzupełnił także informacje na stronie internetowej schroniska podając link do wątku na dogomanii.[/FONT]

Także to już załatwione :)

Posted

feliksik napisał(a):
niestety to nie Felix, ale będę miała talefon od Temidy do ludzi, którzy chcieliby takiego właśnie

kurcze, niestety ten domek już adoptował psa, więc poszukiwania domku dla Lotuska nadal

Posted

szkoda :( No ale inny psiak za to ma już dom :) Będziemy szukać czegoś Lotuskowi. Dzięki za pomoc!!
Ja dziś w przerwach od pracy poogłaszam go w działach "znalezione", a jak będą lepsze fotki (może jakiś krótki filmik) to trzeba będzie ruszyć z ogłaszaniem na portalach adopcyjnych.

Feliksik, jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc!!

Posted

ehh... no trudno :( Jeśli ktoś go szuka to jakoś mało energicznie :(
Dzięki za pomoc :)

Ja dalej tłukę ogłoszenia w działach "znalezionych", ale coś czuję, że niedługo trzeba się będzie przerzucić na strony adopcyjne... :/