wera99 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 17 września 2006 odbędzie się V WYSTAWA TERIERÓW TYPU BULL Wystawa odbędzie się w Będzinie Szczegółowe informacje na stronie Klubu http://klubterieratypubull.hg.pl ZAPRASZAMY Quote
Marta Chmielewska Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Mnie niestety nie będzie :-( Cieczkujemy we wrześniu :cool1: Quote
magia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 o ja już planuje wpaśc jako widz :) ale niewiem czy wróce. Myśleliśmy o debiucie Olsena na tej wystawie ale nie wyrobimy się z rodowodem. Quote
Asztir Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Nie mam jej w rozpisce wystaw... to byłaby 3 we wrześniu... :placz: a ja muszę chodzić na szkolenie :placz: chyba też na nią nie pojadę :( Quote
Marta Chmielewska Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 O jak fajnie, nikogo nie będzie :evil_lol: Quote
bongobongo Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 hun napisał(a):hunów też chyba nie będzie:p Jak to WAS NIE BĘDZIE?????:crazyeye: Quote
Marta Chmielewska Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Dałam łapówkę to nie będzie :evil_lol: Quote
bongobongo Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Dałam łapówkę to nie będzie :evil_lol: Nie szkoda Ci kasy, skoro i tak Ciebie nie będzie????:crazyeye: No właśnie daj łapówkę, żeby Huny pojechały........:evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 E tam, jak wy będziecie a mnie nie będzie to mi będzie przykro i smutno i wpadnę w czeluść beznadziei, ale spoko, tak wam załatwię ten wrzesień, że i was nie będzie :evil_lol: Quote
bongobongo Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 A wiesz myślałam o tym, bo przy dacie ostatecznego zgłaszania postawiłam na kalendarzu czerwony znak zapytania.....:evil_lol: Quote
Alojzyna Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):O jak fajnie, nikogo nie będzie :evil_lol: No, my będziemy. Chciażby dlatego, że do Będzina mamy na rzut beretem...:lol: Poza tym perspektywa braku konkurencji jest nadzwyczaj kusząca...:evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 No wiesz, tak się brzydko wyłamujesz :evil_lol: Zaraz się zastanowię jak ci tu załatwić nie dojechanie :evil_lol:;) Quote
Asta Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ja wtedy jadę do Zielonej Góry ;) Jakoś nie ciągnie mnie na klubówke Quote
bongobongo Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Marta! No ja nie wiem, jak Ty to robisz, ale kolejna osoba odpada........:evil_lol: Alojzyna! Chociaż Ty sie nie daj przekupić, jedź.....;) :lol: ;) A o droge sie nie martw, "macki" Marty chyba nie sięgają aż tak daleko.....a może sie mylę........;) Quote
Alicja Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='bongobongo']Marta! No ja nie wiem, jak Ty to robisz, ale kolejna osoba odpada........:evil_lol: Alojzyna! Chociaż Ty sie nie daj przekupić, jedź.....;) :lol: ;) A o droge sie nie martw, "macki" Marty chyba nie sięgają aż tak daleko.....a może sie mylę........;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:,,macki ''może nie ...ale :razz:miotła daleko wymiata ;) Quote
bongobongo Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:,,macki ''może nie ...ale :razz:miotła daleko wymiata ;) Dlatego sie poprawiłam, że może sie mylę.....:eviltong: :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Alojzyna... dużo ryzykujesz wybierając się na klubówkę, dużo... Ja mam ludzi wszędzie a mój zasięg jest nieograniczony... Quote
hun Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Dałam łapówkę to nie będzie :evil_lol: czekałem na potwierdzenie przelewu ale nic nie przyszło więc chyba pojadę i zabiorę wszystkie swoje stafiki:eviltong: A miotłe to ja marcie w koszalinie podprowadzę co by ludzi nie straszyła:lol: jestem ciekaw kiedy będzie wystawa na łysej górze:evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Heh, przelew z Łysej Góry leci dłużej niż kilka dni, cierpliwości :evil_lol: A miotła wytresowana jak Penny, po łbach dostaniecie za dotykanie i się skończą brzydkie pomysły :mad: Quote
bongobongo Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Heh, przelew z Łysej Góry leci dłużej niż kilka dni, cierpliwości :evil_lol: A miotła wytresowana jak Penny, po łbach dostaniecie za dotykanie i się skończą brzydkie pomysły :mad: Jak ja żałuję, że mnie w tym Koszalinie nie będzie......zapowiada się ciekawie.....łapówki, miotły, drobne kradzieże.....;) .:evil_lol: , a ja tego wszystkiego nie zobaczę:razz: Quote
Guest Reyes Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 wera99 napisał(a):17 września 2006 odbędzie się V WYSTAWA TERIERÓW TYPU BULL Wystawa odbędzie się w Będzinie Szczegółowe informacje na stronie Klubu http://klubterieratypubull.hg.pl ZAPRASZAMY Nie wtajemniczonych nie wpuszczają że wystawy nie ma w spisie ? :crazyeye: Ani nawet na stronie zk Będzin Quote
Alojzyna Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Podnoszę, bo Giovanni jest zainteresowany.;) Quote
Recommended Posts